Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

trzymaj się,jesteśmy z Tobą:glaszcze::glaszcze::glaszcze:

Posted

[quote name='unikatowydiament']Mamy teraz jeden z najgorszych chwil w życiu,toczę ogromny bój,boję się że tę walkę przegramy,bezradność mnie zabija,nie wiem już co mam robić.Mam okropne bóle brzucha,dzienne migreny,schudłam już 2 kilo,wszystko to jest niczym,gdybym tylko wygrała,jest tylko jeden procent szans.[/QUOTE]

Jezu! Trzymamy kciuki za Twoje zdrowie! Trzymaj się i walcz!

Posted

My nadal walczymy,jest trochę lepiej,mam nadzieję że w końcu wszystko będzie dobrze.To nie chodzi o mnie,tylko o Oscareczka:-(,trzymajcie kciuki,za jakiś czas zaś się odezwę,jak będę coś więcej wiedzieć.

Guest wolfheart
Posted

Zaciskamy kciuki z całej siły:calus::calus::calus:

Posted

[quote name='lula2010']nie wazne o kogo chodzi -kciuki potrzebne nadal ,wiec trzymamy :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:[/QUOTE]

[quote name='Ty$ka']Mocno zaciskamy....[/QUOTE]

[quote name='marta.k9080']Zaciskamy kciuki z całej siły:calus::calus::calus:[/QUOTE]

[quote name='phase']Mocno, mocno trzymam kciuki! Jestem z Wami, mam nadzieję, że następna Twoja wypowiedź będzie lepsza.
:calus:[/QUOTE]

[quote name='Sonka95']Trzymajcie się ... trzymamy mocno kciuki[/QUOTE]

Dziękujemy Kochane:calus::calus:

Jest ciężko,brak siły,na dworze zimno,zaś pracuję na nockach,wolę jak jest mniejszy zespół w pracy,na razie bóle brzucha i głowy mi przeszły,czuję się jak balon bez powietrza,serce mi pęka.

Posted

Jakoś tak nie mogę miejsca znaleść,kręce się w kółko,najgorsze że nikt nie chce mi pomóc,a zapomnieli ile to razy Ja im pomagała,bez mrugnięcia okiem:angryy:,a jak My teraz potrzebujemy pomocy to odwrócili się dupskiem do Nas.