Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AGA,nie zamartwiaj sie o BRATA,ja mam od ponad 20 lat nowotwor /niezlosliwy/ w lewej nerce...

w zeszlym roku, na rutynowych badaniach okazalo sie ,ze urosl i wyszedl poza nerke...

mialam juz wyznaczony termin operacji/onkolog zalecil usuniecie chorej nerki ....

przeszlam szereg konsultacji i zadecydowano ,ze skoro chora nerka prawidlowo pracuje,usuniecie jej to okaleczenie mnie...

zalecono usg co roku ....

pisze to ,bo jesli Twoj Brat bedzie w rekach dobrego urologa wszystko bedzie dobrze/trzymam kciuki 

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

Witamy :)

Bylo tak super, ale jak to w życiu się układa zepsuło się. Kiniek ma się super, chodzi na długie wędrówki, jest na karmie senior oczywiście z miesno/warzywna wkładką.
Staram się wszystko poukładać zaś na nowo

• 1 month later...
Posted

Witamy sie po przerwie :)

Pracuje w fundacji, miedzy czasie takze w odszkodowaniach oraz mam juz drugi rok szkoly.Za ciężką prace dostałam puchar (ale dumna jestem z siebie, to taka pierwsza moja nagroda :) ).
A siostra już kończy Technikum, jeszcze matura i na studia, Synek ma się dobrze, dostal nową obróbkę, jescze muszę mu kupić dużą poduche.

Posted

Byłam dzisiaj w szkole, z siostrą i Synkiem na dlugiej przechadce, jutro Księciu ma kąpiel. Jednak Nasz orzech dał w tym roku zdrowe owoce, ok 5kg orzechów. Brat tak wziol się za bieganie,nawet bierze udzial w pół maratonach :)
Musze kupić antywirus na lapka, w tedy dam zdjecia Oscara i z integracji na której byłam z pracy we wrześniu.

Posted

O proszę, świetnie że Brat znalazł pasję :) Ja też powracam do biegania, mam nadzieję, że będę biegać dłużej niż 2tyg :p

I czekamy na zdjęcia.

Posted

Bieganie super jest, musialam na razie odłożyć, bo obecnie w terenie pracuje, ale za to ćwiczę domowy aerobik.Z brata biegania Oscar najbardziej korzysta, bo czesto razem biegają. Ostatnio siostra uczy Księcia szukania ciasteczek, niezle mu to wychodzi a jaką mu radość sprawia :)

Posted

Hej, po wypłacie kupie antywirus na lapka i w tedy będę mogła dać zdjecia :)

W pracy przenieśli mnie na inne stanowisko, teraz pracuję w biurze, jest lepiej bo się tak nie męczę, pracuje do 14, wiec więcej czasu mam no i zostałam prawą ręką mojej kierowniczki.

Posted

Hejka ;)

Hej Agus :)

Aby sobie humor poprawić byłam u fryzjera a potem na lodach, dobrze że jest ładna pogoda, bedzie można dłużej pobyć na cmentarzu.
Ojciec przychodzi i Synkowi zupy przynosi, mówi że lubi gotować a nie ma komu, wiec dla psa będzie. A Księciu mega przeszczesliwy, dzisiaj miał drobiowy rosolek.
Weekend bez szkoły, więc może w sobotę pójdziemy na spacer do lasu, od listopada do konca grudnia szkołę mam co weekend.Tak Syno na legowisku nie śpi a jak go do prania wezmę, od razu się go dopomina i się normalnie obraża na cały świat
Posted

Hehee, Oscaruś to ma królewskie życie. :p

No w sumie tak :)

Wujek przyjechał i przywiózł Synkowi mięso z sarny i zająca oraz jajka, brat jutro ma przywieźć 15kg suchej karmy, a ojcie jak co tydzień w niedziele przyniesi z dwie zupy.Ja upieklam mu psie ciasteczka serowo/watrobiane oraz sezamowo/orzechowe.
Kupiliśmy w Zakopanem domek, wiec będziemy teraz częściej z nim jeździć w góry.
W tym roku Syno już nie miał swego basenu ze wzgledu na swój reumatyzm, oddalam basen znajomej co ma dwa buldozki.
Posted

Wczoraj pierwszy raz Syno był ze mną w pracy, nacalowal się koleżanki z pracy jak glupi ;)
Teraz pracuje na innym staniwisko i mam inną kierowniczka, która jest za tym aby jak jest możliwość brać psa do pracy, wiec będę to robić :)
W pracy zaplanowaliśmy sobie Andrzejki oraz imprezke bozonarodzeniowa, Marcin z kolegami stawiają nowy płot w domku w Zakopcu.Trzeba jeszcze go wyremontować, ostatnio liście sprzatalam z ogródka Oscara.

Posted

Ależ Ci fajnie, że możesz zabierać psa do pracy! :)