Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jakaś spokojna jesteś...
zgłoś to na policję, skoro to się stało na twoim placu, facet powinien ci zwrócić pieniądze, nie upilnował własnego psa, współczuję:-(

Posted

Dzięki
tylko jest mały problem sąsiad nie chce cie dogadaś jest bardzo chamski
a ciała pieska nie znalazłem prawdopodobnie sąsiada pies przytargał go na podwórko a sąsiad go zakopał i się teraz nie przyzna
dzwoniłem na policje i powiedzieli ze tylko 200zł mandatu mogą mu dać a potem możemy do sądu go podać ale nie mam dowodów

Posted

VegettoPL napisał(a):
Dzięki
tylko jest mały problem sąsiad nie chce cie dogadaś jest bardzo chamski
a ciała pieska nie znalazłem prawdopodobnie sąsiada pies przytargał go na podwórko a sąsiad go zakopał i się teraz nie przyzna
dzwoniłem na policje i powiedzieli ze tylko 200zł mandatu mogą mu dać a potem możemy do sądu go podać ale nie mam dowodów

Ty sobie jakieś "jaja robisz"? W wakacje dzieci się nudzą.....

Posted

senitus napisał(a):
O mamo okropność. Sąsiad powinien poczuć się do odpowiedzialności za psa bandytę.

A ja myślę, że rodzice powinni sprawdzać, jak ich "genialne" (we własnym mniemaniu oczywiście) dzieci korzystają z internetu...

Posted

[quote name='Abrakadabra']A ja myślę, że rodzice powinni sprawdzać, jak ich "genialne" (we własnym mniemaniu oczywiście) dzieci korzystają z internetu...
wielkie dzięki ci za pomoc!