Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

powiem Ci ( napiszę ) że czlowieka poznaje sie cale życie , ja 8 lat bylam z czlowiekiem który wydawal mi sie ok , wystarczyło jedno zdazenie żeby bańka pekla i zlecialy mi różowe okulary ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']powiem Ci ( napiszę ) że czlowieka poznaje sie cale życie , ja 8 lat bylam z czlowiekiem który wydawal mi sie ok , wystarczyło jedno zdazenie żeby bańka pekla i zlecialy mi różowe okulary ;)[/QUOTE]

mamcia,mówi że tacy potrafią się nie źle kamuflować,ot co:crazyeye::angryy:

Posted

Kurczę dorosły facet a takie bzdury gada, bardzo dobrze zareagowałaś:) A ten właściwy sam przyjdzie, wierzę w przeznaczenie:)

Jeśli chodzi o bannerek to chyba (bo nie wiem na 100%) zaznacz cały bannerek tak aby stał się niebieski, w pasku edycji masz taka kulkę niebieską z przekręconą ósemką, pojawi się miejsce na wspisanie linka i tam wstaw ten z pierwszej strony galerii najlepiej:)

Posted

Cześć Oscarki :loveu:

Edycja sygnaturki - Wpisz adres URL obrazka z innej strony: lub Opcja 2 - Wgraj obrazek ze swojego komputera (klikasz"wgraj") - potem kliknij "dodaj zdjęcie w sygnaturze" - no i powinno być okej :)
Chyba dobrze to napisałam... mam nadzieje :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Cześć Oscarki :loveu:

Edycja sygnaturki - Wpisz adres URL obrazka z innej strony: lub Opcja 2 - Wgraj obrazek ze swojego komputera (klikasz"wgraj") - potem kliknij "dodaj zdjęcie w sygnaturze" - no i powinno być okej :)
Chyba dobrze to napisałam... mam nadzieje :evil_lol:[/QUOTE]

robiłam ale mi nie wyszło:placz:
teraz wyszedł błąd,że nie wolno więcej niż raz edytować sygnatury

Guest wolfheart
Posted

[quote name='unikatowydiament']Cholernie jest ciężko znaleźć odpowiedniego faceta,już myślałam...a tu dupa,Dawid niby był ok,ale okazał się totalnym debilem,stwierdził ze możemy być razem,ale mam się pozbyć Oscarka:angryy:.[/QUOTE]

a za kogo on się miał żebyś pozbywała się Oscarka dla niego?Żałosne.:wallbash:

Posted

[quote name='unikatowydiament']robiłam ale mi nie wyszło:placz:
teraz wyszedł błąd,że nie wolno więcej niż raz edytować sygnatury[/QUOTE]
No to ja już nie wiem :/

A ten Dawidek faktycznie jakiś matoł... (bez obrazy):roll:

Posted

[quote name='unikatowydiament']robiłam ale mi nie wyszło:placz:
teraz wyszedł błąd,że nie wolno więcej niż raz edytować sygnatury[/QUOTE]

poproś moderatora z galerii i ci wstawi

Posted

Izuś,Dawid naprawdę to głupi gówniarz,i idiota do potęgi:angryy:
Księciunio dzisiaj taki jakiś osowiały,ma ciepławy nosek,tylko leży i śpi:-( nie wiem co mu dolega,nawet nie zjadł,tylko jogurcik wypił,a na spacerku też nic go nie interesowało.Nie lubię jak Synek ma takie dni,wygląda to tak jak był by przybity,nie raz tak już miał,trwało do 2/3 dni,a potem przechodziło jak ręką odjął,mam nadzieję że tym razem też tak będzie.

Posted

[quote name='unikatowydiament']
Ważyłam Księciunia i waży znowu 28 kg[/QUOTE]

Jaki on leciutki:crazyeye:
Byłam przekonana że Asty ważą dużo więcej....

[URL]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/Zdjcie-0078.jpg[/URL] jaki dumny , król Oscar :razz:

Posted

witamy:)

Oscar miał rozwolnienie,zaczęło mu się o coś po 22,i tak dwie godziny na dwór,koło południa dzisiejszego dnia byłam padnięta i razem z Księciuniem zasneliśmy,wstałam o nie dawno,chyba pięć po szesnastej,zrobiłam sobie kawę,i na dogomanię,Synuś napił się wody i poszedł nadal spać,jego nosek teraz jest suchy i ciepły.Około 20.00 na przyjechać do Nas weterynarz aby zobaczyć co i jak u Synusia.Nie chcę go męczyć i jechać z nim sama do weta.Mam w domu lekarstwo i za raz mu podam,mam nadzieję że wypije sam,jak nie to podam mu ze strzykawki.

Posted

Oscar wypił lekarstwo, i poszedł się położyć koło kominkowego,a samce Amstaffów ważą często ponad 30kg,a Osci już od kilku miesięcy waży 28/30 kg,przez to że często sam sobie robi głodówkę,potrafi przez 4 dni nie jeść,a następnie przez kilka dni je jak kot napłakał.Jednak Oscarkowi głowa i klata urosła o 2 cm,mierzyłam mu:crazyeye: myślałam że dorosłym psom nic już nie rośnie.Kiedyś Księciunio oddawał na komendę"puść" a teraz nie,trzeba mu psy otworzyć brick stikiem,inaczej nie odda,patyk albo piłkę nosi na spacerze i albo zaniesie do domciu,albo zostawia,a jak widzi psa/zwierzę,to warczy przez to co ma akurat w psysku:lol: