Buszki Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 A my nie mamy chodników,to nie sypią :evil_lol:. Quote
Oscar Patric Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 [quote name='Buszki']A my nie mamy chodników,to nie sypią :evil_lol:.[/QUOTE] Oni zawsze idą na łatwiznę,na dzielnicach,wsiach i innych podobnych miejscach,nic nie trzeba robić,przecież tego nikt nie widzi:angryy::lol:,bardziej dbają o centrum,ale też nie zawsze,kiedyś Rybnik był bardziej zadbany,chodniki zgarnięte i posypane,a ulice odśnieżone,a teraz nie. Quote
Guest wolfheart Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 a jak beznadziejnie się idzie takim opaskudzonym chodnikiem,najgorsze jak niby posypane, a pod spodem lód i można stłuc doopę Quote
M&S Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 U nas też mało kto odśnieża, a jezdnia=lodowisko:angryy: Quote
Guest wolfheart Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 witanko,zasypało nas przez noc:evil_lol: Quote
Buszki Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Ja tam nie narzekam,pług przejechał i odśnieżył drogę,tylko na soli oszczędzają,na szczęście ;). Quote
Ty$ka Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 U nas zamarznięty deszcz i człowiek ledwie co żyje :P Nie dość, że z domu ciężko wyjść, bo drzwi, bramy, garaże, furtki pozamarzane, a na dzieńdobry wszędzie lodowisko to jeszcze odcięli nam wczoraj prąd i wodę - tzn. same się odcięły :P I dzisiaj pogoda to temat numer jeden w szkole i w pracy :lol: Quote
Sonka95 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 U nas ciągle pada śnieżek ... zero deszczu ;) Jedyne co są śliskie to chodniki dzisiaj się mało co nie wywaliłam jak mnie Sonia pociągnęła :roll: I strasznie u nas sypią tą solą ... Quote
Oscar Patric Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 U Nas rano jeździła solarka,ale jest tak sobie,zaś zapowiadają gołoledź:placz: Byłam wczoraj na randce z Karolem,niby było ok,ale podczas rozmowy powiedział że nienawidzi kotów,coś mnie tknęło.Jak dla mnie jak ktoś nie nawidzi jakiegoś zwierzęcia,nie jest dobrym człowiekiem. Quote
Sonka95 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 A tu się okazuje , że to miłośnik psów , a na koty ma uczulenie :P Quote
Ty$ka Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 No wiesz.. koty albo się kocha, albo nienawidzi ;) Więc myślę, że warto jednak dać Mu szansę ;) Quote
Guest wolfheart Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='unikatowydiament']U Nas rano jeździła solarka,ale jest tak sobie,zaś zapowiadają gołoledź:placz: Byłam wczoraj na randce z Karolem,niby było ok,ale podczas rozmowy powiedział że [B]nienawidzi kotów[/B],coś mnie tknęło.Jak dla mnie jak ktoś nie nawidzi jakiegoś zwierzęcia,nie jest dobrym człowiekiem.[/QUOTE] [B]won do piekła[/B].Jak można aż nienawidzić jakiegoś zwierzaka?Nie przepadać zrozumiem ale aż tak... ja się boję co to będzie jak nasz śnieg zacznie topnieć...chyba będzie powódź,ale na razie mamy -12'C. Quote
Oscar Patric Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 [quote name='marta.k9080'][B]won do piekła[/B].Jak można aż nienawidzić jakiegoś zwierzaka?Nie przepadać zrozumiem ale aż tak... ja się boję co to będzie jak nasz śnieg zacznie topnieć...chyba będzie powódź,ale na razie mamy -12'C.[/QUOTE] od razu dzwonek mi się odezwał,a tak w ogóle może nie dzisiaj,ale nie wykluczam że chciałabym koteczka,więc On już odpada i to z kretesem:angryy: Quote
M&S Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='unikatowydiament'] Byłam wczoraj na randce z Karolem,niby było ok,ale podczas rozmowy powiedział że nienawidzi kotów,coś mnie tknęło.Jak dla mnie jak ktoś nie nawidzi jakiegoś zwierzęcia,nie jest dobrym człowiekiem.[/QUOTE] Niech spada... Quote
Oscar Patric Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 piszę sobie z Michałem i zaś chyba wystraszyłam go:evil_lol:,zapytałam się jego jaki ma stosunek do zwierząt Quote
Guest wolfheart Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='unikatowydiament']piszę sobie z Michałem i zaś chyba wystraszyłam go:evil_lol:,zapytałam się jego jaki ma stosunek do zwierząt[/QUOTE] :evil_lol: ja tam zawszę mówię,że ludzie z którymi przebywam ,zwierząt kochać nie muszą,ale muszą je szanować... Quote
Oscar Patric Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 [quote name='marta.k9080']:evil_lol: ja tam zawszę mówię,że ludzie z którymi przebywam ,zwierząt kochać nie muszą,ale muszą je szanować...[/QUOTE] mówią że Ci co nie lubią zwierząt są źli Quote
Oscar Patric Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 [quote name='Aleksandra95']hej wieczorem :P[/QUOTE] witamy,miłego wieczorku,łapka od Księciunia:) :) Quote
Oscar Patric Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 [IMG]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/Zdj1190cie-0092-1_zpsd08c195e.jpg[/IMG] [IMG]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/Zdj1190cie-0093-1_zpsc30277ac.jpg[/IMG] [IMG]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/Zdj1190cie-0094-1_zps539bd2f9.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts