VegettoPL Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Witam mam pytanie duży pies od sąsiada zagryzł mi na moim placu mojego pieska co zrobić bo sąsiad nie chce zapłacić za pieska ? Quote
vege* Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 jakaś spokojna jesteś... zgłoś to na policję, skoro to się stało na twoim placu, facet powinien ci zwrócić pieniądze, nie upilnował własnego psa, współczuję:-( Quote
VegettoPL Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 Dzięki tylko jest mały problem sąsiad nie chce cie dogadaś jest bardzo chamski a ciała pieska nie znalazłem prawdopodobnie sąsiada pies przytargał go na podwórko a sąsiad go zakopał i się teraz nie przyzna dzwoniłem na policje i powiedzieli ze tylko 200zł mandatu mogą mu dać a potem możemy do sądu go podać ale nie mam dowodów Quote
senitus Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 O mamo okropność. Sąsiad powinien poczuć się do odpowiedzialności za psa bandytę. Quote
Abrakadabra Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 VegettoPL napisał(a):Dzięki tylko jest mały problem sąsiad nie chce cie dogadaś jest bardzo chamski a ciała pieska nie znalazłem prawdopodobnie sąsiada pies przytargał go na podwórko a sąsiad go zakopał i się teraz nie przyzna dzwoniłem na policje i powiedzieli ze tylko 200zł mandatu mogą mu dać a potem możemy do sądu go podać ale nie mam dowodów Ty sobie jakieś "jaja robisz"? W wakacje dzieci się nudzą..... Quote
Abrakadabra Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 senitus napisał(a):O mamo okropność. Sąsiad powinien poczuć się do odpowiedzialności za psa bandytę. A ja myślę, że rodzice powinni sprawdzać, jak ich "genialne" (we własnym mniemaniu oczywiście) dzieci korzystają z internetu... Quote
VegettoPL Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 [quote name='Abrakadabra']A ja myślę, że rodzice powinni sprawdzać, jak ich "genialne" (we własnym mniemaniu oczywiście) dzieci korzystają z internetu... wielkie dzięki ci za pomoc! Quote
Recommended Posts