Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Felka - 30 zł
Roand_de - 30 zł
K. Małgorzata - 20 zł
O. Marta - 50 zł
Rents - 50 zł
wtatara - 20 zł
javena – 120 ł
B. Karolina – 10 zł
D. Paweł – 5 zł

+ 6,61
[B]

= 341, 61

208,32 - zadłużenie

+

300,00 opłata za wrzesień za hotelik

= 508,32 - 341,61 ==> [COLOR=#ff0000]166, 71 zadłużenie na dzień 15.10.2012 r. [/COLOR]

[/B]

Edited by Figanna
Posted

[quote name='hotel_lilki']tak dostałam 340zł dla Bariczka:lol: bardzo dziękujemy i doceniamy, że tak się staracie o pieniązki. U Barika bez zmian szczególnych, spacerki...leniuchowania na słoneczku z Ineczką itp.;)[/QUOTE]

szkoda.. właśnie na te szczególne zmiany u Barika czekamy..

Posted

Wysłałam jeszcze 10 zł z bazarku. Skarbnika poprosze o potwierdzenie tego faktu na wątku bazarku.:)
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/231950-KONIEC-Zaklinacz-psów-Cegiełkę-kupujesz-Bazarek-cegiełkowy-do-30-09-2012[/URL]

Posted

[quote name='Javena']Wysłałam jeszcze 10 zł z bazarku. Skarbnika poprosze o potwierdzenie tego faktu na wątku bazarku.:)
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/231950-KONIEC-Zaklinacz-psów-Cegiełkę-kupujesz-Bazarek-cegiełkowy-do-30-09-2012[/URL][/QUOTE]

sprawdzę i napiszę nowe wpływy

Posted

[quote name='hotel_lilki']Zbliża się termin szczepienia na wsciekliznę Inki i Barika...a tu bida u psiaków...[/QUOTE]

jak to? przecież wtatara niedawno wysłała pieniądze

Posted

Lilka moze Cie urażę ale kilka razy prosiłam Cię o nowe ładne fotki do ogłoszeń, ale wtedy jakoś się nie odzywasz.

Ile potrzeba na to szczepienie i odrobaczenie, a tak patrząc na to wszystko nie mogłabyś pokryc tych wydatków z tych pieniędzy co Ci wysyłamy. Widzisz jaka jest sytuacja z Barikiem, widzisz ze mamy ogromne problemy finansowe, Figanny pomysł niestety nie wypalił, nie wiem co byłoby lepsze nowy DT, czy nadal U Ciebie.
Jedno jest pewne, Barik ma znikowe szanse na adopcje, a niestety tyle razy prosiłam Cię o ładne fotki ale bez odzewu.
Robi się w tej chwili błędne koło, nie wiem czy ktoś zgodzi się na na płacenie na Barika do smierci.

Posted

[SIZE=5]przypominam zapomniane pytania:[/SIZE]

[quote name='Figanna'][SIZE=3]

[B][COLOR=#800080]Czy skoro Lilko piszesz że Barik może zostać u Ciebie do końca swoich dni, czy to znaczy że chcesz adoptować Barika?
[/COLOR][/B]

Jeżeli nie chcesz go adoptować to proszę jeszcze o takie informacje, które gdzieś może są na wątku ale nie wiem gdzie:

- data ostatniego szczepienia

- czym Barik jest karmiony

- kiedy ostatnio oglądał go wet

- i prosimy o nowe zdjęcia typowo do ogłoszeń

Rozumiem że ogólnie Barik nie jest agresywny ani do ludzi ani do psów?
[/SIZE][/QUOTE]

[SIZE=3] - prosiłam także o miesięczny spis wydatków na Barika

[/SIZE]

Posted

Dziewczyny,mozecie sie na mnie obrazic ,ale u Lilki nie jest tylko Barik. Jest dużo innych piesków,które mają taką samą sytuacje.Brakuje deklaracji. Inka,Berta ,która jest już drugi rok. Wyobraście sobie ,ze każdemu psu Lilka dokłada do szczepień . Na Bertę wpłacam tak samo deklararacje i nie zastanawiam sie ,czy do końca życia bede wpłacać. Ważne ,że pies jest szczesliwy.

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/191232-Zapomniana-Berta-co-ją-czeka-dołóż-chociaż-złotówkę[/url]

Bardzo prosimy Lilkę o adres ,jesli ktoś będzie chciał odwiedzić Barika ,to mysle ,że nie będzie sie sprzeciwiać.

Posted

Ja w hoteliku mam dwa psy. Ani jeden, ani drugi nie ma deklaracji, natomiast jeszcze nie mamy długów.
Brakuje nam też przepływu informacji.
Niestety byłam tam tylko zawożąc psa.
Myślę, ze dobrym rozwiązaniem byłaby jakaś wizyta w hoteliku osoby postronnej i nie mielibyśmy problemu z ocenieniem go.
Moje psy wyglądają na zdjęciach na szczęśliwe i to jest najważniejsze.
Zwyczajnie wspólnie może poprosimy kogoś o taką wizytę i rozwiejemy wątpliwości? Bez nerwów i insynuacji?

Posted

Zapraszam wszystkich od dawna, ale konczy się na pisaniu...Ocelot ma racje po co nerwy...
Prawda jest też taka, że mam psy które sa od początku powstania hoteliku i nikt się nimi nie interesuje...deklaracje sie wykruszają a ja zaczynam już dokładac i robi się nie ciekawie.
Podawałam już adres i telefon więc proszę zadzwonic i zadać pytania to lepsze niż pisanie czasami bzdur...sory...Nie przypominam sobie żebym pisała o tym że Barik może zostać do końca swoich dni u chyba wtatary ale chodziło mi że u mnie...choc jesli któraś z was chce adoptować to super!
Odpowiadam na pytania
Barik nie jest agresywny do ludzi raczej uniki ich do psów czasami lubi obszczekać
szczepienia ostatnie w listopadze 2011r
karmiony jest suchą karma na mokro Dog Club Premium Rabbit firmy Valpet
wet widziała go jeszcze we wrześniu
nie wiem czy wiecie, ale mamy bardzo chorą wetkę więc teraz inna do nas przyjeżdza
Nie jest łatwo zrobic mu zdjecie portretowe bo boi sie aparatu jak juz pisałam unika nawet nas nie dasie przytulic ani głaskać...ale postaram sie zrobić

Posted

nikt tutaj nic nie insynuuje ani się nie obraża:)

chcemy tylko Barikowi znaleźć dom i trzeba tak wszystko poustawiać aby Barik się jak najszybciej nadawał do adopcji.

Hotelik Lilki na pewno jest w porządku - ale być może nie dla takiego psa jak Barik - ponieważ on wymaga pracy jeszcze większej i dodatkowej niż dotychczas by mógł znaleźć dom.

Ocelot - jak długo twoje psiaki są w hoteliku? bo Barik już dwa lata.. z czasem długi po prostu powstają.

Ja również pisałam o odwiedzinach u Barika - kto z tego wątku to odwiedzanie Barika rozpocznie? problem pewnie Lilko w tym że większość osób udzielających się na tym wątku mieszka daleko od Ciebie. Ja na pewno przyjadę i zapowiem się wcześniej, ale to już jest większa wyprawa, bo to 2,5 h jazdy.

Posted

[quote name='hotel_lilki']...U mnie Barik może być do konca swoich dni;)[/QUOTE]

[quote name='hotel_lilki']...Nie przypominam sobie żebym pisała o tym że Barik może zostać do końca swoich dni u chyba wtatary ale chodziło mi że u mnie...choc jesli któraś z was chce adoptować to super![/QUOTE]

ja właśnie pytałam czy ty Lilko chcesz go adoptować :)

Posted

[quote name='hotel_lilki']Berta przyszła w sierpniu 2010 i Szila pażdziernik od ocelot a Barik listopad[/QUOTE]

i właśnie trzeba się zastanowić czemu tak długą są w hoteliku, czemu tak trudno znaleźć im dom stały

Posted

Nie wszystkie moje psy, bo dużo juz się przewineło przez hotelik i znalazło domki super.
Było to jamniki, owczarki, teriery, bernardyny czyli rasowe a kundelki siedza bo nie takie jak sobie ludz życzy:angryy:

Posted

Berta i szila maja ogłoszenia. Berta w sumie była mało adopcyjnym psem, choć kochanym. Szila mnie dziwi, ze nie znalazła domu, ale.... nie ma reguły jesli chodzi o adopcje. czasami piekne psy szukają długo domu