luka1 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 [url]http://www.joemonster.org/filmy/33246/Przesluchanie_pudli[/url] pewnie nie na temat ale fajne Quote
kameralna Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Oj, luka rozbawiłaś mnie :) Trzeba nam tu więcej uśmiechów. Dzisiaj słoneczny dzień, może Ajax poczuje się lepiej i wyjdzie. Dziewczyny a te papierowe ogłoszenia w Łodzi są rozwieszane? Przydałoby się. Teraz na fali tego wiosennego uniesienia, wszystko się może zdarzyć ;) Nawet dom dla Ajaxa :) Quote
luka1 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 kolejny ranek i kolejne problemy. Całe szczęście, że dzisiejsze pączki nie tuczą. Quote
rita60 Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Witaj piesku.......cioteczko nie słyszałam o tych nie tuczacych paczkach:razz: Quote
luka1 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 [quote name='rita60']Witaj piesku.......cioteczko nie słyszałam o tych nie tuczacych paczkach:razz:[/QUOTE] Dziś już tuczą Quote
rita60 Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 [quote name='luka1']Dziś już tuczą[/QUOTE] To dzisiaj nie jem:razz:witaj piesku piatkowo. Quote
kameralna Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Jestem pod wrażeniem wieści o uwolnieniu zza krat Bobusia. Rito, czas na Ajaxa. Jemu też się musi udać! Quote
kameralna Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Pomyślmy o nowych zdjęciach. Trzeba będzie odświeżyć ogłoszenia. My czekamy ale dla Ajaxa to kolejne bezpowrotnie utracone dni :shake:. Chodzi o wolność i normalne życie. Quote
rita60 Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 Odświeżamy.....allegro też,ale zero zainteresowania. Quote
kameralna Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Ritko, dobrze żę Ajax ma Allegro. Kurcze, przydałyby się nowe zdjęcia ale z tego, co wcześniej mówiłaś jest z tym problem. Ajax przebywa teraz w boksie i nie ma szans na ładne foty... Quote
luka1 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Zaginął dom… Może ktoś widział, może ktoś wie, gdzie taki dom jest, w którym człowiek płacze po psie? W którym jest miska w kącie i boleśnie puste posłanie, smycz na ganku, kość pod łóżkiem zgubiona, gumowa nadgryziona zabawka, a na ścianie odbicie ogona… Ja tak bardzo za tym tęsknię… Jeśli wiesz, gdzie taki dom jest, proszę… proszę… powiedz mi o tym – rozpaczliwie bezdomny pies wiersz Barbary Borzymowskiej Ale przecież Ajaks nie zmienił się, a na wątku są zdjęcia i to bardzo ładne. Quote
rita60 Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 [quote name='kameralna']Ritko, dobrze żę Ajax ma Allegro. Kurcze, przydałyby się nowe zdjęcia ale z tego, co wcześniej mówiłaś jest z tym problem. Ajax przebywa teraz w boksie i nie ma szans na ładne foty...[/QUOTE] Tak jak pisała luka,sa fajne foty Ajaxika na watku.....jest rowniez plakacik do pobrania. Quote
luka1 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Ech, dzień mi się zaczął przyjemnie - niech to diabli Quote
rita60 Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 [quote name='luka1']Ech, dzień mi się zaczął przyjemnie - niech to diabli[/QUOTE] A co tam sie stało cioteczko ? Quote
luka1 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 na razie wiosna za oknem, może ktoś pójdzie na spacer do schroniska i zobaczy Ajaksa i nie wyjdzie bez niego - ach jak mi się to marzy. Quote
Borówka16 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [B] [IMG]http://www.dogomania.pl/images/icons/icon1.png[/IMG] [/B] [INDENT] Sorry za offa. Ale... Zaginęła Dżaki, sunia w typie jack russel terriera wyadoptowana ode mnie z tymczasu! Jest płocha, nie da do siebie dojść. Zaginęła w Warszawie, w dzielnicy Mokotów-Służew!! Tel. do mnie: 513145953 Pani Gosi(DS) : 669408881 Oto sunia: [URL="http://img88.imageshack.us/i/daki4.jpg/"][IMG]http://img88.imageshack.us/img88/9334/daki4.jpg[/IMG][/URL] WAŻNE: Była w szelkach tych co na zdjęciu, tj. brązowych w pomarańczowe łapki Jutro jadę do Warszawy jej szukać, chciałabym zorganizować łapankę/poszukiwania większą grupą, kto się pisze? [/INDENT] Quote
kameralna Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='luka1']Zaginął dom… Może ktoś widział, może ktoś wie, gdzie taki dom jest, w którym człowiek płacze po psie? W którym jest miska w kącie i boleśnie puste posłanie, smycz na ganku, kość pod łóżkiem zgubiona, gumowa nadgryziona zabawka, a na ścianie odbicie ogona… Ja tak bardzo za tym tęsknię… Jeśli wiesz, gdzie taki dom jest, proszę… proszę… powiedz mi o tym – rozpaczliwie bezdomny pies wiersz Barbary Borzymowskiej Ale przecież Ajaks nie zmienił się, a na wątku są zdjęcia i to bardzo ładne.[/QUOTE] Piękny wiersz! Może właśnie tak przedstawiać Ajaxa? Na allegro, FB i ogłoszeniach? Quote
luka1 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 nie wiem co z prawami autorskimi. To wiersz Barbary Borzymowskiej, czytając jej wiersze wyraźnie czuć jej stosunek do zwierzaków, ale czy można je ot tak sobie rozpowszechniać? co prawda wstawienie na wątek to też rozpowszechnianie. Kiedyś miałam niemiłą sytuację bo posłużyłam się zdjęciami ze strony schroniska. Quote
rita60 Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Nie znam sie na prawach autorskich,ale chyba jak sa podane dane autora,to chyba można:roll: Quote
minia7 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Ajax zamieszkał w budzie na dziedzińcu...Musi chodzić na spacerki, bo tylne łapki ledwo dają radę....a wyciąganie go z kojca byłoby niemożliwe, gdyż mieszkał w nim wraz z nadpobudliwą nieco koleżanką-młodą terrorystką...Spacerki od jutra, bo cioteczka w weekend była tylko na chwilkę w schronie. Własna budka bardzo mu się podoba :) Quote
ewatonieja Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 a szczeka jak najęty i dobrze, przynajmniej więcej go widać, ale też i w budzie cichutko się zaszyje i trzeba się schylać, żeby go dojrzeć Quote
Recommended Posts