Mysia_ Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 [img]https://lh4.googleusercontent.com/-tNRfYjnSHoA/Tx62u3-OllI/AAAAAAAAe0c/nGNG2dK4j9w/s640/DSCF0067.jpg[/img] [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-TM9T8oH6wkk/Tx62vUJXaSI/AAAAAAAAe0g/QqrHDGTxImc/s640/DSCF0068.jpg[/IMG] jeszcze jakieś takie dwie fotki Kluchy [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-sYLP75QursY/Tx69UjigRkI/AAAAAAAAe44/WSFDk7a9D9g/s640/DSCF0042.jpg[/IMG] [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-754qKfU_7ww/Tx69U2vWaVI/AAAAAAAAe48/LEofGqP1DZ0/s512/DSCF0041.jpg[/IMG] i Sabci [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-zk6okf2o09c/Tx69912tLiI/AAAAAAAAe5Q/FmDPviCN-6E/s512/DSCF0093.jpg[/IMG] Quote
Ironiaaa Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 A ja jak zwykle poprosze o orientacyjny przedzial wiekowy psiakow i wrzucam na schroniaka :) Quote
angineuuka Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 wybiera się ktoś w weekend do schrona :D ? Quote
Naklejka Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 [quote name='Mysia_']właściwie to do dzisiaj nie wiem o co mu chodziło, może jeszcze naćpany po narkozie był ;)[/QUOTE] Naćpane psy to ciekawy widok, Shetani chwilami się boi, jest trochę nieufny.... Mamie się on podoba, chce go zaadoptować, ale teraz nie wiemy jak pogadać z tatą :evil_lol: Quote
Naklejka Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Mysiu, czy Shetaniego będę mogła sama odebrać? Jak trzeba to mama zadzwoni, napisze jakaś tam zgodę, ale ona nie ma kiedy przyjechać, w weekend jej nie ma, a w tygodniu nie zdąży... Potem tylko wpadnie podpisać umowę... Dane moje masz jak coś :) Dziękuję za trzymani kciuków, a może lepiej nie dziękować, żeby nie zapeszyć? :D Póki co to zwalamy na siebie wzajemnie kto ma gadać z tatą, hehe... Mama coś mu tą mówiła, że Jetsan taki samotny :diabloti: Siostra mi coś mówiła, że u niej w szkole przez ferie będą organizowane wyjazdy do schroniska na wolontariat, ciekawe... ;) Quote
agumka Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 [quote name='Angi']wybiera się ktoś w weekend do schrona :D ?[/QUOTE] Ode mnie 8 osób w sobotę :) Quote
angineuuka Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Ooooo, Naklejko - Kciukamy mocno :loveu: Może tatę postawić przed faktem dokonanym? :D W razie gdyby cię wyrzucił z domu, to ja cię przygarnę :). Quote
Artemida Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Ja też będę w sobotę z dziewczynami :) Quote
Bjuta Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 U mnie też możecie z Mamą i Shetanim i oczywiście Jetsanem - pomieszkać! + Jakby co!!!! :) Quote
Naklejka Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Z domu nas nie wyrzuci, prędzej sam się wyprowadzi, ale dziękuję za propozycje :diabloti: Quote
Bjuta Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Hm... To pogadam z moimi staruszkami, czy Tatę też przyjmą. Ale pewnie tak, bo oni taki otwarci są! :) Quote
Mysia_ Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 [quote name='Ironiaaa']A ja jak zwykle poprosze o orientacyjny przedzial wiekowy psiakow i wrzucam na schroniaka :)[/QUOTE] wszyscy po kolei do psiaczków do roku :) tylko Ksawery i Ashai do kategori 3-5 :) [quote name='Naklejka']Naćpane psy to ciekawy widok, Shetani chwilami się boi, jest trochę nieufny.... Mamie się on podoba, chce go zaadoptować, ale teraz nie wiemy jak pogadać z tatą :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Naklejka']Mysiu, czy Shetaniego będę mogła sama odebrać? Jak trzeba to mama zadzwoni, napisze jakaś tam zgodę, ale ona nie ma kiedy przyjechać, w weekend jej nie ma, a w tygodniu nie zdąży... Potem tylko wpadnie podpisać umowę... Dane moje masz jak coś :) Dziękuję za trzymani kciuków, a może lepiej nie dziękować, żeby nie zapeszyć? :D Póki co to zwalamy na siebie wzajemnie kto ma gadać z tatą, hehe... Mama coś mu tą mówiła, że Jetsan taki samotny :diabloti: Siostra mi coś mówiła, że u niej w szkole przez ferie będą organizowane wyjazdy do schroniska na wolontariat, ciekawe... ;)[/QUOTE] zdecydowanie wolałabym Twoja mamę osobiście, ale jak coś to może niech zadzwoni do schroniska, ale rozmawia z Panią Anielą :cool3: A z jakiej szkoły jest Twoja siostra? Ostatnio rozmawiałam z nauczycielką, która w ferie chce przyjeżdżać z uczniami to pewnie to :) Quote
Bjuta Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Od tygodnia usunęli mi tylko allegro o Fistaszku (tam był info o adopcji wirtualnej) a reszta próbnych, za 50 zł - się utrzymuje! Myślę że można powoli odtwarzać nasze ogłoszenia z formułką [CENTER][B]warunkiem dopełnienia transakcji jest podpisanie umowy[/B][/CENTER] [CENTER][B]zgodnej z formularzem schroniska Psitulmnie[/B] [B] Pomagamy w transporcie.[/B] [LEFT]Niestety trzeba usunąć adres internetowy Psitula. Ciekawa jestem jak zareagują na zbiorówki (koty, świeżaki, szczeniaki...) [/LEFT] [/CENTER] Quote
Naklejka Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 [quote name='Mysia_'] zdecydowanie wolałabym Twoja mamę osobiście, ale jak coś to może niech zadzwoni do schroniska, ale rozmawia z Panią Anielą :cool3: A z jakiej szkoły jest Twoja siostra? Ostatnio rozmawiałam z nauczycielką, która w ferie chce przyjeżdżać z uczniami to pewnie to :)[/QUOTE] To chyba nie problem :cool3: Jeszcze zobaczymy jak to wyjdzie :p Zawodówka, ale nie wiem która, to jej wychowawczyni niby organizuje.... Quote
Mysia_ Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 [quote name='Naklejka']To chyba nie problem :cool3: Jeszcze zobaczymy jak to wyjdzie :p Zawodówka, ale nie wiem która, to jej wychowawczyni niby organizuje....[/QUOTE] nie wiesz do której szkoły chodzi? :evil_lol: a myślałam, że to ja nic nie wiem o moich siostrach :diabloti: Quote
ania > Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 meldujcie się na wątku naszego staruszka Barika :) [B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/221711-BARI-staruszek-ON-uratowany-z-rzeki-zbiera-na-hotelik%21?p=18470977#post18470977"]http://www.dogomania.pl/threads/221711-BARI-staruszek-ON-uratowany-z-rzeki-zbiera-na-hotelik!?p=18470977#post18470977[/URL][/B] Quote
Mysia_ Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 już tam lecę :) a dzisiaj adoptowana została Rubi :) Quote
Naklejka Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 :) jeju, Mysiu, o takie prywatne rzeczy to ja się jej nie pytam :P mama dopiero co mi powiedziała: nie wiem co z tym psem... A niech ci będzie, może weź go na ferie, na próbę... Hihi :) jutro ustale z nią termin odbioru psiaka :) bo już poszła spać. Quote
Mysia_ Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 [quote name='Naklejka']:) jeju, Mysiu, o takie prywatne rzeczy to ja się jej nie pytam :P mama dopiero co mi powiedziała: nie wiem co z tym psem... A niech ci będzie, może weź go na ferie, na próbę... Hihi :) jutro ustale z nią termin odbioru psiaka :) bo już poszła spać.[/QUOTE] yhm :evil_lol: no to czekam na wieści co do terminu w takim razie ;) Quote
angineuuka Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 [quote name='Artemida']Ja też będę w sobotę z dziewczynami :)[/QUOTE] [quote name='agumka']Ode mnie 8 osób w sobotę :)[/QUOTE] Można dołączyć? :D Quote
Artemida Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 jasne , mam nadzieję że się nie miniemy :) Quote
Jetrel Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Mysiu, ponawiam pytanie. Wrzucić sunie Husky na sforahusky.pl? Quote
agumka Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 [quote name='Angi']Można dołączyć? :D[/QUOTE] Jasne, nie widzę problemu :) Nas jednak będzie 5 lub 6 :) Quote
Mysia_ Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 [quote name='Jetrel']Mysiu, ponawiam pytanie. Wrzucić sunie Husky na sforahusky.pl?[/QUOTE] wrzucić można, tylko ona póki co nie jest do adopcji - dopiero po sterylce ;) Quote
Recommended Posts