Buszki Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Witamy się wieczorową porą i zdrówka życzymy :). Quote
Oscar Patric Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 [quote name='magdabroy']Tylko jedno zdjęcie :([/QUOTE] Magduś,jakoś nie mam werwy,okropnie się czuję [quote name='marta.k9080'][URL]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/detye_zps54346236.jpg[/URL] ojej ale on słodko patrzy na tej fotce:loveu:[/QUOTE] Ja,to zawsze się śmieję,"Moja sierotka Marysia":eviltong: Quote
Oscar Patric Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 [quote name='magdabroy']Tylko jedno zdjęcie :([/QUOTE] [quote name='marta.k9080'][URL]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/detye_zps54346236.jpg[/URL] ojej ale on słodko patrzy na tej fotce:loveu:[/QUOTE] [quote name='Buszki']Witamy się wieczorową porą i zdrówka życzymy :).[/QUOTE] dziękuję:) [quote name='jamnicze']Pozdrowienia :)[/QUOTE] My także pozdrawiamy cieplutko:) [quote name='M&S']Witanko:) Miłego dnia.[/QUOTE] [quote name='phase']Dzień dobry. :):)[/QUOTE] [quote name='Jessica89']Miłego dnia :multi:[/QUOTE] [quote name='M&S']Witamy się i pozdrawiamy:)[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']hej Oscarki ;)[/QUOTE] hej,hej:) :) [quote name='Błyskotka']Hejka :) :)[/QUOTE] [quote name='Sonka95']Hejka :) i co tam dzisiaj porabiacie ?[/QUOTE] Byliśmy odwieść Miśka na lotnisko do Hiszpanii,jesteśmy po długim spacerku:) [quote name='Buszki']Wpadamy i się witamy :).[/QUOTE] A,witamy cieplutko Quote
Oscar Patric Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 [quote name='Besti']Hej Oskarki:) Jak leci?:)[/QUOTE] Cześć Dziewczynki:) Nawet dobrze,Ja siedzę na forach o psach i słucham romantycznych piosenek,a Księciunio leży z jajacami do góry chrapie i bąki puszcza:evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='unikatowydiament']Cześć Dziewczynki:) Nawet dobrze,Ja siedzę na forach o psach i słucham romantycznych piosenek,a Księciunio leży z jajacami do góry chrapie i bąki puszcza:evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ach ten Oscarek Quote
Oscar Patric Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 [quote name='marta.k9080']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ach ten Oscarek[/QUOTE] On tak ma,jak się bardzo rozluźni:diabloti: Quote
Oscar Patric Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 Braciszek nie zapomniał o Nas,kupił Nam tulipany:loveu: Jutro będzie 11 miesięcy jak kocham Adasia:loveu::-(:placz: i wszystko do dupy Quote
Guest wolfheart Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='unikatowydiament']Braciszek nie zapomniał o Nas,kupił Nam tulipany:loveu: Jutro będzie 11 miesięcy jak kocham Adasia:loveu::-(:placz: i wszystko do dupy[/QUOTE] oj Kochana tylko mi się tu nie zadręczaj:mad: Quote
M&S Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='unikatowydiament']Braciszek nie zapomniał o Nas,kupił Nam tulipany:loveu: Jutro będzie 11 miesięcy jak kocham Adasia:loveu::-(:placz: i wszystko do dupy[/QUOTE] Daj sobie z nim spokój :mad: Quote
Oscar Patric Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 [quote name='marta.k9080']oj Kochana tylko mi się tu nie zadręczaj:mad:[/QUOTE] Taką dziurę mam w sercu,poradzić sobie z tym nie mogę:placz:,tyle już łez za Nim wylałam,tęsknota za Adasiem też mnie dobija,nie wiem co mam już robić,nikt mi nie może pomóc,a przestać kochać go...też nie mogę Quote
Oscar Patric Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 [quote name='M&S']Daj sobie z nim spokój :mad:[/QUOTE] Chciałam,nawet szukam sobie mężczyznę,aby o Nim za pomieć,na razie nici,może jak znajdę będzie lepiej,chyba Quote
Guest wolfheart Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='unikatowydiament']Taką dziurę mam w sercu,poradzić sobie z tym nie mogę:placz:,tyle już łez za Nim wylałam,tęsknota za Adasiem też mnie dobija,nie wiem co mam już robić,nikt mi nie może pomóc,a przestać kochać go...też nie mogę[/QUOTE] rąbnę Cię w łeb to zaraz Ci wesołe myśli przyjdą...:mad: Quote
M&S Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='marta.k9080']rąbnę Cię w łeb to zaraz Ci wesołe myśli przyjdą...:mad:[/QUOTE] Dobrze, dobrze. To tak dla otrzeźwienia;) Quote
phase Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='unikatowydiament']Braciszek nie zapomniał o Nas,kupił Nam tulipany:loveu: [/QUOTE] Tulipany to przepiękne kwiatki. :) Quote
Recommended Posts