zerduszko Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 [quote name='Klaudus__'][I]Fart jest u mnie. Przecieżnie mógł tam zostać...[/I][/QUOTE] Oj Klaudia :shake: zamęczysz się kobieto. Dla psa raj na ziemi, ale.... potem Ci jeszcze taka jedna z druga powie, że jesteś niesolidna :diabloti: Quote
Avilia Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 [quote name='zerduszko']Oj Klaudia :shake: zamęczysz się kobieto. Dla psa raj na ziemi, ale.... potem Ci jeszcze taka jedna z druga powie, że jesteś niesolidna :diabloti:[/QUOTE] Zgadzam się z Zerduszko. Dziewczyna wkłada całe serce w ratowanie tych biedaków i co z tego ma?Kupę nerwów i zarzutów jaka to ona niesolidna. Quote
mikoada Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 No niestety najlepiej jest siąść przed komputerem i oceniać innych nie robiąc przy tym nic dla psiaków, szkoda gadać... Quote
Klaudus__ Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 [I]Szczerze to w d$%^& to mam. Wiem co robię i wiem za co (aktualnie kradnę) także mam na wszystko już w#$%^& Fart bezpieczny - mam nadzieję,że zacznie normalnie chodzić - no i Go tuczę :) Bo chudzinka straszna... Tylko paragonów nie zbieram :eviltong: Hehe - mniejsza o to. Masakra i tyle. Wetka mówiła,że trochę "za bardzo" jak na standard krzyżuje tylne łapki... Muszę z Nim kilka razy dziennie wychodzić na smyczy, bo ruch ma ograniczony mieć...[/I] Quote
Avilia Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Farciku wyzdrowiejesz u Klaudus. Klaudia można go już zacząć ogłaszać? Ja pozwolę sobie zaprosić Was Cioteczki na wątek Finki:[URL="http://www.dogomania.186781-Fineczka-bez-uszka-ma-dt.Zbiera-jednak-na-sterylk%C4%99-i-szczepienia-mo%C5%BCe-zerkniesz"]http://www.dogomania.pl/threads/186781-Fineczka-bez-uszka-ma-dt.Zbiera-jednak-na-sterylk%C4%99-i-szczepienia-mo%C5%BCe-zerkniesz[/URL] Finka za 3 tygodnie musi zostać wysterylizowana,a my nie mamy na ten cel ani złotówki!POMOC Quote
Ada-jeje Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Klaudus Fart musi miec zrobiony RTG i to u dobrego weta, w przeciwnym razie jest to wyrzucona kasa. Mamy podobny przypadek, nasz Cezar tez zaplata tylnymi lapami. Jest to prawdopodobnie uderzenie lub potracany przez samochod. Na skutek tego powstal guz na kregoslupie ktory powoduje ucisk i zbyt pozno sa przekazywane bodzce do mozgu. Operacja tylko w Brnie ktora nie daje gwarancji. Niemniej nasz Cezar dostal juz dwa razy sterydy i nivalin. Tak wiec prosze jesli mozesz umow sie w Katowicach u dr. Gierka, lub w Oswiecimiu u dr. Grzybinigi. Reszte omowilam z Toba telefonicznie. Quote
agada Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Klaudus trzymam za was oboje kciuki i mam nadzieję, ze badania dadzą jakiś obraz tego co jest. Quote
zerduszko Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='shani']czy Farta ominie ewentualny wywóz?[/QUOTE] No raczej.... [quote name='Klaudus__'][I]Fart jest u mnie. Przecieżnie mógł tam zostać...[/I][/QUOTE] Quote
shani Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='zerduszko']No raczej....[/QUOTE] Przegapiłam wypowiedź Klaudus ;) Quote
Lu_Gosiak Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='Klaudus__'][I]Fart nie pojechał do mysłowic. Wpłaty,które na Niego dotarły - są wyszczególnione w pierwszym poście i bardzo za nie dziękuję. .........[/QUOTE] mojej wpaty nie ma - dotarla na Tinke? jak dobrze, ze FARCIK u Ciebie:) jak On sie czuje??? Quote
zerduszko Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Ale cisza, szkoda, że znów jest tak samo... Quote
Avilia Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Zapraszam na bazarek dla Pszczyńskiej Grosi: [url]http://www.dogomania.pl/threads/191458-Plecaczkowy-bazarek-na-Grosi%C4%99.Do-05.09.br-godz.21-00.ZAPRASZAM!?p=15246186#post15246186[/url] Quote
Buster Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Farciku - dla ciebie też jest allegro - może ktościę pokocha [URL]http://allegro.pl/fart-wyjatkowy-pies-szuka-wyjatkowego-pana-i1225381816.html[/URL] Quote
koala Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 chętnie wpłace pare groszy jeśli prześlecie mi numer konta, pobierznie przeglądnełam wątek i jakos mi umkneło sedno ale pewnie wszelkie pieniądze sie przydadzą. Quote
Buster Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Farciku może teraz? [URL]http://allegro.pl/fart-wyjatkowy-pies-szuka-wyjatkowego-pana-i1242871066.html[/URL] Quote
Avilia Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Postaram się go dzisiaj poogłaszać,ale prosiłabym jeszcze kogoś o pomoc.Chociaż po jednym ogłoszeniu!Jedno ogłoszenie robi się dosłownie 5 minut!Tyle samo czasu ile ładuje się post na Dogomanii! Proszę o pomoc! Quote
BasiaD Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Farcik wskakuj na 1 stronkę prosić cioteczki o pomoc! Quote
Avilia Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Klaudia dałabyś radę wrzucić jakieś nowe fotki Farcika?Te z pierwszej strony mogą odstraszać potencjalnych zainteresowanych;/ Quote
Recommended Posts