Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Majkowska']Słodziutko będzie wyglądał z tą kaczuszką i w kocyku :loveu:[/QUOTE]
n tak jak czysty wieśniak:diabloti:

[quote name='agutka']będzie mu do łatek pasował wraz z kaczuszką ;)[/QUOTE]
a no:evil_lol:

Jesteśmy po długim spacerku,jutro jedziemy z wizytą do Kasi,bo koleżanka chce Księcia poznać w końcu

Posted

[quote name='Ty$ka']Do jakiej Kasi? Jakiejś dogomaniaczki? :D

Jak chłopaki po Chorwacji? Zadowoleni?[/QUOTE]
Nie do mojej dobrej koleżanki z pracy,tak bardzo zadowoleni,Synek Nam kwitnie na całego:)
[quote name='lula2010']witamy sie :-)[/QUOTE]
doberek:)

Trochę wolnego mam,mam prawie wszystko pozałatwiane,zostało jeszcze trochę,te najcięższe,ale damy radę:evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']hejka w ten słoneczny ciepły dzień ;)[/QUOTE]

[quote name='phase']Dobry wieczór. :)[/QUOTE]

Witanko:)

Byłam u lekarza i TSH oraz EKG mam dobre,muszę teraz zapisać się na wizytę do neurologa,bo bóle głowy mnie wykańczają.Synek był grzeczny u Kasi,łapkę podał,a potem ją kompletnie olał:evil_lol:,prawie cały czas sobie leżał i spał.Mamy 21 stopni i słoneczko świeci:multi:,jak tak dalej pójdzie,to wyciągniemy basenik dla paskudy.

Posted

[quote name='agutka']haaa 21 !!! u nas 27 w cieniu ;) ja już nie mam psów ;)
pochwały się po krzakach ;)[/QUOTE]
Oscar jeszcze dobrze ciepło znosi,będzie gorzej jak temperatura podskoczy wyżej,ale mamy na to sposób

Posted

[quote name='Sonka95']U nas dzisiaj było 28 :D Sonia to nie lubi takich upałów :roll:[/QUOTE]
ie ma się co dziwić,bo przeważnie jak grzeje,nie ma czym oddychać

[quote name='Ty$ka']Cieszę się, że badania wyszły pozytywnie :)[/QUOTE]
Ja też,tylko teraz zastanawiam się do jakiego innego specjalisty iść,aby w końcu i nic nie dokuczało

[quote name='Izabela124.']Witam się :)[/QUOTE]
hej:)

[quote name='kamilka91']Jaki macie sposób? :)[/QUOTE]
wilgotny ręcznik,kładę na Oscarka na kwadransik,potem jest już ok,Synek tak nie dyszy ciężko

Posted

Ja upałów nie lubię, Mik za to najchętniej cały dzień spędzałaby na balkonie i się opalała... :lol: Co jakiś czas tylko wpada do domu położyć się na panelach/kafelkach, schłodzić szybko i z powrotem na słoneczko :)

Posted

U Nas Oscar też w upały lubi korzystać z łazienki,jest tam fajnie chłodno,a zaś jak można to albo jedziemy z Nim nad wodę albo ma wyciągnięty swój basenik.Mamy dzisiaj grilla:multi:,a potem jedziemy do kina

Posted

Na co do kina? :)

Ja nie za bardzo lubię lato, jeszcze 20 stopni spoko, ale tak jak teraz że w słońcu po 7 jest 30... Nie to nie dla mnie... Nawet mój Pulpet ma dość.

Posted

Hej:)
Psom wiele do szczęścia nie potrzeba,Księciu leży na legowisku,podusi,zakryłam go kocykiem i psa nie ma od 2h:eviltong: , do Neurologa idę dopiero we wrześniu,a weny do fotek brak niestety,miziani i głaski przekażę:)