Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 615
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj, luka rozbawiłaś mnie :) Trzeba nam tu więcej uśmiechów.
Dzisiaj słoneczny dzień, może Ajax poczuje się lepiej i wyjdzie. Dziewczyny a te papierowe ogłoszenia w Łodzi są rozwieszane? Przydałoby się. Teraz na fali tego wiosennego uniesienia, wszystko się może zdarzyć ;) Nawet dom dla Ajaxa :)

Posted

Pomyślmy o nowych zdjęciach. Trzeba będzie odświeżyć ogłoszenia. My czekamy ale dla Ajaxa to kolejne bezpowrotnie utracone dni :shake:. Chodzi o wolność i normalne życie.

Posted

Ritko, dobrze żę Ajax ma Allegro. Kurcze, przydałyby się nowe zdjęcia ale z tego, co wcześniej mówiłaś jest z tym problem. Ajax przebywa teraz w boksie i nie ma szans na ładne foty...

Posted

Zaginął dom…
Może ktoś widział, może ktoś wie,
gdzie taki dom jest, w którym
człowiek płacze po psie?
W którym jest miska w kącie
i boleśnie puste posłanie,
smycz na ganku,
kość pod łóżkiem zgubiona,
gumowa nadgryziona zabawka,
a na ścianie odbicie ogona…

Ja tak bardzo za tym tęsknię…
Jeśli wiesz, gdzie taki dom jest,
proszę… proszę… powiedz mi o tym –

rozpaczliwie bezdomny pies
wiersz Barbary Borzymowskiej

Ale przecież Ajaks nie zmienił się, a na wątku są zdjęcia i to bardzo ładne.

Posted

[quote name='kameralna']Ritko, dobrze żę Ajax ma Allegro. Kurcze, przydałyby się nowe zdjęcia ale z tego, co wcześniej mówiłaś jest z tym problem. Ajax przebywa teraz w boksie i nie ma szans na ładne foty...[/QUOTE]
Tak jak pisała luka,sa fajne foty Ajaxika na watku.....jest rowniez plakacik do pobrania.

Posted

[B] [IMG]http://www.dogomania.pl/images/icons/icon1.png[/IMG] [/B]

[INDENT] Sorry za offa.
Ale...
Zaginęła Dżaki, sunia w typie jack russel terriera wyadoptowana ode mnie z tymczasu!
Jest płocha, nie da do siebie dojść.
Zaginęła w Warszawie, w dzielnicy Mokotów-Służew!!
Tel. do mnie: 513145953
Pani Gosi(DS) : 669408881
Oto sunia:
[URL="http://img88.imageshack.us/i/daki4.jpg/"][IMG]http://img88.imageshack.us/img88/9334/daki4.jpg[/IMG][/URL]
WAŻNE: Była w szelkach tych co na zdjęciu, tj. brązowych w pomarańczowe łapki

Jutro jadę do Warszawy jej szukać, chciałabym zorganizować łapankę/poszukiwania większą grupą, kto się pisze? [/INDENT]

Posted

[quote name='luka1']Zaginął dom…
Może ktoś widział, może ktoś wie,
gdzie taki dom jest, w którym
człowiek płacze po psie?
W którym jest miska w kącie
i boleśnie puste posłanie,
smycz na ganku,
kość pod łóżkiem zgubiona,
gumowa nadgryziona zabawka,
a na ścianie odbicie ogona…

Ja tak bardzo za tym tęsknię…
Jeśli wiesz, gdzie taki dom jest,
proszę… proszę… powiedz mi o tym –

rozpaczliwie bezdomny pies
wiersz Barbary Borzymowskiej

Ale przecież Ajaks nie zmienił się, a na wątku są zdjęcia i to bardzo ładne.[/QUOTE]

Piękny wiersz! Może właśnie tak przedstawiać Ajaxa? Na allegro, FB i ogłoszeniach?

Posted

nie wiem co z prawami autorskimi. To wiersz Barbary Borzymowskiej, czytając jej wiersze wyraźnie czuć jej stosunek do zwierzaków, ale czy można je ot tak sobie rozpowszechniać? co prawda wstawienie na wątek to też rozpowszechnianie. Kiedyś miałam niemiłą sytuację bo posłużyłam się zdjęciami ze strony schroniska.

Posted

Ajax zamieszkał w budzie na dziedzińcu...Musi chodzić na spacerki, bo tylne łapki ledwo dają radę....a wyciąganie go z kojca byłoby niemożliwe, gdyż mieszkał w nim wraz z nadpobudliwą nieco koleżanką-młodą terrorystką...Spacerki od jutra, bo cioteczka w weekend była tylko na chwilkę w schronie. Własna budka bardzo mu się podoba :)