Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='M&S']Tak na amen?[/QUOTE]
Żyje, żyje. Bo on miał piłkę, z miejsca do niej ruszył i w ogóle jakby nie patrząc na Żabę bum po niej, nic się jej nie stało, nawet nie zapiszczała, ale jednak zdecydowanie trzeba z nim uważać na wszystko co małe i nie tylko.

Posted

Moja też kilka razy dziabnęła mnie w palec :diabloti: Oskarek nie jest jedyny :evil_lol:
[url]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/Zdj1190cie-0092hhh_zpsb9da0cc2.jpg[/url] - jak słodko odpoczywa :loveu:

Posted

[quote name='phase']Żyje, żyje. Bo on miał piłkę, z miejsca do niej ruszył i w ogóle jakby nie patrząc na Żabę bum po niej, nic się jej nie stało, nawet nie zapiszczała, ale jednak zdecydowanie trzeba z nim uważać na wszystko co małe i nie tylko.[/QUOTE]

Całe szczęście, że skończyło się na strachu.

Posted

hej:)

Padać ma jeszcze kilka dni,niby mrozu ma nie być,ale wiadomo jak jest nie raz,właśnie nie wiem czemu Oscar źle się poczuł jak był w aucie.Zawsze dobrze podróż znosił,może jak powiedziała koleżanka,On miał jakiś wirus.Na szczęście dzisiaj dobrze się czuje.Nowe focie Ksieciunia będą jak na dworze przestanie padać.

Posted

moje skarby:)

[IMG]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/hyt_zpsfe172afd.jpg[/IMG]

Zastanawiam się nad planami w tym roku,chiciałabym bardzo aby ten był o wiele lepszy niż poprzedni,chociaż ten źle się zacznie.Na pewno mały remoncik się szykuje na przełomie styczeń/luty,na wakacje Miśke wyśle na wieś.Na pewno nadal będę z Księciuniem pracować.Idzie Mu co raz lepiej,oby tak dalej.Zeszłoroczne postanowienie chcę kontynuować,ale tym razem inaczej się zabiorę,może w końcu wyjdzie.Nie wiem czy będę szukać innej pracy?!czs pokaże.

Posted

[quote name='unikatowydiament']hej:)

Padać ma jeszcze kilka dni,niby mrozu ma nie być,ale wiadomo jak jest nie raz,właśnie nie wiem czemu Oscar źle się poczuł jak był w aucie.Zawsze dobrze podróż znosił,może jak powiedziała koleżanka,On miał jakiś wirus.Na szczęście dzisiaj dobrze się czuje.Nowe focie Ksieciunia będą jak na dworze przestanie padać.[/QUOTE]

U nas wczoraj na wieczór strasznie wiało, aż ciężko było spacerować.

Pzdr

Posted

[quote name='bety']U nas wczoraj na wieczór strasznie wiało, aż ciężko było spacerować.

Pzdr[/QUOTE]

I w nocy tyż duło....

Doberek :)

Posted

[quote name='unikatowydiament']U Nas zaś pada i wieje,Oscar spacer odbębnił,teraz zjada naleśniki faszerowane mięsem z warzywami i sosem,jakoś tak polubiłam gotowanie,a na tym Synek korzysta na całego:eviltong:[/QUOTE]

Ale rozpusta;):)

Posted

[quote name='M&S']Ale rozpusta;):)[/QUOTE]

trochę tak,uczę sie gotować,no i Ktoś musi sprawdzić czy jest dobre,a wiesz mi że Ksieciunio do tego najlepiej się nadaje,jak jedzenie jest dobre,to w mig miska jest pusta,a jak nie,to z ledwością coś Oscar z niej zje:lol:

Posted

[quote name='unikatowydiament']trochę tak,uczę sie gotować,no i Ktoś musi sprawdzić czy jest dobre,a wiesz mi że Ksieciunio do tego najlepiej się nadaje,jak jedzenie jest dobre,to w mig miska jest pusta,a jak nie,to z ledwością coś Oscar z niej zje:lol:[/QUOTE]

Nie wiem, czy można na psie testować:evil_lol:

Posted

[quote name='unikatowydiament']U Nas zaś pada i wieje,Oscar spacer odbębnił,teraz zjada naleśniki faszerowane mięsem z warzywami i sosem,jakoś tak polubiłam gotowanie,a na tym Synek korzysta na całego:eviltong:[/QUOTE]

Moja to dzisiaj jadła , ale naleśnika z serem :p U nas też wieje , ale na szczęście nie pada

Guest wolfheart
Posted

[quote name='unikatowydiament']trochę tak,uczę sie gotować,no i Ktoś musi sprawdzić czy jest dobre,a wiesz mi że Ksieciunio do tego najlepiej się nadaje,jak jedzenie jest dobre,to w mig miska jest pusta,a jak nie,to z ledwością coś Oscar z niej zje:lol:[/QUOTE]

cóż za smakosz z niego:evil_lol: