phase Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 [quote name='M&S']Tak na amen?[/QUOTE] Żyje, żyje. Bo on miał piłkę, z miejsca do niej ruszył i w ogóle jakby nie patrząc na Żabę bum po niej, nic się jej nie stało, nawet nie zapiszczała, ale jednak zdecydowanie trzeba z nim uważać na wszystko co małe i nie tylko. Quote
Sonka95 Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Moja też kilka razy dziabnęła mnie w palec :diabloti: Oskarek nie jest jedyny :evil_lol: [url]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/Zdj1190cie-0092hhh_zpsb9da0cc2.jpg[/url] - jak słodko odpoczywa :loveu: Quote
M&S Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 [quote name='phase']Żyje, żyje. Bo on miał piłkę, z miejsca do niej ruszył i w ogóle jakby nie patrząc na Żabę bum po niej, nic się jej nie stało, nawet nie zapiszczała, ale jednak zdecydowanie trzeba z nim uważać na wszystko co małe i nie tylko.[/QUOTE] Całe szczęście, że skończyło się na strachu. Quote
Besti Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 A co tam sie działo że chorobe lokomocyjną biedulek miał? Quote
Buszki Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Witamy się. Czy u Was też jest tak zimno i mokro,brrrr... Quote
M&S Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 [quote name='Sonka95']Hej :loveu: U nas też leje ...[/QUOTE] To tak jak u nas... Quote
lula2010 Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 [quote name='M&S']To tak jak u nas...[/QUOTE] ...i u nas... Quote
ania90 Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 u nas teraz leje a za chwile mroz chwyci i bedzie to co wczoraj czyli lodowisko na drodze :( Quote
Oscar Patric Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 hej:) Padać ma jeszcze kilka dni,niby mrozu ma nie być,ale wiadomo jak jest nie raz,właśnie nie wiem czemu Oscar źle się poczuł jak był w aucie.Zawsze dobrze podróż znosił,może jak powiedziała koleżanka,On miał jakiś wirus.Na szczęście dzisiaj dobrze się czuje.Nowe focie Ksieciunia będą jak na dworze przestanie padać. Quote
Oscar Patric Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 moje skarby:) [IMG]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/hyt_zpsfe172afd.jpg[/IMG] Zastanawiam się nad planami w tym roku,chiciałabym bardzo aby ten był o wiele lepszy niż poprzedni,chociaż ten źle się zacznie.Na pewno mały remoncik się szykuje na przełomie styczeń/luty,na wakacje Miśke wyśle na wieś.Na pewno nadal będę z Księciuniem pracować.Idzie Mu co raz lepiej,oby tak dalej.Zeszłoroczne postanowienie chcę kontynuować,ale tym razem inaczej się zabiorę,może w końcu wyjdzie.Nie wiem czy będę szukać innej pracy?!czs pokaże. Quote
łamAga Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 hejka :) zdjęcie słodkie :loveu: i widze że lektury się zaczynaja :diabloti: trzymam kciuki za realizacje noworocznych postanowień ! Quote
bety Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 [quote name='unikatowydiament']hej:) Padać ma jeszcze kilka dni,niby mrozu ma nie być,ale wiadomo jak jest nie raz,właśnie nie wiem czemu Oscar źle się poczuł jak był w aucie.Zawsze dobrze podróż znosił,może jak powiedziała koleżanka,On miał jakiś wirus.Na szczęście dzisiaj dobrze się czuje.Nowe focie Ksieciunia będą jak na dworze przestanie padać.[/QUOTE] U nas wczoraj na wieczór strasznie wiało, aż ciężko było spacerować. Pzdr Quote
M&S Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 [quote name='bety']U nas wczoraj na wieczór strasznie wiało, aż ciężko było spacerować. Pzdr[/QUOTE] I w nocy tyż duło.... Doberek :) Quote
Oscar Patric Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 U Nas zaś pada i wieje,Oscar spacer odbębnił,teraz zjada naleśniki faszerowane mięsem z warzywami i sosem,jakoś tak polubiłam gotowanie,a na tym Synek korzysta na całego:eviltong: Quote
M&S Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 [quote name='unikatowydiament']U Nas zaś pada i wieje,Oscar spacer odbębnił,teraz zjada naleśniki faszerowane mięsem z warzywami i sosem,jakoś tak polubiłam gotowanie,a na tym Synek korzysta na całego:eviltong:[/QUOTE] Ale rozpusta;):) Quote
Oscar Patric Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 [quote name='M&S']Ale rozpusta;):)[/QUOTE] trochę tak,uczę sie gotować,no i Ktoś musi sprawdzić czy jest dobre,a wiesz mi że Ksieciunio do tego najlepiej się nadaje,jak jedzenie jest dobre,to w mig miska jest pusta,a jak nie,to z ledwością coś Oscar z niej zje:lol: Quote
M&S Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 [quote name='unikatowydiament']trochę tak,uczę sie gotować,no i Ktoś musi sprawdzić czy jest dobre,a wiesz mi że Ksieciunio do tego najlepiej się nadaje,jak jedzenie jest dobre,to w mig miska jest pusta,a jak nie,to z ledwością coś Oscar z niej zje:lol:[/QUOTE] Nie wiem, czy można na psie testować:evil_lol: Quote
Sonka95 Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 [quote name='unikatowydiament']U Nas zaś pada i wieje,Oscar spacer odbębnił,teraz zjada naleśniki faszerowane mięsem z warzywami i sosem,jakoś tak polubiłam gotowanie,a na tym Synek korzysta na całego:eviltong:[/QUOTE] Moja to dzisiaj jadła , ale naleśnika z serem :p U nas też wieje , ale na szczęście nie pada Quote
Guest wolfheart Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 [quote name='unikatowydiament']trochę tak,uczę sie gotować,no i Ktoś musi sprawdzić czy jest dobre,a wiesz mi że Ksieciunio do tego najlepiej się nadaje,jak jedzenie jest dobre,to w mig miska jest pusta,a jak nie,to z ledwością coś Oscar z niej zje:lol:[/QUOTE] cóż za smakosz z niego:evil_lol: Quote
Recommended Posts