blaira Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Uwaga, gdyz sama jestem zainteresowana kosmetykami PSH i chciałam zamówić próbki. Informuję, że próbki obecnie są wysyłane za opłatą 12 zł. Która jest zwracana przy zakupach w w sklepie psh. łatwo było się domyśleć że będą nadużycia. Quote
puk-puk Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 [quote name='Cockermaniaczka']uzywal ktos moze PSH Kiwi???Zastanawiam ie czy kupic... Jak sie pieni,jak z wydajnoscia i zapachem psa po nim?[/QUOTE] Używałam PSH kiwi.....powiem tak, włos fajny, miękki, błyszczący......ale nie pachnie na psie potem wogóle, a napewno już nie kiwi tzn:jest taki dziwny zapach jakby od dentysty:)natomiast bardzo ale to bardzo polecam odżywkę witalizującą,jeszcze po zadnej odżywce efekt tak mnie nie zaskoczył włos jest sypki jak piasek:) rozczesuje się świetnie idzie jak po maśle:)widać że włos jest odżywiony i gładki naprawde polecam. Quote
blaira Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Interesują mnie tej firmy szampony do czarnej i białej sierści. Ktoś może się na ich temat wypowiedzieć? Czy widać różnicę w intensyfikacji koloru, a czy biały rzeczywiście też się sprawuję? I jaki włos jest po szamponach? Cenowo rzeczywiście kosmetyki są atrakcyjne, jednak nadal zastanawiam się czy się odważyć. Quote
puk-puk Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 [quote name='blaira']Interesują mnie tej firmy szampony do czarnej i białej sierści. Ktoś może się na ich temat wypowiedzieć? Czy widać różnicę w intensyfikacji koloru, a czy biały rzeczywiście też się sprawuję? I jaki włos jest po szamponach? Cenowo rzeczywiście kosmetyki są atrakcyjne, jednak nadal zastanawiam się czy się odważyć.[/QUOTE] Hmmmm powiem krótko jeśli chodzi o szampony do białych to polecam [B]Mr.Groom Whitener[/B] naprawde robi cuda:)pies jest jak wyprany w ace:)a włos jest miękki łatwo się układa i pięknie pachnie,a do czarnych polecam ostera włos piękny błyszczący naprawde przyciemniony no i ślicznie pachnie. Quote
blaira Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Dziękuję warte przemyślenia. Czy Mr Groom nie przebarwia ciemnych plam? Quote
Orti Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 [h=1][COLOR=#000000][SIZE=3][FONT=arial]A czy ktoś używał może [/FONT][/SIZE][/COLOR][COLOR=#0000cd][SIZE=3][FONT=arial]Szampon wybielający White Titanium z białym pigmentem[/FONT][/SIZE][/COLOR][COLOR=#000000][SIZE=3][FONT=arial] tej że firmy?? Myślałem nad zakupieniem tego szamponu dla mojego maltańczyka... tym bardziej że opisują go jako szampon wybielający a nie wzmacniający biały kolor[/FONT][/SIZE][/COLOR][/h] Quote
Elitesse Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 ja przetestowalam maseczki - kolagenowa i proteinowa - po obu swietny efekt - kosmetyki warte polecenia jutro powinnam dostac szampon kiwi i spray nadajacy objetosc wiec zobaczymy Quote
Sylwia95 Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Polecam PSH Yorky & Maltes - rewelacja :) Włos dobrze nawilżony, ładnie się domywa. Szampon ma piękny zapach. Dobra jest również maseczka PSH Bio Proteinowa. Też ma fajny zapach, ale na psie zostaje zapach szamponu a nie maseczki ;) Quote
Donatka112 Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 WHWT a na jakim piesku testowałaś ? York czy maltańczyk ? Quote
Sylwia95 Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 [quote name='Donatka112']WHWT a na jakim piesku testowałaś ? York czy maltańczyk ?[/QUOTE] Na kundelku :P Ale niedługo napiszę jak się sprawdza na yorku. Quote
Madziunia_Krk Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 I jak tam ? testowałaś już na yorku ? Napisz nam swoją opinię Quote
Sylwia95 Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='Madziunia_Krk']I jak tam ? testowałaś już na yorku ? Napisz nam swoją opinię[/QUOTE] Tak, kąpałam w nim Yorka w zeszłym tygodniu. Piesio po szamponie miał mięciutką, jedwabistą sierść, zero kołtunów i brak problemów przy rozczesywaniu. Jednak muszę przyznać, że na kundelku zapach szamponu pozostał na dłużej... Quote
Tiana Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Czy ktoś już stosował może linię z keratyną ?? Interesowałaby mnie opinia o masce :) Quote
Recommended Posts