Karro Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Dzień dobry! :) U nas straszny upał. U was też? Quote
Oscar Patric Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 Księciu,jeszcze nigdy muchy nie upolował,pobiega za nią,powarczy i odpuszcza,dopóki zaś sobie o niej nie przypomni,tak Synek bardzo dużo ludziom przeszkadza,bo to taka straszna i zła rasa:diabloti:,nie wiadomo kiedy mu odbije i kogoś zje albo połknie w całości:angryy:,więc dla świętego spokoju a przede wszystkim bezpieczeństwa,trzeba Nam zatruwać regularnie życie:evil_lol::mad:. Quote
Izabela124. Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Super, że Oscar na wyjeździe dobrze się sprawował :) Quote
Oscar Patric Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 [quote name='Izabela124.']Super, że Oscar na wyjeździe dobrze się sprawował :)[/QUOTE] Wiem,nie raz starczy krzyknąć ku....wa mać i masz spokój,Kto by pomyślał,że takie paskudne słowo zadziała jak należy:evil_lol:,dzisiaj Synek sobie robił WP ze swoją Pańcią,a co On będzie grzecznie przy nodze szedł:diabloti:,lepiej Pańcię do szewskiej pasji doprowadzić,a potem foch,jak Pańcia na wrzeszczy:angryy: Quote
natija Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 oj u mnie tez tak jak juz mnie wk...wia na maksa to tylko patrza spod lba:evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 Byłam dzisiaj w końcu u lekarza rodzinnego,dostałam skierowanie do pulmunologa,boli mnie prawe płuco tak mocno,odczuwam ból w łopatce,a na dodatek źle mi się oddycha,gdyby nie usta,chyba bym się udusiła,jutro jadę się zarejestrować,mam także zastrzyki,które mają mi pomóc w oddychaniu. Quote
*Magda* Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Zrobiłam to "ciasto w szklance" ;) Ogólnie ok, ale tak trochę dziwnie, że na dnie bardziej suche, a na górze fajne "soczyste" :roll: Ale jak trzeba coś na szybko zrobić to jest idealne :) I już wymyśliłam, że następny raz zrobię w małych szklaneczkach, a po zrobieniu udekoruję bitą śmietaną i jakimś owocem :loveu: Quote
Oscar Patric Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 [quote name='magdabroy']Zrobiłam to "ciasto w szklance" ;) Ogólnie ok, ale tak trochę dziwnie, że na dnie bardziej suche, a na górze fajne "soczyste" :roll: Ale jak trzeba coś na szybko zrobić to jest idealne :) I już wymyśliłam, że następny raz zrobię w małych szklaneczkach, a po zrobieniu udekoruję bitą śmietaną i jakimś owocem :loveu:[/QUOTE] świetny pomysł,te ciasto własnie tak ma,że można je zmieniać do woli,Ja do niego daję czekoladę na dnie,nie wiem czy pisałam że jedno ciasto robi się tak ok 3 min w mikrofalółwce Quote
*Magda* Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Nie pisałaś, ale znalazłam w necie, że na 3 min. ;) Quote
łamAga Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 hejka ;) widziałam w Koszalinie Nico w akcji na posłuszeństwie , rewelacja :loveu: Quote
Oscar Patric Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 [quote name='magdabroy']Nie pisałaś, ale znalazłam w necie, że na 3 min. ;)[/QUOTE] a to dobrze,u mnie skreloza nie boli [quote name='dOgLoV']hejka ;) widziałam w Koszalinie Nico w akcji na posłuszeństwie , rewelacja :loveu:[/QUOTE] mi o uszy się obiło,że świetnie pracuje,teraz mam potwierdzenie Quote
łamAga Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 [quote name='unikatowydiament'] mi o uszy się obiło,że świetnie pracuje,teraz mam potwierdzenie[/QUOTE] jest tak usłuchany a przy tym ma napięte wszystkie mięśnie i oczu nie spuszcza z Patrycji , normalnie szok :loveu: Quote
Oscar Patric Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 [quote name='dOgLoV']jest tak usłuchany a przy tym ma napięte wszystkie mięśnie i oczu nie spuszcza z Patrycji , normalnie szok :loveu:[/QUOTE] wiem,że jak Ast ma świetnego menera,pracuje rewelacyjnie,w niektórych sportach potrafią pokonać inne rasy psów,które niby najlepiej się do tego nadają Quote
taxelina Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='unikatowydiament']Byłam dzisiaj w końcu u lekarza rodzinnego,dostałam skierowanie do pulmunologa,boli mnie prawe płuco tak mocno,odczuwam ból w łopatce,a na dodatek źle mi się oddycha,gdyby nie usta,chyba bym się udusiła,jutro jadę się zarejestrować,mam także zastrzyki,które mają mi pomóc w oddychaniu.[/QUOTE] oj :( mam nadzieje ze cos doradza Quote
Oscar Patric Posted July 26, 2013 Author Posted July 26, 2013 (edited) Dzięki Kochane,biorę zastrzyki,a do lekarza idę 11.09 [URL="http://s1120.photobucket.com/user/unikatowydiament/media/DSC_0010_zpsb38e2c58.jpg.html"][IMG]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/DSC_0010_zpsb38e2c58.jpg[/IMG][/URL] [SIZE=5]A tak sobie śpiunia moje kochanie,kiedy jest kompletnie padnięte[/SIZE] Edited July 28, 2013 by unikatowydiament Quote
natija Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 dopiero we wrzesniu,dlugo.... zycze szybkiego powrotu do zdrowia:) Quote
Oscar Patric Posted July 28, 2013 Author Posted July 28, 2013 [quote name='natija']dopiero we wrzesniu,dlugo.... zycze szybkiego powrotu do zdrowia:)[/QUOTE] No masakra,najszybszy termin znalazłam,po zastrzykach czuję się masakrycznie,a do tego i nocki i upał,także robią swoje,spać nie potrafię,mam otwarte okno w sypialni i wentylator włączony,ale nic mi nie pomaga.A na dodatek zaś krótkotrwały kaszel mi powrócił,zastrzyki mają pomóc dopiero jak wezmę wszystkie,w przyszłym tygodniu kończę,w razie czego jak mi nie pomogą,pójdę do lekarza rodzinnego,łaski mi nie zrobi,jak mi coś przepisze.Wczoraj byliśmy nad wodą,fajnie było,Oscar w siódmym niebie,do domu przyjechał kompletnie padnięty. Quote
Oscar Patric Posted July 28, 2013 Author Posted July 28, 2013 [SIZE=5] [SIZE=6][COLOR=#ff0000]Kochane głosujemy [/COLOR][/SIZE][/SIZE][SIZE=6][COLOR=#ff0000]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopi...de3a79b8704a5b[/COLOR][/SIZE] [SIZE=6][COLOR=#ff0000]Zagłosujmy na fundację OSTATNIA SZANSA. 300 psów czeka na pełne miski ....[/COLOR][/SIZE] [SIZE=6][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE] Quote
natija Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 no to faktycznie masz przechlopane,zycze szybkiego wyzdrowienia:) a fotek oczywiscie nie zrobilas:mad: Quote
Recommended Posts