Joko Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Czy możecie mi polecić jakąś dobrą/profesjonalną suszarkę dla mojego sierściucha? Najlepiej z regulacją temperatury albo żeby suszyła zimnym/letnim powietrzem. Zwykła suszarka nie daje rady :mad: Quote
Blever's Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 w salonie gdzie pracuje używamy Babylissa, SalonPro czy jakoś tak... teraz wszystkie te nowe suszarki z tych większych mają regulację nawiewu, temperatury, zimny nawiew a nawet jonizację. polecam allegro :):) Quote
Grey Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Polecam suszarkę Wigo Tajfun 1100 , silny strumień powietrza , z daleka suszy a nie parzy . Można kupić w hurtowniach fryzjerskich . Quote
house Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Myślę, ze każda lepsza suszarka będzie dobra. W zasadzie nie da się konkretnej marki wskazać, każdy ma inne doświadczenia, każdy używa czegoś innego, więc tych propozycji będzie dużo. Najlepiej przy wyborze zwrócić uwagę na funkcje, jakie posiada suszarka i dobrać taka, która będzie spełniała wszystkie wymagania. Quote
Grey Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 W większości funkcje są podobne , ale ważna jest konstrukcja . W podanej występuje silny nadmuch , metalowa obudowa , cicha . Quote
LadyBunnly Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 ja mam taką fajną z Remingtona kupioną w Media Marktcie czy jak to tam się piszę :) Sprawuje się doskonale, ma regulację temperatury na zimne, letnie i gorące no i regulację wielkości podmuchu suszary xD :) Moja Lusianta ją uwielbia, tylko czasem ją gryzie troszkę :) Jak się wścieknie oczywiście :) Quote
andromeda Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2]Poszukuje suszarkę za rozsądna cenę - która w miarę da rade przy samojedzie. Już mi dwie padły na amen, a trzeciej zbiera się na umieranie :( [/FONT][/COLOR] Quote
Nika Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Już od dłuższego czasu używam suszarki Babyliss Pro z płynną regulacją temperatury ( 45 - 105 stopni C). Dwie prędkości suszenia i możliwość ustawienia ( zmieniania) temperatury podczas suszenia dają wiele możliwości. U mnie każdy pies ma inne preferencje co do temperatury suszenia :) Quote
Joko Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 A ja znalazłam w germapolu suszary które wyglądają jak odkurzacze i mi się taka zamarzyła :loveu: tylko ok. 1 tyś zł. :angryy: Quote
madmax Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [quote name='Joko']A ja znalazłam w germapolu suszary które wyglądają jak odkurzacze i mi się taka zamarzyła :loveu: tylko ok. 1 tyś zł. :angryy:[/QUOTE] Przepraszam, ale pisze z pracy, wiec bedzie bez polskich znakow:p Blasterow proponuje poszukac w interentowych sklepach brytyjskich, czy np. holenderskich/belgijskich. My w zeszlym roku kupilismy za niecale 100 funtow, wlasnie w UK z odbiorem na Cruft's, wiec naprawde mozna kupic duzo taniej niz u nas:loveu: Quote
Tiana Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Czy ktoś miał do czynienia z suszarką ręczną WAHL Professional Turbobooster 3400 light (2400W)?? Będę wdzięczna za każdą opinię :) Quote
chau Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 tez mi się wydaje, że każda lepsza suszarka będzie dobra dla psa, dobrze żeby jednak miała regulację temperatury, to chyba jedyny wymóc. Najlepiej przy wyborze zwrócić uwagę na funkcje, jakie posiada suszarka i jakie byś chciała żeby posiadała żeby służyła do suszenia sierści. Ale mnie osobiście wydaje się że regulacja temperatury to główna ważna funkcja. Quote
Recommended Posts