Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przybłąkał mi się na osiedle pies ze sznurem przy szyi, akurat szłam do weta z Alpiną to go zgarnęłam ze sobą. Chipa brak, jednak okazało się, że jest to zaginiony Fili! Ktoś go musiał przywiązać gdzieś na tym sznurze bo był nadgryziony. Nie wiem, jako to się stało, że z Biskupic znalazł się na moim zadupiu. :D Bardzo fajny psiak z niego, jednak nie polubił się coś z Alpiną... :P

Posted

A myślałam, że znalazłaś w zaginionych, a to jest jakiś pies z Psitula?

[CENTER][IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-As6w5bxdUwU/UXO0QK4HaKI/AAAAAAABS_M/dE4HhFGBw5w/s720/_IGP4982.jpg[/IMG]

[/CENTER]

"Nie martw się! Może następnym razem nam dadzą mniej dupowatych wolontariuszy i wygramy!!"

Posted

[quote name='Angi']nie rozumiem, jak można kraść psy ze schroniska... :/[/QUOTE]

są osoby którym z jakiegoś powodu odmawia się wydanie psa... Trochę takich czarnych kwiatków jest.

Posted

[quote name='Bjuta']
"Nie martw się! Może następnym razem nam dadzą mniej dupowatych wolontariuszy i wygramy!!"[/QUOTE]

??? A to co Bjuto?

Wiecie jak wygląda w ogóle sobota? Godziny akcji, itd.? :)

Ok, to ładnie odwiozę zieloną koszulkę na tygodniu ;)

Sparky kastrowany :) no ładnie :)

Posted

[quote name='Artemida']Pani Magda Popławska do naszej dyspozycji byłaby w sobotę od 17 ale trochę za późno :C[/QUOTE]

qczę, szkoda :-(

Co do tych czterech grup to myślę, że wszystko powinno być OK. :)

Posted

[quote name='Artemida']Lara akcja ma być na 10 więc przed 10 musimy iść po psy i do busa lub tramwaju :D napisze ci wieczorem maila ze szczegółami :)[/QUOTE]

Ok, czekam na jakieś szczegóły :p

Posted

co stosujecie dla psiaków na kleszcze bo Neska już wczoraj załapała, u Niny stosuję krople i działały zawsze a Nesia ma inną sierść i zastanawiam się nad obrożą ale one na ogół bardzo śmierdzą i w domu ciężko potem wytrzymać

Posted

kochani zapraszam na bazarek dla Bartusia i Kilerka,chłopakom pomału kończy się kaska i każdy grosz się przyda [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/242654-%C5%9Amiech-to-zdrowie-%29-bazarek-do-dnia-15-maja-20-00"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/242654-%C5%9Amiech-to-zdrowie-%29-bazarek-do-dnia-15-maja-20-00[/URL]

w planach mam jeszcze dwa bazarki ale to w przyszłym tygodniu:) pozdrawiam

Posted

Mysiu pomóż proszę z psiakami na sobotę.. ja chyba będę wierna i wezmę Fatika a Bobi.. uwaga, chciałby zabrać Tobiego ale obawiam się, że nie uznacie tego za dobry pomysł? Doradź nam proszę w razie czego, kogo innego można by wziąć bo my mamy bardzo subiektywne spojrzenie na nie.. Nasza aktualna "pula" Krako, Filipek, Bilbo, Wetam, Pajpik, Tuki, Tobi, Fabek, Kordian, Porter, Kontra, Elter, Bluebell, Ziemek, Blacky, Pręguś, Four, Wimbo, Dżersej, Leon, Szkubek, Manga, Raster, Fatik, Krzyś, Junit, Kroked, Avi, Kaja.. chyba tyle