Oscar Patric Posted May 17, 2015 Author Posted May 17, 2015 Nie ma co sie innymi przejmować bo nikt nami sie też nie przejmuje ;) najgorsze jest to że jak nie mają się kogo czepić to do mnie się przyczepiają ! Quote
lula2010 Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 AGA,nie zamartwiaj sie o BRATA,ja mam od ponad 20 lat nowotwor /niezlosliwy/ w lewej nerce... w zeszlym roku, na rutynowych badaniach okazalo sie ,ze urosl i wyszedl poza nerke... mialam juz wyznaczony termin operacji/onkolog zalecil usuniecie chorej nerki .... przeszlam szereg konsultacji i zadecydowano ,ze skoro chora nerka prawidlowo pracuje,usuniecie jej to okaleczenie mnie... zalecono usg co roku .... pisze to ,bo jesli Twoj Brat bedzie w rekach dobrego urologa wszystko bedzie dobrze/trzymam kciuki Quote
lula2010 Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 AGA ,co z WAMI??????? tu CISZA ,na FB tez..... wszystko ok ????? Quote
Oscar Patric Posted August 26, 2015 Author Posted August 26, 2015 Witamy :) Bylo tak super, ale jak to w życiu się układa zepsuło się. Kiniek ma się super, chodzi na długie wędrówki, jest na karmie senior oczywiście z miesno/warzywna wkładką. Staram się wszystko poukładać zaś na nowo Quote
Oscar Patric Posted October 23, 2015 Author Posted October 23, 2015 Witamy sie po przerwie :) Pracuje w fundacji, miedzy czasie takze w odszkodowaniach oraz mam juz drugi rok szkoly.Za ciężką prace dostałam puchar (ale dumna jestem z siebie, to taka pierwsza moja nagroda :) ). A siostra już kończy Technikum, jeszcze matura i na studia, Synek ma się dobrze, dostal nową obróbkę, jescze muszę mu kupić dużą poduche. Quote
Oscar Patric Posted October 24, 2015 Author Posted October 24, 2015 Byłam dzisiaj w szkole, z siostrą i Synkiem na dlugiej przechadce, jutro Księciu ma kąpiel. Jednak Nasz orzech dał w tym roku zdrowe owoce, ok 5kg orzechów. Brat tak wziol się za bieganie,nawet bierze udzial w pół maratonach :) Musze kupić antywirus na lapka, w tedy dam zdjecia Oscara i z integracji na której byłam z pracy we wrześniu. Quote
Guest TyŚka Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 O proszę, świetnie że Brat znalazł pasję :) Ja też powracam do biegania, mam nadzieję, że będę biegać dłużej niż 2tyg :p I czekamy na zdjęcia. Quote
Oscar Patric Posted October 27, 2015 Author Posted October 27, 2015 Bieganie super jest, musialam na razie odłożyć, bo obecnie w terenie pracuje, ale za to ćwiczę domowy aerobik.Z brata biegania Oscar najbardziej korzysta, bo czesto razem biegają. Ostatnio siostra uczy Księcia szukania ciasteczek, niezle mu to wychodzi a jaką mu radość sprawia :) Quote
Oscar Patric Posted October 28, 2015 Author Posted October 28, 2015 Hej, po wypłacie kupie antywirus na lapka i w tedy będę mogła dać zdjecia :) W pracy przenieśli mnie na inne stanowisko, teraz pracuję w biurze, jest lepiej bo się tak nie męczę, pracuje do 14, wiec więcej czasu mam no i zostałam prawą ręką mojej kierowniczki. Quote
Oscar Patric Posted October 29, 2015 Author Posted October 29, 2015 Hejka ;) Hej Agus :) Aby sobie humor poprawić byłam u fryzjera a potem na lodach, dobrze że jest ładna pogoda, bedzie można dłużej pobyć na cmentarzu. Ojciec przychodzi i Synkowi zupy przynosi, mówi że lubi gotować a nie ma komu, wiec dla psa będzie. A Księciu mega przeszczesliwy, dzisiaj miał drobiowy rosolek. Weekend bez szkoły, więc może w sobotę pójdziemy na spacer do lasu, od listopada do konca grudnia szkołę mam co weekend.Tak Syno na legowisku nie śpi a jak go do prania wezmę, od razu się go dopomina i się normalnie obraża na cały świat Quote
Guest TyŚka Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Hehee, Oscaruś to ma królewskie życie. :p Quote
Oscar Patric Posted October 30, 2015 Author Posted October 30, 2015 Hehee, Oscaruś to ma królewskie życie. :p No w sumie tak :) Wujek przyjechał i przywiózł Synkowi mięso z sarny i zająca oraz jajka, brat jutro ma przywieźć 15kg suchej karmy, a ojcie jak co tydzień w niedziele przyniesi z dwie zupy.Ja upieklam mu psie ciasteczka serowo/watrobiane oraz sezamowo/orzechowe. Kupiliśmy w Zakopanem domek, wiec będziemy teraz częściej z nim jeździć w góry. W tym roku Syno już nie miał swego basenu ze wzgledu na swój reumatyzm, oddalam basen znajomej co ma dwa buldozki. Quote
Oscar Patric Posted November 6, 2015 Author Posted November 6, 2015 Wczoraj pierwszy raz Syno był ze mną w pracy, nacalowal się koleżanki z pracy jak glupi ;) Teraz pracuje na innym staniwisko i mam inną kierowniczka, która jest za tym aby jak jest możliwość brać psa do pracy, wiec będę to robić :) W pracy zaplanowaliśmy sobie Andrzejki oraz imprezke bozonarodzeniowa, Marcin z kolegami stawiają nowy płot w domku w Zakopcu.Trzeba jeszcze go wyremontować, ostatnio liście sprzatalam z ogródka Oscara. Quote
Guest TyŚka Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 Ależ Ci fajnie, że możesz zabierać psa do pracy! :) Quote
Recommended Posts