Mysia_ Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 [quote name='agumka']Mysiu dzwoniłam do Ciebie, ale nie odbierasz :) Wspominałam o sąsiadce, która chce od Was kotka. Myślą nad kotkiem/kotką 2-4 miesięcznym/ą z możliwie spokojnym usposobieniem :) hm? edit: możemy w sb szczeniakom porobić zdjęcia poza kratkami? mają słodkie imionka i słodkie pyszczki :)[/QUOTE] aktualnie mamy same dorosłe kotki... :roll: Ale w jakim sensie poza kratkami? :roll: [quote name='Monika z Katowic']Ja głosuję codziennie. A Wy? :):)[/QUOTE] codziennie 5 głosów :) [quote name='Naklejka']Kurde! No co i m to przeszkadza? Hodowcy jakoś mogą wystawiać psy?:angryy:[/QUOTE] no robi się ciekawie... Dzisiaj jedna kobieta chciała oddać dwa szczeniaki owczarka szkockiego collie, bo nie może ich sprzedać w internecie.. Bardzo jestem ciekawa jakie skutki przyniesie ta nowa ustawa :) [quote name='Naklejka']Też jestem ciekawa.... Mamie się coś pokićkało i przyjedziemy w niedzielę :) Tato chyba będzie w pracy :evil_lol: Mama ma gdzieś to, że się nie zgadza :evil_lol:[/QUOTE] o rany, ciekawe co z tego wyniknie :) w sumie mój taka też nigdy nie wiedział o nowych zwierzakach w domu... O Kaji tylko wiedział, ale w sumie nie zgadzał się :eviltong: a za każdym jednym najbardziej płakał... Trzymam kciuki za bezkonfliktowe wprowadzenie do domku nowego psiaka - zarówno ze strony ludzi jak i zwierzyńca :) Quote
Naklejka Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Hahaha, to kobieta mam problem, następnym razem pomyśli zanim rozmnoży sukę... Tato na Jetsana też się nie zgadzał... a kto teraz się nim "lansuje"? Wszędzie się pochwali jakiego to on ma psa :P O świniach na DS też nie wiedział... wcisnęłyśmy kit, że nie było odpowiedzialnych chętnych :evil_lol: Quote
Artemida Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Angi nie przesadzaj :p tylko to jeszcze nie jest pewne czy będziemy w sobotę czy niedzielę :) Quote
Mysia_ Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 domki mają: Alszo (7721) w mieszkaniu w Zabrzu i Ptysiek (7755) też w mieszkaniu w Zabrzu :) Quote
Bjuta Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Z Alszo to był raczej pewniak, że długo nie posiedzi... :) Quote
Mysia_ Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 [quote name='Bjuta']Z Alszo to był raczej pewniak, że długo nie posiedzi... :)[/QUOTE] jeden z nielicznych w miarę normalnych spanieli ;) Quote
ania > Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 mam nadzieję, że fryzjer go nie ominie ;) Quote
Mysia_ Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 [QUOTE=ania >;18479070]mam nadzieję, że fryzjer go nie ominie ;)[/QUOTE] to pierwsze o czym rozmawiałam z jego nowymi właścicielami :) Quote
angineuuka Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Gdybym miała się pytać tatę o zgodę a jakieś zwierze, to by w domu pustki były :D :D Ja chyba będę w sob. i niedzielę. Jak coś to pisz, bo nie wiem co mam robić ^^ bo jeden dzień chcę spędzić w kociarni oraz na dworze, z psami które biegają luzem ;] Quote
angineuuka Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 a to ja też wpadnę w niedzielę :D . Da się zgłosić anonimowo sprawę do TOZu ? Quote
agumka Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 [quote name='Mysia_']aktualnie mamy same dorosłe kotki... :roll: Ale w jakim sensie poza kratkami? :roll:[/QUOTE] poza kratkami to już nie ważne, bo szczeniaki schodzą, brzydko mówiąc, jak ciepłe bułeczki... dorosłe hm.. może też mogą być, zrobię im zdjęcia i dam dziewczynie do oglądnięcia. My będziemy w sobotę, w 6. będziemy sami nikt się nie wybiera w sobotę? [B]Mysiu [/B]droga do schroniska jest już lepsza czy mniej więcej taka jak tydzień temu, bo zastanawiamy się gdzie autko zostawić. Quote
Bjuta Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Droga jest taka sama od wielu miesięcy... Myślę, że jak się zmieni, to będzie to mega news!!!! Jak macie niskie zawieszenie, to nie ryzykujcie... Mnie ostatania podwózka pod bramę kosztowała 250 zł... Quote
agumka Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 [quote name='Bjuta']Droga jest taka sama od wielu miesięcy... Myślę, że jak się zmieni, to będzie to mega news!!!! Jak macie niskie zawieszenie, to nie ryzykujcie... Mnie ostatania podwózka pod bramę kosztowała 250 zł...[/QUOTE] przed swietami jeszcze dalismy rade dojechac ale tydzien temu kalosze okazaly sie dobrym wyborem BIMOwy Warszawski domek niestety nie moze stac sie dla niego teraz vezpieczna przystania gdyz mama mojej kolezanki wyladowala w szpitalu, maja teraz problem z opieka na 2 psami i kotami i niestety nie sa w stanie przyjac poki co Bimusia pod dach. Mama miala wylew, jest juz w podeszlym wieku i narazie nie wiadomo jak sie potocza sprawy... przykro mi. Quote
angineuuka Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Agumka- jak chcesz to mogę podjechać :D . Quote
agumka Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 [quote name='Angi']Agumka- jak chcesz to mogę podjechać :D .[/QUOTE] No jakbyś chciała :) Bo nas będzie 5 - 6, a i tak jedna osoba będzie z aparatem więc przydałabyś się jak najbardziej :) Ponzałybyśmy się przy okazji i naszą ekipę poznasz :) Quote
agumka Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 [B]Słuchajcie mam njusa dla naszego biedneg Frędzlowatego :)[/B] W niedziele przyjadą Państwo zainteresowani Frędzlem :) Znajomy mechanik mojej cioci poszukuje pieska do adopcji ze schroniska. chciał jechać do DG ale ciocia powiedziała ze ma jechac do Zabrza bo tam jest Frędzel, który czeka od 7 lat na dom (Ciocie urabiałam wcześniej o adopcję Frędzla^^ to ta, której zaginął Momek w listopadzie, ogłoszenie było na stronie psitula, ale ciocia dopiero na emeryturze zabierze psiaka z psitula bo jest lekarzem i za długo jej nie ma w domu, a teraz jak jest wdową to psiak sam byłby cały dzień w domu). Więc wracając do Frędzla, przyjadą do niego w niedziele. Mieli być w sobote, tak jak my, ale nie mieszczą sie w godzinach pracy schroniska, bo sami tez pracują. Więc my w sobote ładnie wyczeszemy Frędzla, przygotujemy, a prosiłabym Gosię lub kogoś kto pracuje w niedziele, żeby pokazali Frędzla tym Państwu, hm? Jeszcze w sobotę [B]Mysiu [/B]opowiem Ci o co chodzi. Będziesz ? Quote
angineuuka Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 [quote name='agumka']No jakbyś chciała :) Bo nas będzie 5 - 6, a i tak jedna osoba będzie z aparatem więc przydałabyś się jak najbardziej :) Ponzałybyśmy się przy okazji i naszą ekipę poznasz :)[/QUOTE] waszą ekipę chyba kojarzę, o ile się nie mylę :D dogadamy się jeszcze jutro :) [COLOR="yellow"]( wkoncu po 3 miesiacach do Psituuula :D)[/COLOR] [B]A jak droga do Psitula? Straszne błotko? [/B] Quote
agumka Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 [quote name='Angi']waszą ekipę chyba kojarzę, o ile się nie mylę :D dogadamy się jeszcze jutro :) [COLOR="yellow"]( wkoncu po 3 miesiacach do Psituuula :D)[/COLOR] [B]A jak droga do Psitula? Straszne błotko? [/B][/QUOTE] a) taaak ? To jak kojarzysz to teraz poznasz ! :) b) 3 miesiące ? łał c) ostatnio było błotko, było. kaloszki ! :diabloti: Quote
Naklejka Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Okropne błoto! Weź gumiaki, jak masz :P Moja mama była przerażona tym błotem :lol: Nie funkcjonuję już normalnie... chcę tak bardzo niedzielę... Quote
angineuuka Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 no, aż 3 miesiące .. choroba..problemy rodzinne.. i tak wyszło . Kurde, nie mam kaloszków.. DDD: Agumka- chyba Ci wysłałam zaproszenie na fejsie :) Quote
Bjuta Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 (edited) Lemik - radosny i wierny. Lemik to dosyć młody psiak, średniej wielkości (ciut większy niż mały, ciut mniejszy niż średni - po prostu, w sam raz!). Jest bardzo wesołym jegomościem. Jest niesłychanie kontaktowy. Dogaduje się od razu z nowymi wolontariuszkami. Jest posłuszny. Najbardziej jest szczęśliwy, gdy człowiek poświęci mu odrobinę czasu, by się z nim pobawić. Kocha łapać frisbee, albo gonić za patykiem. Z prawie wszystkimi psiakami się dogaduje bardzo dobrze, naprawdę rzadko zdarza mu się jakaś mała sprzeczka. Zimą jest koloru biszkoptowego, latem ma ciut rudawy odcień. Jest bardzo sympatyczny. Czeka na dom w schronisku w Zabrzu. [CENTER][B][COLOR=#000000]KONTAKT: (z Gosią, pracownikiem schroniska) tel. 692-581-343 e-mail [/COLOR][/B][EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][B][COLOR=#000000] Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt "PSITULMNIE"[/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][B][COLOR=#000000]ul. Bytomska 133[/COLOR][/B][/CENTER] [CENTER][B][COLOR=#000000]41-800 Zabrze-Biskupice [/COLOR][/B][/CENTER] [CENTER] [/CENTER] [CENTER][B][COLOR=#000000]Godziny pracy: poniedziałek-piątek 10.00 - 17.00 sobota, niedziela, święta 10.00 - 15.00[/COLOR][/B][/CENTER] [CENTER][B][COLOR=#000000] tel. (32) 271-47-97 (w godzinach pracy biura)[/COLOR][/B][/CENTER] [CENTER] [/CENTER] [CENTER] [/CENTER] [B][B][URL="http://www.psitulmnie.pl/"][B][COLOR=#000000][COLOR=#ff6600]WWW.PSITULMNIE.PL[/COLOR][/COLOR][/B][/URL] [/B][/B][CENTER][IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-ix8Odajr7to/ThmaGjP010I/AAAAAAAALOo/5q7hZvC5hzE/s700/annacsernak_groomers2011-122.jpg[/IMG] [CENTER][IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-EG7MFaFmcE8/ThmaHNvJAeI/AAAAAAAALOs/HBMskL2jjLI/s700/annacsernak_groomers2011-121.jpg[/IMG] [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-L-83EgEzF3k/UTuowi9EjzI/AAAAAAABNZU/aaUlNXYyBYk/s1053/_IGP2465.JPG[/IMG] [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-MzAtm9Tzo28/UTyiYPThuGI/AAAAAAABNfg/37EtqDkDCUw/s800/_IGP2476.jpg[/IMG] [CENTER][IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-pANHrGuqO9M/UTyia7a5cjI/AAAAAAABNgg/yw65YQNKlOQ/s800/_IGP2518.jpg[/IMG] [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-MKaTbI-Di_o/UTyig8BrfBI/AAAAAAABNic/d6UyjCcmd-w/s800/_IGP2535.jpg[/IMG] [/CENTER] [/CENTER] [/CENTER] Edited March 11, 2013 by Bjuta Quote
agumka Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 [quote name='Naklejka']Okropne błoto! Weź gumiaki, jak masz :P Moja mama była przerażona tym błotem :lol: Nie funkcjonuję już normalnie... chcę tak bardzo niedzielę...[/QUOTE] Naklejka a w sobotę też będziesz :)? Bierzesz Shetusia w niedzielę :D? FANTASTYCZNIE !!! [quote name='Angi']no, aż 3 miesiące .. choroba..problemy rodzinne.. i tak wyszło . Kurde, nie mam kaloszków.. DDD: Agumka- chyba Ci wysłałam zaproszenie na fejsie :)[/QUOTE] Tak widziałam, dzięki, zaakceptowałam :) zastanawiam się skąd wiedziałaś że to ja :P Pewnie przez wydarzenia na FB [quote name='Bjuta']To trzymam kciuki i za Shetaniego i za Frędzlusia![/QUOTE] Trzymaj mocno! Oby się Frędzelkowi po 7 latach opłaciło :) Baśniowa 7 ! Quote
Recommended Posts