Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Księciu,jeszcze nigdy muchy nie upolował,pobiega za nią,powarczy i odpuszcza,dopóki zaś sobie o niej nie przypomni,tak Synek bardzo dużo ludziom przeszkadza,bo to taka straszna i zła rasa:diabloti:,nie wiadomo kiedy mu odbije i kogoś zje albo połknie w całości:angryy:,więc dla świętego spokoju a przede wszystkim bezpieczeństwa,trzeba Nam zatruwać regularnie życie:evil_lol::mad:.

Posted

[quote name='Izabela124.']Super, że Oscar na wyjeździe dobrze się sprawował :)[/QUOTE]
Wiem,nie raz starczy krzyknąć ku....wa mać i masz spokój,Kto by pomyślał,że takie paskudne słowo zadziała jak należy:evil_lol:,dzisiaj Synek sobie robił WP ze swoją Pańcią,a co On będzie grzecznie przy nodze szedł:diabloti:,lepiej Pańcię do szewskiej pasji doprowadzić,a potem foch,jak Pańcia na wrzeszczy:angryy:

Posted

Byłam dzisiaj w końcu u lekarza rodzinnego,dostałam skierowanie do pulmunologa,boli mnie prawe płuco tak mocno,odczuwam ból w łopatce,a na dodatek źle mi się oddycha,gdyby nie usta,chyba bym się udusiła,jutro jadę się zarejestrować,mam także zastrzyki,które mają mi pomóc w oddychaniu.

Posted

Zrobiłam to "ciasto w szklance" ;)
Ogólnie ok, ale tak trochę dziwnie, że na dnie bardziej suche, a na górze fajne "soczyste" :roll: Ale jak trzeba coś na szybko zrobić to jest idealne :)
I już wymyśliłam, że następny raz zrobię w małych szklaneczkach, a po zrobieniu udekoruję bitą śmietaną i jakimś owocem :loveu:

Posted

[quote name='magdabroy']Zrobiłam to "ciasto w szklance" ;)
Ogólnie ok, ale tak trochę dziwnie, że na dnie bardziej suche, a na górze fajne "soczyste" :roll: Ale jak trzeba coś na szybko zrobić to jest idealne :)
I już wymyśliłam, że następny raz zrobię w małych szklaneczkach, a po zrobieniu udekoruję bitą śmietaną i jakimś owocem :loveu:[/QUOTE]

świetny pomysł,te ciasto własnie tak ma,że można je zmieniać do woli,Ja do niego daję czekoladę na dnie,nie wiem czy pisałam że jedno ciasto robi się tak ok 3 min w mikrofalółwce

Posted

[quote name='magdabroy']Nie pisałaś, ale znalazłam w necie, że na 3 min. ;)[/QUOTE]
a to dobrze,u mnie skreloza nie boli

[quote name='dOgLoV']hejka ;)

widziałam w Koszalinie Nico w akcji na posłuszeństwie , rewelacja :loveu:[/QUOTE]
mi o uszy się obiło,że świetnie pracuje,teraz mam potwierdzenie

Posted

[quote name='unikatowydiament']

mi o uszy się obiło,że świetnie pracuje,teraz mam potwierdzenie[/QUOTE]

jest tak usłuchany a przy tym ma napięte wszystkie mięśnie i oczu nie spuszcza z Patrycji , normalnie szok :loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']jest tak usłuchany a przy tym ma napięte wszystkie mięśnie i oczu nie spuszcza z Patrycji , normalnie szok :loveu:[/QUOTE]
wiem,że jak Ast ma świetnego menera,pracuje rewelacyjnie,w niektórych sportach potrafią pokonać inne rasy psów,które niby najlepiej się do tego nadają

Posted

[quote name='unikatowydiament']Byłam dzisiaj w końcu u lekarza rodzinnego,dostałam skierowanie do pulmunologa,boli mnie prawe płuco tak mocno,odczuwam ból w łopatce,a na dodatek źle mi się oddycha,gdyby nie usta,chyba bym się udusiła,jutro jadę się zarejestrować,mam także zastrzyki,które mają mi pomóc w oddychaniu.[/QUOTE]
oj :( mam nadzieje ze cos doradza

Posted (edited)

Dzięki Kochane,biorę zastrzyki,a do lekarza idę 11.09

[URL="http://s1120.photobucket.com/user/unikatowydiament/media/DSC_0010_zpsb38e2c58.jpg.html"][IMG]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/DSC_0010_zpsb38e2c58.jpg[/IMG][/URL]

[SIZE=5]A tak sobie śpiunia moje kochanie,kiedy jest kompletnie padnięte[/SIZE]

Edited by unikatowydiament
Posted

[quote name='natija']dopiero we wrzesniu,dlugo....
zycze szybkiego powrotu do zdrowia:)[/QUOTE]
No masakra,najszybszy termin znalazłam,po zastrzykach czuję się masakrycznie,a do tego i nocki i upał,także robią swoje,spać nie potrafię,mam otwarte okno w sypialni i wentylator włączony,ale nic mi nie pomaga.A na dodatek zaś krótkotrwały kaszel mi powrócił,zastrzyki mają pomóc dopiero jak wezmę wszystkie,w przyszłym tygodniu kończę,w razie czego jak mi nie pomogą,pójdę do lekarza rodzinnego,łaski mi nie zrobi,jak mi coś przepisze.Wczoraj byliśmy nad wodą,fajnie było,Oscar w siódmym niebie,do domu przyjechał kompletnie padnięty.

Posted

[SIZE=5]
[SIZE=6][COLOR=#ff0000]Kochane głosujemy

[/COLOR][/SIZE][/SIZE][SIZE=6][COLOR=#ff0000]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopi...de3a79b8704a5b[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=6][COLOR=#ff0000]Zagłosujmy na fundację OSTATNIA SZANSA. 300 psów czeka na pełne miski ....[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=6][COLOR=#ff0000]
[/COLOR][/SIZE]