Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hello:)

Vesper Witamy ponownie- Oscar też źle znosi upały,teraz leży z mokrym ręcznikiem,a u sufitu duży wentylator chłodzi,a rano z mamcią się popluskał

No tak moi Hiszpanie wygrali:multi:

domowy Księciuniu:)

[IMG]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/Oscar%20Patric/DSC01626.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/Oscar%20Patric/DSC01618.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='bety']Hej po długiej przerwie :)
Miłego dnia i głaski dla Oscarka.
Pzdr[/QUOTE]

oj Witamy,Witamy:)

głaski będą przekazane:)

przez te upały Oscar obecnie je bardzo późno,tak ok 21.00,a wcześniej dostaje jogurcik truskawkowy albo jagodowy do picia

pozdrawiamy:)

Posted

[quote name='unikatowydiament']oj Witamy,Witamy:)

głaski będą przekazane:)

przez te upały Oscar obecnie je bardzo późno,tak ok 21.00,a wcześniej dostaje jogurcik truskawkowy albo jagodowy do picia

pozdrawiamy:)[/QUOTE]

Ja Lejdi w upały serwuję lody waniliowe :)

Posted

Melduję się na wątku ;) U nas znów nieziemskie upały- 35 stopni w cieniu!!!:onfire: I ma tak być (wd mojej Pani Listonosz ;)) jeszcze przez dwa tygodnie...:shake: Najbardziej mi szkoda mojej królewny- Arielki (rzecz jasna :lol:...). Od 8-mej do 22-ej- zero wyjść. Trudno- siusiu na matę, koo... zbieram- da się przeżyć, wet dał jasne wskazówki. Dziwimy się tylko dlaczego ona ma taką przypadłość- od małego- logiczne argumenty (tzn potwierdzone badaniami) upadają... Tak mi szkoda mojej krówci- ehh...:roll:

Oskarek za to widzę że korzysta z wakacji aż miło :). Pisałam już że tak jakoś wydoroślał? Przystojniak:loveu:
Wybieracie się może na wystawę w Wesołej (organizowaną przez oddział warszawski)? Ja będę, ale z maluchami- cziłkami (Ariel po sterylce, a co miała wywalczyć to już ma ;)).

Mam nadzieję że Inez się nie obrazi jeżeli zaproszę Was na bazarek z mojego podpisu- chociaż wpadnijcie, podnieście- terier walijski Basik potrzebuje kasy na leczenie... I przepraszam za Offa.

Przesyłamy buziaki w te upały. :)

P.S. Przyznam się (tylko bez bicia dziewczyny) że zbojkotowałam wszystkie mecze które odbywały się na Ukrainie- ze względu na to, co zrobili w sprawie bezdomnych psiaków. Od Was doiedziałam się że Hiszpania wygrała :oops: -dzięki. (Mój Piotrek znów na wyjeździe, więc przynajmniej nie było kłótni o mecze- bo on chociaż kocha zwierzaki nie podziela mojego zdania a'propos bojkotu- OK, każdy ma własne zdanie.)

Posted

[quote name='Vesper']
P.S. Przyznam się (tylko bez bicia dziewczyny) że zbojkotowałam wszystkie mecze które odbywały się na Ukrainie- ze względu na to, co zrobili w sprawie bezdomnych psiaków. [/QUOTE]
Też o tym słyszałam, tylko nie wiem na ile to prawda, ale nawet też zdjęcia były...

Posted

[quote name='phase']W końcu się uda. :)[/QUOTE]
Uda się tylko czy się spodoba :roll:
Ja mam zawsze taki stres jak dla Kogoś rysuję i strasznie wtedy się krytykuję :)

Posted

[quote name='phase']Na pewno się spodoba!!
Ja nawet jak rysuję dla siebie to i tak wszystko musi być perfect. :lol:[/QUOTE]
Powstawiałabyś kiedyś kilka swoich najnowszych rysunków ;) Ja uwielbiam oglądać szkice, obrazy itd :)

Posted

[quote name='phase']Też o tym słyszałam, tylko nie wiem na ile to prawda, ale nawet też zdjęcia były...[/QUOTE]
Niestety- to bardzo smutna, ale prawda...:( Właściwie nawet nie było to nagłaśniane przez media, bo trener drużyny niemieckiej jak o tym usłyszał (tzn o masowej zagładzie bezdomnych psów na ulicach- jeździły krematoria gdzie wrzucano żywe psy, ludziom płacono za zabijanie psiaków- w tym dzieciakom) chciał odwołać przyjazd Niemców na mecze do Ukrainy. Dlatego nie było głośno- tak podejrzewam.
W Warszawie w zeszłym roku odbyła się konferencja dla ludzi związanych z pomocą psom (z fundacji np- była tam i moja koleżanka i stąd znam szczegóły)na której pokazywany był film na którym kobiety z jakiejś pro-zwierzęcej fundacji podeszły do rowu z ciałami psów i patrzyły, czy jakiś się uratował. Okazało się, że dwa- szczylek i dorosły- zabrały je do Polski. Mam nawet chyba jeszcze ten film na skrzynce mailowej- ale oszczędzę Wam tego widoku- teraz już nic nie zrobimy...
A swoją drogą aż dziwne że na Dogo tak mało osób wie o tym co działo się na Ukrainie przed Euro...:(

Posted

dzieńdoberek:)

takie sprawy powinny być przez wszystkie media nagłaśniane,aby każdy wiedział i mógł jakoś pomóc,a nie cisza ta głupia:angryy:

Witamy serdecznie nowe osoby,i zapraszamy częściej:)

a Ty kochana tak się nie stresuj,Twój rysunek Onków bardzo,ale to bardzo mi się podobał:loveu: i nawet moja siostra powiedziała że jest super

U Nas wczoraj była burza,lał deszcz i padał grat,a dzisiaj jest trochę lżej,i nawet Oscarek lepiej się czuje

pozdrawiamy cieplutko:)