Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Buszki']A my nie mamy chodników,to nie sypią :evil_lol:.[/QUOTE]

Oni zawsze idą na łatwiznę,na dzielnicach,wsiach i innych podobnych miejscach,nic nie trzeba robić,przecież tego nikt nie widzi:angryy::lol:,bardziej dbają o centrum,ale też nie zawsze,kiedyś Rybnik był bardziej zadbany,chodniki zgarnięte i posypane,a ulice odśnieżone,a teraz nie.

Guest wolfheart
Posted

a jak beznadziejnie się idzie takim opaskudzonym chodnikiem,najgorsze jak niby posypane, a pod spodem lód i można stłuc doopę

Posted

U nas zamarznięty deszcz i człowiek ledwie co żyje :P Nie dość, że z domu ciężko wyjść, bo drzwi, bramy, garaże, furtki pozamarzane, a na dzieńdobry wszędzie lodowisko to jeszcze odcięli nam wczoraj prąd i wodę - tzn. same się odcięły :P I dzisiaj pogoda to temat numer jeden w szkole i w pracy :lol:

Posted

U nas ciągle pada śnieżek ... zero deszczu ;) Jedyne co są śliskie to chodniki dzisiaj się mało co nie wywaliłam jak mnie Sonia pociągnęła :roll: I strasznie u nas sypią tą solą ...

Posted

U Nas rano jeździła solarka,ale jest tak sobie,zaś zapowiadają gołoledź:placz:
Byłam wczoraj na randce z Karolem,niby było ok,ale podczas rozmowy powiedział że nienawidzi kotów,coś mnie tknęło.Jak dla mnie jak ktoś nie nawidzi jakiegoś zwierzęcia,nie jest dobrym człowiekiem.

Guest wolfheart
Posted

[quote name='unikatowydiament']U Nas rano jeździła solarka,ale jest tak sobie,zaś zapowiadają gołoledź:placz:
Byłam wczoraj na randce z Karolem,niby było ok,ale podczas rozmowy powiedział że [B]nienawidzi kotów[/B],coś mnie tknęło.Jak dla mnie jak ktoś nie nawidzi jakiegoś zwierzęcia,nie jest dobrym człowiekiem.[/QUOTE]

[B]won do piekła[/B].Jak można aż nienawidzić jakiegoś zwierzaka?Nie przepadać zrozumiem ale aż tak...

ja się boję co to będzie jak nasz śnieg zacznie topnieć...chyba będzie powódź,ale na razie mamy -12'C.

Posted

[quote name='marta.k9080'][B]won do piekła[/B].Jak można aż nienawidzić jakiegoś zwierzaka?Nie przepadać zrozumiem ale aż tak...

ja się boję co to będzie jak nasz śnieg zacznie topnieć...chyba będzie powódź,ale na razie mamy -12'C.[/QUOTE]

od razu dzwonek mi się odezwał,a tak w ogóle może nie dzisiaj,ale nie wykluczam że chciałabym koteczka,więc On już odpada i to z kretesem:angryy:

Posted

[quote name='unikatowydiament']
Byłam wczoraj na randce z Karolem,niby było ok,ale podczas rozmowy powiedział że nienawidzi kotów,coś mnie tknęło.Jak dla mnie jak ktoś nie nawidzi jakiegoś zwierzęcia,nie jest dobrym człowiekiem.[/QUOTE]

Niech spada...

Guest wolfheart
Posted

[quote name='unikatowydiament']piszę sobie z Michałem i zaś chyba wystraszyłam go:evil_lol:,zapytałam się jego jaki ma stosunek do zwierząt[/QUOTE]

:evil_lol:
ja tam zawszę mówię,że ludzie z którymi przebywam ,zwierząt kochać nie muszą,ale muszą je szanować...

Posted

[IMG]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/Zdj1190cie-0092-1_zpsd08c195e.jpg[/IMG]
[IMG]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/Zdj1190cie-0093-1_zpsc30277ac.jpg[/IMG]
[IMG]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/Zdj1190cie-0094-1_zps539bd2f9.jpg[/IMG]