Klaudus__ Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 (edited) [FONT='Comic Sans MS']Proszę o zamknięcie wątku.[/FONT] Edited April 23, 2012 by Klaudus__ Quote
mikoada Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 matko jedyna jaka chudzinka :( jedną z tylnych łapek podwija pod siebie...jak najszybciej przydałaby się wizyta u weta, ale skąd brać na to pieniądze... Quote
Klaudus__ Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 No właśnie ma tą łapkę całą zdartą... No nie ma się co dziwić, jak po potrąceniu samo się to miało zagoić... Quote
mikoada Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Widocznie w Punkcie uważają, że samo się zagoi :shake: Bardzo prosimy o pomoc dla Farta.... Quote
mikoada Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Przecież to go musi okropnie boleć i on już tam chyba jakiś czas jest to pewnie stara sprawa.......... :( Quote
Avilia Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Mój Boże...kupka nieszczęścia na czterech łapkach.Pilnie potrzebny Mu tymczas!Musi chłopak dojść do siebie.W schronisku nie będzie miał na to szans!Trzeba porozsyłać wątek.Może ktoś by go wziął do siebie... Quote
Klaudus__ Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 On jest tak chudy,że głowa boli... Jak chodzi to chwije się na boki - wielki trud Mu to sprawia... Quote
Klaudus__ Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 Potrzebne są fundusze choćby na rtg... Ja nie jestem w stanie tego pokryć... On musi być przez weta zobaczony! Quote
Klaudus__ Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 Nikt biedaku do Ciebie nawet nie zajrzy... Quote
mikoada Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 [quote name='Klaudus__']Potrzebne są fundusze choćby na rtg... Ja nie jestem w stanie tego pokryć... On musi być przez weta zobaczony! Klaudus_ jaki mniej więcej może być koszt tego rtg ??? Trzeba chłopakowi jak najszybciej pomóc, Cioteczki zróbmy wszystko żeby jego imię okazało się prorocze... Quote
Klaudus__ Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 Ja płaciłam za dwa zdjęcia klatki piersiowej 80 zł... Diagnostykę też trzeba u jakiegoś dobrzego ortopedy - czas to nie jest Jego przyjaciel... Pewnie to też bardzo boli... Quote
mikoada Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Biedny psiak :( tak się tylko zastanawiam bo jeżeli nawet byłyby pieniądze póki co na zdjęcia to jak to zorganizować, bo wiadomo trzeba go wyciągnąć z Punktu dowieźć do weta zrobić zdjęcia i co później znowu wsadzić go do kojca w Punkcie ??? :shake: Quote
zeberka4 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 matko, biedaczysko kolejne,nie wiem co robic,czuje sie bezsilna w tym momencie :( Quote
Klaudus__ Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 Ale aktualnie nie ma nic funduszy. A długu mam tyle co włosów na głowie... Quote
Klaudus__ Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 Cały czas o Nim myślę... Bo na tym wybiegu biedny musi pozaywać,że jest silny, a widać jak wiele Go to kosztuje... Quote
mikoada Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Kto wspomoże Farcika?? Zaraz porozsyłam wątek... Quote
Ada-jeje Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Zagladam, bede myslec co dalej, DT na cito jest potrzebne. Dobry chirurg jest w Oswiecimiu, dr. Grzybinoga, ale po kosnultacji nie moze wrocic juz do punktu. Quote
Klaudus__ Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 [quote name='Ada-jeje']Zagladam, bede myslec co dalej, DT na cito jest potrzebne. Dobry chirurg jest w Oswiecimiu, dr. Grzybinoga, ale po kosnultacji nie moze wrocic juz do punktu. I przede wszystkim kasa... :roll: Quote
Baski_Kropka Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Pieniądze potrzebne na pewno, tylko gdzie je wpłacać? Ja psiaka wrzucę na "nasze" zaprzegowe forum www.travois********** Może ktoś kochany go dofinansuje, sama po wypłacie tez postaram się coś przelac... Nie chce nikogo straszyć ale czym później psiak trafi do weterynarza tym gorsze będzie miał rokowania. Porozsyłajcie gdzie się da ten wątek, może sklecej jakis banerek wieczorem w domku dla nieggo... na codzień ich nei robie bo jestem okropnie leniwa ale dla takiego psiaka to zrobie co w mojej mocy :) Do góry biedny chłopczyku! Quote
mikoada Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Pięknie dziękuję za przybycie na wątek Farcika, on tak bardzo nas teraz potrzebuje. Ja cały czas rozsyłam wątek chłopaka, ale jeżeli ktoś może mnie wspomóc będę bardzo wdzięczna. Faktycznie teraz pieniążki są najważniejsze bo bez nich mamy zawiązane ręce no i przydałby się DT żeby można było chłopaka zdiagnozować... Quote
agada Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Ja tez zaznaczam, ale finansowo na razie :shake: Quote
Asencja Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 To dajcie go do hoteliku-jest jakiś w okolicy? Quote
Recommended Posts