Guest wolfheart Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 trzymaj się,jesteśmy z Tobą:glaszcze::glaszcze::glaszcze: Quote
monia&nero Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 [quote name='unikatowydiament']Mamy teraz jeden z najgorszych chwil w życiu,toczę ogromny bój,boję się że tę walkę przegramy,bezradność mnie zabija,nie wiem już co mam robić.Mam okropne bóle brzucha,dzienne migreny,schudłam już 2 kilo,wszystko to jest niczym,gdybym tylko wygrała,jest tylko jeden procent szans.[/QUOTE] Jezu! Trzymamy kciuki za Twoje zdrowie! Trzymaj się i walcz! Quote
Oscar Patric Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 My nadal walczymy,jest trochę lepiej,mam nadzieję że w końcu wszystko będzie dobrze.To nie chodzi o mnie,tylko o Oscareczka:-(,trzymajcie kciuki,za jakiś czas zaś się odezwę,jak będę coś więcej wiedzieć. Quote
lula2010 Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 nie wazne o kogo chodzi -kciuki potrzebne nadal ,wiec trzymamy :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Guest wolfheart Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Zaciskamy kciuki z całej siły:calus::calus::calus: Quote
phase Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Mocno, mocno trzymam kciuki! Jestem z Wami, mam nadzieję, że następna Twoja wypowiedź będzie lepsza. :calus: Quote
Oscar Patric Posted August 27, 2013 Author Posted August 27, 2013 [quote name='lula2010']nie wazne o kogo chodzi -kciuki potrzebne nadal ,wiec trzymamy :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:[/QUOTE] [quote name='Ty$ka']Mocno zaciskamy....[/QUOTE] [quote name='marta.k9080']Zaciskamy kciuki z całej siły:calus::calus::calus:[/QUOTE] [quote name='phase']Mocno, mocno trzymam kciuki! Jestem z Wami, mam nadzieję, że następna Twoja wypowiedź będzie lepsza. :calus:[/QUOTE] [quote name='Sonka95']Trzymajcie się ... trzymamy mocno kciuki[/QUOTE] Dziękujemy Kochane:calus::calus: Jest ciężko,brak siły,na dworze zimno,zaś pracuję na nockach,wolę jak jest mniejszy zespół w pracy,na razie bóle brzucha i głowy mi przeszły,czuję się jak balon bez powietrza,serce mi pęka. Quote
phase Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Ciagle wierze, ze bedzie dobrze, trzymamy sie tego! :calus: Quote
Błyskotka Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 A co się dzieje z Oskarem ? Może można jakoś pomóc np. polecając jakiegoś dobrego weterynarza ? Quote
Ty$ka Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Będzie dobrze, nie zamartwiaj się aż tak. :calus: Quote
Oscar Patric Posted August 28, 2013 Author Posted August 28, 2013 Jakoś tak nie mogę miejsca znaleść,kręce się w kółko,najgorsze że nikt nie chce mi pomóc,a zapomnieli ile to razy Ja im pomagała,bez mrugnięcia okiem:angryy:,a jak My teraz potrzebujemy pomocy to odwrócili się dupskiem do Nas. Quote
Ty$ka Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Nie martw się, my jesteśmy z Wami. :* Powiedz... co się dzieje z Oscarkiem? :( Quote
natija Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 wchodze i patrzea tu smutne wiesci,trzymam mocno kciuki za Oscarka,bedzie dobrze,musi:) Quote
Recommended Posts