Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysiu ja czegos nie rozumiem Zosie oddali a potem znow po nia przyszli?
to jacys bardzo odpowiedzialni ludzie:mad: ja bym im psa nie wydala pobawia sie i znow im sie znudzi i znow oddaja

Posted

[quote name='Pegaza']Mysiu ja czegos nie rozumiem Zosie oddali a potem znow po nia przyszli?
to jacys bardzo odpowiedzialni ludzie:mad: ja bym im psa nie wydala pobawia sie i znow im sie znudzi i znow oddaja[/quote]

Zosi nikt nie oddał do schroniska, trafiła z interwencji, jak pisałam kilka postów wyżej była przywiązana pod sklepem w Centrum miasta. Jej własciciele to starsi ludzie, Pan do tego schorowany - zapomniał o psinie pod sklepem. Takie historie zdarzają się nawet młodszym ludzią :mad: A co dopiero starszym... Tymbardziej, że Ci starsi z reguły nie wiedza nawet gdzie szukac i co z psiakiem mogło się stać :roll:

Posted

[SIZE="7"][CENTER][FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]PILNE!!![/COLOR][/FONT][/CENTER][/SIZE]

[CENTER][IMG]http://images27.fotosik.pl/314/b1a635b542e161f4.jpg[/IMG][/CENTER]

[SIZE="5"][CENTER]W dniu 17.01.2009 r. w Bytomiu w okolicy Rynku
ZAGINEŁA SUCZKA RASY
SHIH – TZU

Fifi ma 6 – miesięcy i jest najlepszym przyjacielem naszej córki.
Prosimy o kontakt osobę, która przygarnęła pieska
pod nr tel. 793-412-101

[B][COLOR="Red"]Dla uczciwego znalazcy czeka nagroda!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/B]
[/CENTER][/SIZE]

Posted

[quote name='Mysia_']Zosi nikt nie oddał do schroniska, trafiła z interwencji, jak pisałam kilka postów wyżej była przywiązana pod sklepem w Centrum miasta. Jej własciciele to starsi ludzie, Pan do tego schorowany - zapomniał o psinie pod sklepem. Takie historie zdarzają się nawet młodszym ludzią :mad: A co dopiero starszym... Tymbardziej, że Ci starsi z reguły nie wiedza nawet gdzie szukac i co z psiakiem mogło się stać :roll:[/quote]

aaa to mieli szczescie ze sie odnalezli..no tak zgadza sie moja mama zapomniala w sklepie psa i w domu se dopiero o niej przypomniala ale na szczescie pies stal w tym miejscu gdzie go pancia zostawila i to bylo juz kilkanascie lat temu czyli byla duzo mlodsza:evil_lol:

Posted

Bounty będę się rozglądać ;) ale obawiam się, że suczkę ktoś ukradł... w końcu rasowy szczeniak :roll:

Pegaza, takie sytuacje często się przytrafiają, największy problem, że części z tych psów nikt w schronisku nie szuka :-(

Posted

Hej dziewczyny:)
Mysia mam pytanie, Luca mi mówi właśnie że na chołdach koło schroniska jakiś debi;l szaleje co chce psy rozjeżdżać i problemy stwarza?? Czy udało sie z nim jakoś to załatwić?? Bo planuje we wtorek być i no i się martwię że jak sama na spacerze będę to może coś się ztać??

Posted

hmm... nie do końca rozjeżdżać- jakby chciał je rozjeżdżać to by w sumie nie było aż takiego problemu... no w każdym razie facet jest nieco psychiczny i jak chcesz iść z psami na spacer to dla ich dobra weź je na smycz :shake: a jak się tylko pojawi w zasięgu (będziesz wiedziała że to on- uwierz mi :P) to dzwoń na policję i się z nim nie patyczkuj :P

Posted

no... właśnie problem w tym, że nie wiadomo kto ma rację... jeśli ten facet mówi prawdę to niestety racja jest po jego stronie... ale ja osobiście uważam że kręci i to zdrowo :P a do tego jest chory psychicznie... i kolejny problem- on łazi wszędzie... raz nas dorwał z psami niedaleko łąki na której się pasą krowy, a w ten weekend koło torów tam gdzie mamy zawsze szkolenie... więc może się pojawić wszędzie :shake: jak chcesz to Ci napiszę więcej szczegółów na gg albo PW...

Posted

największy problem, że ten facet to jakiś myśliwy czy coś, on może, że tak powiem być uzbrojony... Twierdzi, że jak pies oddali się od opiekuna 20 metrów to go odstrzeli :roll: Jakbym miała wenę o mogę na odpowiednim podforum założyć wątek i sprowadzić tam kilka osób, ktore będą mogły nam pomóc. Póki co jesli coś możecie mi jeszcze o nim napisać to piszcie na gg, zebym miała jak najwięcej faktów ;)

Posted

[B][COLOR=black]Domek znalazła Renia...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]i po 3 latach i 3 dniach w schronisku - Czorcik :loveu:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#9932cc][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#9932cc]Czort poz.4473[/COLOR][/B] to mały psiak, ktory so schroniska trafił w 2006 roku. Bardzo lubi ludzi, jest wobec nich łagodny i bardzo sympatyczny. Za to nie przepada za innymi psiakami (dlatego dostał takie imię). Ładnie chodzi na smyczy, uwielbia spacerki i marzy od domku...
[SIZE=2][B]sterylizacja:[/B] nie [/SIZE]
[SIZE=2][B]szczepienia:[/B] tak [/SIZE][SIZE=2][B]odrobaczenie:[/B] tak[/SIZE]

[IMG]http://images31.fotosik.pl/210/526df40f2a17de40.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Bjuta']Czy zdarzyło się dziś coś miłego w Psitulu?[/quote]

amstaff Herspo znalazł domek....;)
ale jakoś dzisiaj był jakiś taki głupi i przybijający dzień, może przez tą pogodę... Psiaki, mokre i zmarznięte, takie smutne :-(
A jak jestem tak chora, że masakra :shake::-(

Posted

[quote name='Pegaza']to tak jak i ja Mysiu mam dreszcze katar i wszytskiego dosyc...

a co do tego faceta to sa na niego odpowiednie wladze przeciez on nie moze tak sobie chodzic uzbrojony nawet jesli ma zezwolenia:roll: na polowanie sie jezdzi do lasu i to w okreslonym czasie wtedy kiedy mozna...[/quote]

ta sprawą napewno się zajmiemy, ale ja póki co mam totalny brak mocy :shake:

Posted

[quote name='Mysia_']amstaff Herspo znalazł domek....;)
ale jakoś dzisiaj był jakiś taki głupi i przybijający dzień, może przez tą pogodę... Psiaki, mokre i zmarznięte, takie smutne :-(
A jak jestem tak chora, że masakra :shake::-([/quote]

to tak jak i ja Mysiu mam dreszcze katar i wszytskiego dosyc...

a co do tego faceta to sa na niego odpowiednie wladze przeciez on nie moze tak sobie chodzic uzbrojony nawet jesli ma zezwolenia:roll: na polowanie sie jezdzi do lasu i to w okreslonym czasie wtedy kiedy mozna...

Posted

Mysia, musisz się wyleżeć! (To się tak kładzie do łożka i przykrywa kołderką i wtedy rodzinka obskakuje i podaje obiadek itd... Bardzo przyjemne i często pomaga!) ;) Chociaż sprobuj! Please!!!