Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='leónowa']Ale mam chrapkę na adopcję tego psa, no cóż na razie to niestety niemożliwe, ale chłopak zjawiskowy...[/QUOTE]

[quote name='phase']Bardzo szkoda psa...Oby do schroniska nie trafił, chociaż hodowcy pewnie na ta nie pozwolą..[/QUOTE]
mi także się podoba:)
Bruno ma już nowy domek:multi:

[quote name='Aleksandra95']Dzien dobry :) głaski dla Oscara :)[/QUOTE]
prekażę

[quote name='dOgLoV']hejka ;)[/QUOTE]

[quote name='marta.k9080']cześć:bye:[/QUOTE]
hej:)

Jak zawsze Księciunio rozrabia,dzisiaj był grzeczny i patyk Pańci przyniósł do domciu:lol:

Posted

[quote name='phase']Bardzo szkoda psa...Oby do schroniska nie trafił, chociaż hodowcy pewnie na ta nie pozwolą..[/QUOTE]

Oj zdziwiłabyś się... U nas w fundacji są dwa rodowodowe psy, jeden młody i ze znanej hodowli- hodowca go olał:p

[quote name='unikatowydiament']
Bruno ma już nowy domek:multi:
[/QUOTE]

O i super wiadomości:multi: Oby mu się tam powodziło dobrze

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Besti']Oj zdziwiłabyś się... U nas w fundacji są dwa rodowodowe psy, jeden młody i ze znanej hodowli- hodowca go olał:p[/QUOTE]

:mdleje:

super oby Bruno wiódł teraz fajne i ciekawe życie:p

Posted

[quote name='Besti']Oj zdziwiłabyś się... U nas w fundacji są dwa rodowodowe psy, jeden młody i ze znanej hodowli- hodowca go olał:p
[/QUOTE]
Wiem że są takie przypadki. U mnie kiedyś w schronisku także był amstaff z rod. jak i ONek, ale to rzadko się zdarza..

Posted

[quote name='magdabroy']Dobry wieczór Aga (dobrze pamiętam?)[/QUOTE]
tak,mam na imię Agnieszka

[quote name='Ty$ka']Bardzo się cieszę, że bullek ma domek :)

Ja także

Pozdrowienia ślemy.[/QUOTE]
i wzajemnie Kochana:)

[quote name='Besti']Oj zdziwiłabyś się... U nas w fundacji są dwa rodowodowe psy, jeden młody i ze znanej hodowli- hodowca go olał:p
dla mnie to nie hodowca,znam kilku,którzy zabrali ze schroniska,stare rodowodowe psiaki

O i super wiadomości:multi: Oby mu się tam powodziło dobrze[/QUOTE]
My trzymamy kciukaski za niego:)

[quote name='marta.k9080']:mdleje:

super oby Bruno wiódł teraz fajne i ciekawe życie:p[/QUOTE]

[quote name='phase']Wiem że są takie przypadki. U mnie kiedyś w schronisku także był amstaff z rod. jak i ONek, ale to rzadko się zdarza..[/QUOTE]
Dużo ludzi,jednak jak da kilkanaście setek za psiaka,raczej się go nie pozbywa,chociaż wiadomo są wyjątki:angryy:

Byłam na badaniu krwi,ta jakoś się zestresowałam,że krew nie chciała mi lecieć,jutro będą wyniki,a w przyszły czwartek do lekarza.Dzisiaj Oscar na szczekał na sąsiada,a ten coś tam pod nosem burczał(to zły człowiek) .U piekłam dzisiaj rybulke,Księciuniu nie mógł się najeść,a na deser mam chruściki.

Posted

O rany, ja też chciałąbym chruściki :)

Trzymamy kciuki za dobre wyniki morfologii =))

[url]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/gugu_zps592d6346.jpg[/url] genialne :loveu: U Was taka wiosna?! :O

Guest wolfheart
Posted

[url]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/gugu_zps592d6346.jpg[/url]

ojeju jaki słoooooooodki:loveu::loveu::loveu: