mikoada Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 Pięknie dziękujemy za allegro, ale Mysia już go nie potrzebuje :) sunieczka pojechała w piątek do nowego domku ;) Quote
Avilia Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Wow jak super!Może by tak zmienić Allegro dla innego psiaka,żeby się nie "zmarnowało"? Quote
Ewanka Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 mikoada napisał(a):Pięknie dziękujemy za allegro, ale Mysia już go nie potrzebuje :) sunieczka pojechała w piątek do nowego domku ;) Wspaniałe wieści :) .................. trzeba KONICZNIE zmienić tytuł wątku !!!!!!! Quote
Avilia Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Ja pozwolę sobie zaprosić Was Cioteczki na wątek Finki:http://www.dogomania.pl/threads/186781-Fineczka-bez-uszka-ma-dt.Zbiera-jednak-na-sterylk%C4%99-i-szczepienia-mo%C5%BCe-zerkniesz Finka za 3 tygodnie musi zostać wysterylizowana,a my nie mamy na ten cel ani złotówki!POMOCY! Quote
paulinken Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Mysia pojechała do domku? A jakiego? :D Wspaniale! Quote
mikoada Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 Mysia pojechała do Bytomia. Będzie miała w domku kociego towarzysza :) To wspaniała sunia w aucie rozdawała na prawo i lewo buziaki, taka była szczęśliwa, że ją stamtąd zabrałyśmy :) Jak tylko będą jakieś wieści z nowego domku zaraz dam znać :) Quote
shani Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Świetne wieści teraz jeszcze trzeba znaleźć domek Grosi i pozostałym psiakom. Quote
Klaudus__ Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Udało Ci się mała w ostatniej chwili... Ada masz jakieś wieści z Mysiowego domku?? Jak relacja z kotem? Quote
mikoada Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 Tak tak rozmawiałam z Panią Mysi w tym tygodniu. Wszystko jest w porządku, Mysia to super grzeczna dziewczynka :) Bardzo chce się zaprzyjaźnić z kotem, ale on na razie podchodzi do panienki z dystansem a najchętniej obserwuje ją schowany pod kanapą :) Pani Mysi jest dobrej myśli ;) Quote
Jola i Czterołapy Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Popatrzcie, proszę! Może znacie kogoś, kto pokocha takiego futrzaka??? http://www.dogomania.pl/threads/1908...pomocy...-NERO Przepraszam za OT! Quote
mikoada Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 [quote name='Jola+Rani+Sari']Popatrzcie, proszę! Może znacie kogoś, kto pokocha takiego futrzaka??? http://www.dogomania.pl/threads/1908...pomocy...-NERO Przepraszam za OT! Niestety link nie działa... Quote
mikoada Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Proszę bardzo foteczki Mysiuni z nowego domku :loveu: a tu z nowym kompanem zabaw :lol: Quote
shani Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Śliczne zdjęcia kurczę tak mi źle że Grosi i pozostałym psiakom się nie udało :( Quote
mikoada Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 shani napisał(a):Śliczne zdjęcia kurczę tak mi źle że Grosi i pozostałym psiakom się nie udało :( Oj mi tez zle, ale jest jescze jakas malenka szansa, tylko potrzeba wiecej ciotek na watkach... Quote
Recommended Posts