Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='luka1']Może ta buda będzie dla niego szczęśliwa.[/QUOTE]

I niech szybko się z niej wyprowadzi do jeszcze szczęśliwszego domku :)
Dobrze, że Ajax jest teraz na dziedzińcu. Martwią mnie tylko te łapki...

• Replies 615
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No łapki mają mięśnie w kiepskim stanie, brak kondycji. Zasiedział się chłopak i przytył, mało ruchu i początki nadwagi. Trzeba go rozruszać. Ostatnio coraz więcej tych grubasów z kojców się namnożyło....

Posted

Ajax potrzebuje oferty dt. To na początek. Kto się zgłosi? Niekiedy zdarzało mi się widzieć chętne osóbki, którym nie przyznano podopiecznego, bo obdarowano nim kogo innego. Jesteście jeszcze na Dogo? [B][COLOR=royalblue]Bo mu tu potrzebujemy takich duszyczek Ajax czeka i to nie są żarty.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]
[SIZE=3]Kto zaoferuje dom tymczasowy?[/SIZE][/COLOR][/B]

Posted

no tak, właściwie rozkręcił się psi biznes. Dt to dodatkowe dochody dla niektórych,dlatego tak trudno znaleźć sponsorów którzy nie są obłożeni deklaracjami. Żeby było jasne, nie mam nic przeciwko DT-płatnym, mam tylko przeciwko temu, że nie rozliczają się z tych dochodów z US.

Posted

Jestem i ja. Nie mogę niestety bywać na Dogomanii tak często, jak wcześniej ale o swoich ulubieńcach nie zapominam :)
Rito, ja wiem, o bdt jest bardzo trudno. Wiem jednak, że co jakiś czas znajduje się ktoś dobry i jeszcze "niezapsiony". Gdziekolwiek, ktokolwiek spotka na wątkach taką osobę, niech da znać. Ajax czeka. A my z nim.

Posted

[quote name='rita60']Już jestem malenki.........powiem krótko,niektorzy ludzie sa beznadziejni........[/QUOTE]

no wiesz, ja ostatnio wielu takich spotkałam, ale są też światełka

Posted

[quote name='luka1']no wiesz, ja ostatnio wielu takich spotkałam, ale są też światełka[/QUOTE]
Zawsze sa jakies światełka,tylko,ze coraz ciemniej sie robi.........

Posted

[quote name='luka1']a dziś dzień tak ładnie się zaczyna...[/QUOTE]

Chciałabym bardzo, żeby zaczął się od wizyty kogoś nadzwyczajnego miłego i wrażliwego, kogoś kto uszczęsliwiłby tego bidulkę.

Posted

UF, to spokój wrócił.

[url]http://www.dogomania.pl/threads/205341-Sze%C5%9B%C4%87-lat-w-schronisku-quot-Wytnijcie-mi-serce-bo-nie-chce-kocha%C4%87-ju%C5%BC-nigdy-wi%C4%99cej.-quot?p=16625346#post16625346[/url]
zapraszam