Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mój Boże...kupka nieszczęścia na czterech łapkach.Pilnie potrzebny Mu tymczas!Musi chłopak dojść do siebie.W schronisku nie będzie miał na to szans!Trzeba porozsyłać wątek.Może ktoś by go wziął do siebie...

Posted

[quote name='Klaudus__']Potrzebne są fundusze choćby na rtg...
Ja nie jestem w stanie tego pokryć...
On musi być przez weta zobaczony!

Klaudus_ jaki mniej więcej może być koszt tego rtg ??? Trzeba chłopakowi jak najszybciej pomóc, Cioteczki zróbmy wszystko żeby jego imię okazało się prorocze...

Posted

Ja płaciłam za dwa zdjęcia klatki piersiowej 80 zł...
Diagnostykę też trzeba u jakiegoś dobrzego ortopedy - czas to nie jest Jego przyjaciel...
Pewnie to też bardzo boli...

Posted

Biedny psiak :( tak się tylko zastanawiam bo jeżeli nawet byłyby pieniądze póki co na zdjęcia to jak to zorganizować, bo wiadomo trzeba go wyciągnąć z Punktu dowieźć do weta zrobić zdjęcia i co później znowu wsadzić go do kojca w Punkcie ??? :shake:

Posted

[quote name='Ada-jeje']Zagladam, bede myslec co dalej, DT na cito jest potrzebne. Dobry chirurg jest w Oswiecimiu, dr. Grzybinoga, ale po kosnultacji nie moze wrocic juz do punktu.

I przede wszystkim kasa... :roll:

Posted

Pieniądze potrzebne na pewno, tylko gdzie je wpłacać? Ja psiaka wrzucę na "nasze" zaprzegowe forum www.travois********** Może ktoś kochany go dofinansuje, sama po wypłacie tez postaram się coś przelac...
Nie chce nikogo straszyć ale czym później psiak trafi do weterynarza tym gorsze będzie miał rokowania.
Porozsyłajcie gdzie się da ten wątek, może sklecej jakis banerek wieczorem w domku dla nieggo... na codzień ich nei robie bo jestem okropnie leniwa ale dla takiego psiaka to zrobie co w mojej mocy :)
Do góry biedny chłopczyku!

Posted

Pięknie dziękuję za przybycie na wątek Farcika, on tak bardzo nas teraz potrzebuje. Ja cały czas rozsyłam wątek chłopaka, ale jeżeli ktoś może mnie wspomóc będę bardzo wdzięczna. Faktycznie teraz pieniążki są najważniejsze bo bez nich mamy zawiązane ręce no i przydałby się DT żeby można było chłopaka zdiagnozować...