Patik Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Pozdrowieni i mizianko dla Oskarka. Nad wodę też bym się przejechała;] Quote
phase Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Szczerze to ja byłam za Włochami, hehe. No ale wygrywają lepsi. Quote
Oscar Patric Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 Hello:) Vesper Witamy ponownie- Oscar też źle znosi upały,teraz leży z mokrym ręcznikiem,a u sufitu duży wentylator chłodzi,a rano z mamcią się popluskał No tak moi Hiszpanie wygrali:multi: domowy Księciuniu:) [IMG]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/Oscar%20Patric/DSC01626.jpg[/IMG] [IMG]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/Oscar%20Patric/DSC01618.jpg[/IMG] Quote
Dzikie nieporadne Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Faktycznie wygląda jakby zaraz miał się ugotować.... Quote
bety Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Hej po długiej przerwie :) Miłego dnia i głaski dla Oscarka. Pzdr Quote
Oscar Patric Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 [quote name='bety']Hej po długiej przerwie :) Miłego dnia i głaski dla Oscarka. Pzdr[/QUOTE] oj Witamy,Witamy:) głaski będą przekazane:) przez te upały Oscar obecnie je bardzo późno,tak ok 21.00,a wcześniej dostaje jogurcik truskawkowy albo jagodowy do picia pozdrawiamy:) Quote
Klaudia&Aza Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Witamy się chyba po raz pierwszy;) Oscar jest uroczy [URL]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/Oscar Patric/DSC01626.jpg[/URL] i jakie słodkie oczka robi :loveu: Quote
Dzikie nieporadne Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 [quote name='unikatowydiament']oj Witamy,Witamy:) głaski będą przekazane:) przez te upały Oscar obecnie je bardzo późno,tak ok 21.00,a wcześniej dostaje jogurcik truskawkowy albo jagodowy do picia pozdrawiamy:)[/QUOTE] Ja Lejdi w upały serwuję lody waniliowe :) Quote
Baton Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Postanowiłyśmy się przywitać ;) Oscar jest śliczny:loveu: Quote
Vesper Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Melduję się na wątku ;) U nas znów nieziemskie upały- 35 stopni w cieniu!!!:onfire: I ma tak być (wd mojej Pani Listonosz ;)) jeszcze przez dwa tygodnie...:shake: Najbardziej mi szkoda mojej królewny- Arielki (rzecz jasna :lol:...). Od 8-mej do 22-ej- zero wyjść. Trudno- siusiu na matę, koo... zbieram- da się przeżyć, wet dał jasne wskazówki. Dziwimy się tylko dlaczego ona ma taką przypadłość- od małego- logiczne argumenty (tzn potwierdzone badaniami) upadają... Tak mi szkoda mojej krówci- ehh...:roll: Oskarek za to widzę że korzysta z wakacji aż miło :). Pisałam już że tak jakoś wydoroślał? Przystojniak:loveu: Wybieracie się może na wystawę w Wesołej (organizowaną przez oddział warszawski)? Ja będę, ale z maluchami- cziłkami (Ariel po sterylce, a co miała wywalczyć to już ma ;)). Mam nadzieję że Inez się nie obrazi jeżeli zaproszę Was na bazarek z mojego podpisu- chociaż wpadnijcie, podnieście- terier walijski Basik potrzebuje kasy na leczenie... I przepraszam za Offa. Przesyłamy buziaki w te upały. :) P.S. Przyznam się (tylko bez bicia dziewczyny) że zbojkotowałam wszystkie mecze które odbywały się na Ukrainie- ze względu na to, co zrobili w sprawie bezdomnych psiaków. Od Was doiedziałam się że Hiszpania wygrała :oops: -dzięki. (Mój Piotrek znów na wyjeździe, więc przynajmniej nie było kłótni o mecze- bo on chociaż kocha zwierzaki nie podziela mojego zdania a'propos bojkotu- OK, każdy ma własne zdanie.) Quote
phase Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 [quote name='Vesper'] P.S. Przyznam się (tylko bez bicia dziewczyny) że zbojkotowałam wszystkie mecze które odbywały się na Ukrainie- ze względu na to, co zrobili w sprawie bezdomnych psiaków. [/QUOTE] Też o tym słyszałam, tylko nie wiem na ile to prawda, ale nawet też zdjęcia były... Quote
Ptysiak Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Dobrej nocy :) Buziaki dla Oscarka :loveu: ps. wyrzuciłam już 3 szkice bo mi się nie podobały ale dam radę i się nie poddaję :D Quote
phase Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 [quote name='Ptysiak'] ps. wyrzuciłam już 3 szkice bo mi się nie podobały ale dam radę i się nie poddaję :D[/QUOTE] W końcu się uda. :) Quote
Ptysiak Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 [quote name='phase']W końcu się uda. :)[/QUOTE] Uda się tylko czy się spodoba :roll: Ja mam zawsze taki stres jak dla Kogoś rysuję i strasznie wtedy się krytykuję :) Quote
phase Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Na pewno się spodoba!! Ja nawet jak rysuję dla siebie to i tak wszystko musi być perfect. :lol: Quote
Ptysiak Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 [quote name='phase']Na pewno się spodoba!! Ja nawet jak rysuję dla siebie to i tak wszystko musi być perfect. :lol:[/QUOTE] Powstawiałabyś kiedyś kilka swoich najnowszych rysunków ;) Ja uwielbiam oglądać szkice, obrazy itd :) Quote
Vesper Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 [quote name='phase']Też o tym słyszałam, tylko nie wiem na ile to prawda, ale nawet też zdjęcia były...[/QUOTE] Niestety- to bardzo smutna, ale prawda...:( Właściwie nawet nie było to nagłaśniane przez media, bo trener drużyny niemieckiej jak o tym usłyszał (tzn o masowej zagładzie bezdomnych psów na ulicach- jeździły krematoria gdzie wrzucano żywe psy, ludziom płacono za zabijanie psiaków- w tym dzieciakom) chciał odwołać przyjazd Niemców na mecze do Ukrainy. Dlatego nie było głośno- tak podejrzewam. W Warszawie w zeszłym roku odbyła się konferencja dla ludzi związanych z pomocą psom (z fundacji np- była tam i moja koleżanka i stąd znam szczegóły)na której pokazywany był film na którym kobiety z jakiejś pro-zwierzęcej fundacji podeszły do rowu z ciałami psów i patrzyły, czy jakiś się uratował. Okazało się, że dwa- szczylek i dorosły- zabrały je do Polski. Mam nawet chyba jeszcze ten film na skrzynce mailowej- ale oszczędzę Wam tego widoku- teraz już nic nie zrobimy... A swoją drogą aż dziwne że na Dogo tak mało osób wie o tym co działo się na Ukrainie przed Euro...:( Quote
Oscar Patric Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 dzieńdoberek:) takie sprawy powinny być przez wszystkie media nagłaśniane,aby każdy wiedział i mógł jakoś pomóc,a nie cisza ta głupia:angryy: Witamy serdecznie nowe osoby,i zapraszamy częściej:) a Ty kochana tak się nie stresuj,Twój rysunek Onków bardzo,ale to bardzo mi się podobał:loveu: i nawet moja siostra powiedziała że jest super U Nas wczoraj była burza,lał deszcz i padał grat,a dzisiaj jest trochę lżej,i nawet Oscarek lepiej się czuje pozdrawiamy cieplutko:) Quote
Dzikie nieporadne Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Witamy się z wieczora ;) A u nas od paru dni raz pada a raz nie.... Quote
Agata A. Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Witamy z wieczora. U nas przeszła burza szła caaaały dzień a teraz w końcu temperatura jest poniżej 20 stopni Quote
Recommended Posts