Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='monia&nero']a co się dzieje Oskarkowi?????/[/QUOTE]

wiesz człowiek całe życie uważa się za rozsądnego,i odpowiedzialnego,ale przychodzi taki czas i wyprowadza z błędu,Ja wczoraj zachowałam się jak głupia kretynka(powinnam napisać gorzej,ale dostanę bana),wczoraj poszłam z siostrą i Syneczkiem na łąki i go puściłam ze smyczy(a już tego nie robiłam,dlatego że Oscar to wariat do psów i zwierząt),grzecznie biegał koło Nas,aż w pewnym momencie uciekł,i nie mogłyśmy go znaleść,po długim czasie siostra,widziała jak jakiś debil i jego baba trzymają Oscarka,a on boroczek jest atakowany przez kundla onka(Oscarek ma rozwaloną łapkę,ucho i ranę koło oka),jak ten debile Nas zobaczyli to kundla zabrali i zwiali
Całą sytuację zgłosiłam na policję,bo wiem gdzie oni mieszkają,chcę wnieść sprawę do sądu,Misiek był z Oscarkiem u weta,i ten rany mu opatrzył,łapkę zaszył i dał kropelki na oko,i lekarstwo na zbicie gorączki
tym debilom tego nie popuszczę
a najbardziej to jestem wściekła na siebie że zachowałam się jak głupia debilka,i przeze mnie Synuś cierpi

Posted

[quote name='Paula03']Biedny Oscarek, dużo zdrówka![/QUOTE]

dziękuję Kochana:)

napisałam do TOZu ale jak nie będzie odpowiedzi to przejadę się do nich osobiście,Ja im tego nie puszczę płazę,Łukasz obiecał mi pomóc

Posted

[quote name='unikatowydiament']wiesz człowiek całe życie uważa się za rozsądnego,i odpowiedzialnego,ale przychodzi taki czas i wyprowadza z błędu,Ja wczoraj zachowałam się jak głupia kretynka(powinnam napisać gorzej,ale dostanę bana),wczoraj poszłam z siostrą i Syneczkiem na łąki i go puściłam ze smyczy(a już tego nie robiłam,dlatego że Oscar to wariat do psów i zwierząt),grzecznie biegał koło Nas,aż w pewnym momencie uciekł,i nie mogłyśmy go znaleść,po długim czasie siostra,widziała jak jakiś debil i jego baba trzymają Oscarka,a on boroczek jest atakowany przez kundla onka(Oscarek ma rozwaloną łapkę,ucho i ranę koło oka),jak ten debile Nas zobaczyli to kundla zabrali i zwiali
Całą sytuację zgłosiłam na policję,bo wiem gdzie oni mieszkają,chcę wnieść sprawę do sądu,Misiek był z Oscarkiem u weta,i ten rany mu opatrzył,łapkę zaszył i dał kropelki na oko,i lekarstwo na zbicie gorączki
tym debilom tego nie popuszczę
a najbardziej to jestem wściekła na siebie że zachowałam się jak głupia debilka,i przeze mnie Synuś cierpi[/QUOTE]
Kurcze co za ludzie! Przyjemność sprawia im jak zwierze cierpi??? Nie rozumiem tego:shake: Też bym draniom nie popuściła!! Biedny Oscar! Niech szybko wraca do zdrowia!
a z tą linką to dobry pomysł. Oskar się wybiega a Ty będziesz mieć go pod kontrolą

Posted

Koszmar...Debile radochę pewnie mieli,że ich onek takiego "mordercę" zagryza :angryy:.
A jak się dzisiaj Oskarek czuje? Gorączkę udało się zbić?

Posted

Witamy cieplutko:)

Napisałam jeszcze do Naszej SM,a taką odpowiedź dostałam od TOZu:

Człowiek całe życie uważa się za rozsądnego,i odpowiedzialnego,ale przychodzi taki czas i wyprowadza z błędu,Ja wczoraj zachowałam się jak głupia kretynka,wczoraj poszłam z siostrą i Syneczkiem na łąki i go puściłam ze smyczy,grzecznie biegał koło Nas,aż w pewnym momencie uciekł,i nie mogłyśmy go znaleść,po długim czasie siostra,widziała jak jakiś debil i jego baba trzymają Oscarka,a on boroczek jest atakowany przez kundla onka(Oscarek ma rozwaloną łapkę,ucho i ranę koło oka),jak ten debile Nas zobaczyli to kundla zabrali i zwiali,piszę do Państwa bo nie wiem co mam zrobić,cała sytuacja miała miejsce wczoraj koło 17.00,a najgorsze jest to że nie wiem gdzie oni mieszkają,czy tu w Rybniku Niedobczycach czy w przyległym Radlinie.

A Oscarek wczoraj wieczorem jak mu mierzyłam tem miał stan podgorączkowy,a dzisiaj dałam mu do picia naturalny jogurt

Posted

biedny Oscar... mam nadzieję, że się już lepiej czuje...

dobrym rozwiązaniem jest linka, pies ma sporą swobodę ruchów a jest pod kontrolą

Posted

[quote name='M&S']Witanko poniedziałkowe:)[/QUOTE]

Witamy się:)

Oscar czuje się lepiej,3 razy dziennie ma zmieniany opatrunek,i kropione oczko,nadal leci z niego świństwo,a wet powiedział że to dobrze,bo jak wyleci to oczko zacznie się goić