3 x Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 podobno dzwoniła jakas Pani w sprawie mojego ulubionego pokurcza czyli Desi ;) oczywiście jeszcze nic konkretnego nie wiadomo ale ważne ze telefon nie milczy :) Quote
3 x Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 doszły wydatki - skończył się lipiec doszły opłaty za hotel Diuny i Desi po 450 zł i wyszło ze nasze wyrzutki mają prawie 700 zł długi i ani grosza deklaracji :( doliczyłam do wpływów już bazarek szubienice gdzie czekam n ajeszcze jedną wpłatę ale wiem ze dojdzie więc juz dopisałam ;) Quote
Gosiapk Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Czy dzwoniła jeszcze raz pani w sprawie Desi? Quote
3 x Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 [quote name='Gosiapk']Czy dzwoniła jeszcze raz pani w sprawie Desi? Pani która dzwonia wtedy się rozmyśliła ale w miedzyczasie zgłosiła się inna Pani która po niemałych przebojach wzieła Desi do siebie tylko prosze trzymajcie bardzo kciuki żeby dziewczynka szybko dogadała sie z kotami bo inaczej będzie musiała wrócić :shake: do domu poszedł też Maverick, dzień przed moją wizytą więc nie było mi dane zobaczyć małego kudłatego pieska wielkiego duchem ;) za niego też trzymajcie kciuki zeby wszystko było dobrze :) została tylko Diuna, o która z tego co wiem, nie było telefonów :( dziękuję wszystkim za ogłoszenia, niewątpliwie dziewczyny dzięki nim znalazły domy dziekuję :) jak tylko bede znała dokłade koszty pobytu Desi w hotelu, wstawię do rozliczenia tak czy siak, mają dług i to niemały :shake: Quote
bahlsa Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 bardzo się cieszę, że mniejsze pieski znalazły domki :) ściągnę w przyszłą sobotę ogłoszenia Desi i Mavericka, Diunę zostawię. Quote
3 x Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 kilka dni temu rozmawialam z Biafrą Diuna cały czas w hotelu zero odzewu z ogłoszeń Mav i Desi migiem poszły do domu a o Diunę cisza jak makiem zasiał troche zaniedbałam watek bo mnei zwyczajnie nie było a i zainteresowanie watkiem znikome bo tak naprawde jest nas na nim kilka osób raptem pewnie na poczatku wrzesnia poprosze Izę o podsumowanie ile mamy długu w hotelach za suńki bo jak u niej byłam to jeszcze nie miala potwierdzeń z hotelu ile zalegamy Quote
3 x Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 dzisiaj pod opiekę Biafry przybył nowy psiak młoda suńka na chwilę obecną przebywa w szpitaliku poniewaz ma bardzo brzydki wyciek z dróg rodnych :( jak tylko zdobędę kabelek do aparatu wstawię zdjęcie Quote
coronaaj Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Szarotka napisał(a):To przyszlam z wizyta :):) I ja tez ....musze poczytac...sliczne te psiaki.. Quote
3 x Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 coronaaj napisał(a):I ja tez ....musze poczytac...sliczne te psiaki.. to ja postaram się dzisiaj uzupełnić watek tzn o ilośc psiaków i o zdjęcia z rozliczeniem musze poczekac aż dostanę od Izy już ją męcze tel o rozliczenie obawiam się, ze niedługo przestanie ode mnie odbierac ;) Quote
3 x Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 to lecę z uzupełnieniem na pierwsza stronę wrzuciłam już zdjęcia nowych nabytków został jeszcze szczeniak ale to musze odszukac zdjęcia na watku kaukazim Bezimienna sunia w typie mopa ;) Biafra dostała tel, ze na posesję w pobliskiej wsi stargnął pies nie chce sobie pójśc jest agresywny pojechała pod krzakami była sunia fakt, szczerzyła się niemiłosiernie i nie dała do siebie podejść dopiero na srodkach uspokajających podanych w jedzeniu udało się ją zabrac do samochodu od razu pojechała na przegląd do weterynarza i została ma bardzo brzydki wyciek z dróg rodnych u wtereynarza chciała Biafrę zalizac rozdawała buziaki na lewo i prawo nie patrzac czy to ręka, noga czy buzia została w szpitaliku jak tylko będę wiedziala coś więcej będę pisać na chwilę obecna wiem, ze szpitalik pewnie będzie coś kosztował :( sunia jest młoda ma max 2-3 lata oto sunia: Quote
3 x Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Czekoladowa sunia znaleziona kilka dni temu przy drodze nieduża jamnikowata niedawno rodzila ktoś ją pewnie z tego powodu wyrzucił byla sama bez szczeniaków strasznie za nimi piszczy też jest młoda obecnie przebywa u Izy w domu Quote
3 x Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 jest jeszcze szczeniak ten co Biafra dostala od policji pocisnę Izę o podliczenie suniek Diuny i Desi za hotel ale bez rozliczeń od Izy wiem, że dług zwiększył się do conajmniej 1000 zł proszę o wsparcie o jednorazowe deklaracje o stałe deklaracje Diuna ma zero deklaracji a juz kilka miesięcy siedzi w hotelu została przygarnięta przez Iza gdy ta sama miała niepewną sytuację bytowa czyli w czasie gdy w okolicy szalała powódz a osuwisko zagrażało domu może ktoś może zrobić bazarek na kundelki? albo zwyczajnie pobyć na watku ja wiem, ze troche z mojej winy watek jest martwy myślałam, ok, jest tylko Diuna, wrócę po urlopie jakoś watek ogarnę a tutaj guzik ja się jeszcze nie ogarnęłam a Diuna nie jest sama są dwie kolejne suczki i szczeniak i dług jeden wielki dług :( Quote
Szarotka Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Wszystkie piekne, a mopowata bardzo mi sie podoba...... Wysle jakas jednorazowke, konto pewnie w pierwszym watku. Quote
3 x Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Szarotka napisał(a):Wszystkie piekne, a mopowata bardzo mi sie podoba...... Wysle jakas jednorazowke, konto pewnie w pierwszym watku. dziękuję :loveu: konto moje wysyłałam Ci już kiedyś? czy wysłac pw? (Biafra sie nie ogarnie z rozliczaniem) Quote
Szarotka Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Wyslij bo juz oczywiscie nie mam. No i mozliwosci finansowe tez juz nie te co na poczatku kariery na dogo :):) Moge jedynie watek rozsylac i jeczec ........... Quote
tula Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 a który szczeniaczek z tych od policji jeszcze został? Quote
Szarotka Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 tula napisał(a):a który szczeniaczek z tych od policji jeszcze został? Ja myslalam, ze byl tylko jeden ?? Quote
3 x Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Szarotka napisał(a):Ja myslalam, ze byl tylko jeden ?? były trzy Tula, nie wiem na szybko, musze odszukac na watku kaukazów coś mi świta, ze ten największy wypłoszek ze zdjęcia ale musze to sprawdzić Quote
3 x Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Szarotka napisał(a):Wyslij bo juz oczywiscie nie mam. No i mozliwosci finansowe tez juz nie te co na poczatku kariery na dogo :):) Moge jedynie watek rozsylac i jeczec ........... z rozsyłaniem ja bym się chwilę wstrzymala jak bedzie aktualne rozliczenie tzn mam nadzieję, ze uda się je zrobić w ciągu tyg :) zaraz wysyłam pw :) wczoraj od światwedługkota z miau psiaki dostały 100 zł - dziękuje :) Quote
Szarotka Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Dostalam pw. policze ile mam i cos wplace. Quote
tula Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 3 x napisał(a):były trzy Tula, nie wiem na szybko, musze odszukac na watku kaukazów coś mi świta, ze ten największy wypłoszek ze zdjęcia ale musze to sprawdzić to daj znać proszę:) to poogłaszam maleństwo Quote
3 x Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Przerzuciłam sobie z wątku kaukazów zdjecia na pewno do domu poszła najciemniejsza suczka juz napisalam do Izy sms z pytaniem który jeszcze zostal mi wydaje sie ze pierwsza dziweczynka ale poczekajmy na odpowiedz Izy tylko kurcze ona juz tak nie wyglądają :( ale nie mamy aktualnych zdjęc Biafra nie moze ich przewieżć do siebie bo juz nie ma gdzie go trzymac a że atrakcji nigdy dość wczoraj o 23 popsuł jej sią samochód (sprżegło) jak z nią rozmawialam to własnie czekala na lawetę więc nawet nie wiem czy ma czym jezdzić ech :shake: szczeniak pierwszy: dziewczynka Karmelka - do adopcji szczeniak drugi: chłopczyk Papiszon - już w nowym domu szczeniak trzeci: dziewczynka Suzzie - już w nowym domu i jeszcze jedna inf odnośnie szczeniaków był robiony na nie bazarek imienyy - uzbierało się 120 zł dopisanebyły do bieżacego konta zwierzakowego na watku kaukazów teraz skoro szczeniaki przeniosłam tutaj - pieniązki też przenoszę Quote
Recommended Posts