mikoada Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 To prawda też o tym myślałam Fart wygląda teraz zdecydowanie lepiej :) Jak będzie chwila to pewnie Klaudia nas tutaj uraczy fotkami :) Quote
Klaudus__ Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 [quote name='Avilia']Klaudia dałabyś radę wrzucić jakieś nowe fotki Farcika?Te z pierwszej strony mogą odstraszać potencjalnych zainteresowanych;/ hahahahahahahahaaa napewno nie bardziej niż Jego zachowanie :p Quote
Klaudus__ Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 Franek to żywioł, wszędzie Go pełno. Lata,skaka, nie ma czasu postać w miejscu! Quote
Avilia Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 [quote name='Klaudus__']Franek to żywioł, wszędzie Go pełno. Lata,skaka, nie ma czasu postać w miejscu! Akurat jak dla mnie to ideał psa!Z takim nie można się nudzić;) Żywiołowe psy są extra! Quote
BUDRYSEK Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Farciku dawaj popalic Klaudii :evil_lol: Quote
karolciasz28 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Dawno mnie nie było u Pszczyńskich psiaków, ale już jestem :) i na pewno pomogę w ogłoszeniach.:p Quote
mikoada Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Witamy po długiej nieobecności i bardzo się cieszymy z powrotu do pszczyńskich psiaków :) Quote
mikoada Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Drogie Cioteczki oto nowe zdjęcia Franciszka :) Muszę powiedzieć, że ma chłopak temperament oj ma ;) Quote
Klaudus__ Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 Teraz porównałam zdjęcia z pierwszej strony z nowymi... Faktycznie ciut chłopina przytył :lol: Mój przystojniak 8) Quote
Avilia Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Ciut?On się pięknie zaokrąglił!;) A przystojniak to on jest,oj jest!Kochany wariacik;) Quote
Iv_ Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 ale śliczności zdjęcie :loveu::loveu: http://img842.imageshack.us/img842/9963/p1050383.jpg Quote
Klaudus__ Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 [quote name='Iv_'] http://img842.imageshack.us/img842/9963/p1050383.jpg On taki właśnie pyskaty. Wiecznie coś musi mówić :lol: Quote
Klaudus__ Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 Farcioch niestety coraz gorszy - poczuł się bezpieczny i teraz daje do wiwatu niestety. Ryż z mięsem beee, tylko makaron z mięskiem - z dużą ilością oczywiście. Jak Mu ryż smakował - teraz nie ma mowy. Sucha też tylko lepsza, bo biegunki po jakiejś bardziej "przyziemnej" ma :mad: Łobuz :) Quote
mikoada Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 [quote name='Klaudus__']Farcioch niestety coraz gorszy - poczuł się bezpieczny i teraz daje do wiwatu niestety. Ryż z mięsem beee, tylko makaron z mięskiem - z dużą ilością oczywiście. Jak Mu ryż smakował - teraz nie ma mowy. Sucha też tylko lepsza, bo biegunki po jakiejś bardziej "przyziemnej" ma :mad: Łobuz :) To arystokrata się znalazł, chyba już zapomniał chłopina co jadł w Punkcie, fakt łobuz z niego okropny... Quote
zerduszko Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 To trzeba go utemperować ;) Trzy dni o wodzie i zaraz spokornieje ;) Quote
Klaudus__ Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 [quote name='zerduszko']To trzeba go utemperować ;) Trzy dni o wodzie i zaraz spokornieje ;) Hehehe - wczoraj dostał ryż z kurczakiem i warzywami - nawet nie powąchał. Owczar zjadł z przyjemnością. Ale Franek miał taki czas,że pałaszował wszystko w każdej ilości - teraz już je tylko to co chce... Wybredny niesamowicie. I niszczyciel... Muszę Mu posłanie kupić... Już dwa rozwalił takie duże w drobny mak i jeden materac taki psi - nowiutki. Paskuda z Niego,że hej! Quote
Klaudus__ Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 [quote name='zerduszko']Ojojoj - zero wdzięczności ;) Mało powiedziane. Ale przy tym braku wdzięczności jest taaaaki kochany... Takie wiecznie szalone dziecko. Uwielbia zabawki i wszystko wynosić na łąkę z garażu... :mad: Quote
mikoada Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Hmm i co jeszcze uwielbia??? Przysmaki z mojej torebki :) Quote
Recommended Posts