Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Klaudus__'][I]Fart jest u mnie.
Przecieżnie mógł tam zostać...[/I][/QUOTE]
Oj Klaudia :shake: zamęczysz się kobieto. Dla psa raj na ziemi, ale.... potem Ci jeszcze taka jedna z druga powie, że jesteś niesolidna :diabloti:

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zerduszko']Oj Klaudia :shake: zamęczysz się kobieto. Dla psa raj na ziemi, ale.... potem Ci jeszcze taka jedna z druga powie, że jesteś niesolidna :diabloti:[/QUOTE]

Zgadzam się z Zerduszko.
Dziewczyna wkłada całe serce w ratowanie tych biedaków i co z tego ma?Kupę nerwów i zarzutów jaka to ona niesolidna.

Posted

[I]Szczerze to w d$%^& to mam.
Wiem co robię i wiem za co (aktualnie kradnę) także mam na wszystko już w#$%^&
Fart bezpieczny - mam nadzieję,że zacznie normalnie chodzić - no i Go tuczę :)
Bo chudzinka straszna...
Tylko paragonów nie zbieram :eviltong:
Hehe - mniejsza o to.
Masakra i tyle.
Wetka mówiła,że trochę "za bardzo" jak na standard krzyżuje tylne łapki...
Muszę z Nim kilka razy dziennie wychodzić na smyczy, bo ruch ma ograniczony mieć...[/I]

Posted

Farciku wyzdrowiejesz u Klaudus.
Klaudia można go już zacząć ogłaszać?

Ja pozwolę sobie zaprosić Was Cioteczki na wątek Finki:[URL="http://www.dogomania.186781-Fineczka-bez-uszka-ma-dt.Zbiera-jednak-na-sterylk%C4%99-i-szczepienia-mo%C5%BCe-zerkniesz"]http://www.dogomania.pl/threads/186781-Fineczka-bez-uszka-ma-dt.Zbiera-jednak-na-sterylk%C4%99-i-szczepienia-mo%C5%BCe-zerkniesz[/URL]
Finka za 3 tygodnie musi zostać wysterylizowana,a my nie mamy na ten cel ani złotówki!POMOC

Posted

Klaudus Fart musi miec zrobiony RTG i to u dobrego weta, w przeciwnym razie jest to wyrzucona kasa. Mamy podobny przypadek, nasz Cezar tez zaplata tylnymi lapami. Jest to prawdopodobnie uderzenie lub potracany przez samochod. Na skutek tego powstal guz na kregoslupie ktory powoduje ucisk i zbyt pozno sa przekazywane bodzce do mozgu. Operacja tylko w Brnie ktora nie daje gwarancji. Niemniej nasz Cezar dostal juz dwa razy sterydy i nivalin. Tak wiec prosze jesli mozesz umow sie w Katowicach u dr. Gierka, lub w Oswiecimiu u dr. Grzybinigi. Reszte omowilam z Toba telefonicznie.

Posted

[quote name='Klaudus__'][I]Fart nie pojechał do mysłowic.
Wpłaty,które na Niego dotarły - są wyszczególnione w pierwszym poście i bardzo za nie dziękuję.
.........[/QUOTE]
mojej wpaty nie ma - dotarla na Tinke?
jak dobrze, ze FARCIK u Ciebie:) jak On sie czuje???

• 2 weeks later...
Posted

Zapraszam na bazarek dla Pszczyńskiej Grosi:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/191458-Plecaczkowy-bazarek-na-Grosi%C4%99.Do-05.09.br-godz.21-00.ZAPRASZAM!?p=15246186#post15246186[/url]

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

chętnie wpłace pare groszy jeśli prześlecie mi numer konta, pobierznie przeglądnełam wątek i jakos mi umkneło sedno ale pewnie wszelkie pieniądze sie przydadzą.

Posted

Postaram się go dzisiaj poogłaszać,ale prosiłabym jeszcze kogoś o pomoc.Chociaż po jednym ogłoszeniu!Jedno ogłoszenie robi się dosłownie 5 minut!Tyle samo czasu ile ładuje się post na Dogomanii!
Proszę o pomoc!