Weronia Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 [quote name='mrs.ka'] Sama nieraz mam tyle psów i wszystko przy nich robię sama ,jak się chce to można![/QUOTE] No właśnie... jak się chce. A ten Pan może i lubi zwierzęta, ale... Quote
mrs.ka Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 ten Pan to dzięki tym psom od kilku lat ma co jeść ,bo jak sie pomagało tym psom to Ci ludzie też dostawali dużo (wiem ile razy ja im pomogłam,ile ode mnie dostawali,nawet nową,wielką lodówkę im dałam jak były upały ,żeby było gdzie jedzenie dla psów trzymać,a i inni im dużo pomagali) ale jak się utraciło resztki człowieczeństwa to na niczyje wspólczucie nie ma co liczyć. Niech bierze sie za sprzątanie tych kup bo nic nie robi tylko chla:angryy:,a psom niech nie grozi wywaleniem bo jego tez można sie szybko z tamtąd pozbyć:mad: , i na pewno jutro przedstawie mu mój punkt widzenia. Quote
Ania102 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Mrs.ka jedzie do faceta z bojowym nastawieniem...Kupy pewnie znikną:lol: Quote
Weronia Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Już jedzie? To poczekamy na wieści co się działo... Quote
Ania102 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Miała być około 17 w starachowicach. Zdjęć kropce dzisiaj nie porobimy bo leje u nas okropnie. O banerek poprosiłąm blacky:) oczywiście nie odmówiła Quote
blacky. Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 O banerek zostałam poproszona i banerek już macie :) Proszę bardzo ;) [URL="http://www.dogomania.pl/threads/189485-Spragnione-mi%C5%82o%C5%9Bci-pomocy-STARACHOWICKIE-sieroty-z-Martenowskiej.-Jest-nas-10.POM%C3%93%C5%BB!/page4"][IMG]http://i27.tinypic.com/16kjg0.jpg[/IMG][/URL] Quote
Weronia Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Dziękujemy, bannerek już w 1 poście na samej górze. Blacky, jak umiesz takie ładne bannerki robić, to można poprosić o jeszcze jeden taki bardziej dramatyczny..? Coś o łańcuchach... itp.. :) Quote
mrs.ka Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 do poniedziałku mają teren uprzątnąć ,żeby tam nawet jednej kupki nie było ,to było narazie pierwsze ostrzeżenie ale mam nadzieję,że to zrobią tylko chodzi o to ,że tam trzeba by było co dzień przyjeżdżać i sprawdzać,bo po kilku dniach będzie znów za......ne:mad: Quote
Weronia Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Ale z facetem gadałaś? Ciekawe czy się ustosunkuje... Co jeszcze się działo? Quote
Weronia Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 [SIZE=4][B]Aha ... no i przypominam, że pieski z Martenowskiej potrzebują ogłoszeń.....[/B][/SIZE] Quote
Ania102 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Ja ogłaszałam Meggi i Dejzi- Jovankę jakiś czas temu, ale na tylu portalach na ilu umiałam czyli generalnie niewielu. Wykupię pakiety dla 2 psiaków - dla Meggi i Julki a może ktos się weźmie za inne? Poproszę Blacky o jeszcze jeden banerek.:cool3: Psy potrzebują z tego co wiem środków owadobójczych może jakoś zbiórkę na nie? I jak tu załatwić im spacery? Może ktoś znalazłby troszkę czasu dla psiaków- są wakacje, tylko jak poszukać chętnych? Macie jakiś pomysł? Quote
mrs.ka Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 na ogłoszenia zdobędę pieniążki i poogłaszamy wszystkie;) Quote
Ania102 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 [INDENT][quote name='mrs.ka']na ogłoszenia zdobędę pieniążki i poogłaszamy wszystkie;-)[/QUOTE] To dobrze:) Tylko tak by się przydało gdyby znalazł się ktoś chętny do wychodzenia z psiakami, przecież my wogóle nie mamy pojęcia jak one mogłyby się zachowywać spuszczone z tych łąńcuchów:shake: Chciałabym poprosić Blacky o drugi banerek ale nie otwierają mi się wszystkie zdjęcia do końca z 1wszego postu. Weronia może byś wybrała jakieś- ja myślałam o tym z Meggi albo Julka z przewrócona budą i wrzuciłabyś na jej watek? [URL]http://www.dogomania.pl/threads/189412-Wątek-banerkowy-pomoc-dla-bezdomniaków-!-PISZCIE-W-TYM-TEMACIE.-INFO-W-1-poście[/URL]. [/INDENT] Quote
Ania102 Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Ale tu cisza:-( Zapraszamy do piakow z martenowskiej bo usychają bez człowieka... Quote
blacky. Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Weronia w razie czego znajdziesz mnie najprędzej w wątku banerkowym link w mojej sygnaturce ;) Jak dodaję banerki to później nie wracam na wątek :) Proszę jeszcze banerki: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/189485-Spragnione-mi%C5%82o%C5%9Bci-pomocy-STARACHOWICKIE-sieroty-z-Martenowskiej.-Jest-nas-10.POM%C3%93%C5%BB!/page5"][IMG]http://i25.tinypic.com/334i749.jpg[/IMG][/URL]**[URL="http://www.dogomania.pl/threads/189485-Spragnione-mi%C5%82o%C5%9Bci-pomocy-STARACHOWICKIE-sieroty-z-Martenowskiej.-Jest-nas-10.POM%C3%93%C5%BB!/page5"][IMG]http://i26.tinypic.com/2mnkqoj.jpg[/IMG][/URL] Quote
Ania102 Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Dziękuję Blacky:Rose: Banerki rewelacyjne:klacz: Biedny bardzo ten staruszek a piesek ma taką nadzieję w oczach:-( Quote
mrs.ka Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 zajrzałam dzisiaj na chwileczkę i ...:crazyeye: było posprzątane:crazyeye: ale na jak długo starczy im motywacji ,musiałabym tam zagladać co dzień żeby utrzymać taki stan, no ale od czegoś trzeba zacząć Quote
Weronia Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Poważnie..?? :O No to super! Co tam jeszcze ciekawego? P.S. Wkleiłam bannerki 2 pozostałe w 1 post. Ale nie wiem dlaczego ich nie widzę :/ Quote
mrs.ka Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 jak Ania102 wróci będziemy szukać wolontariuszy do wychodzenia na spacery,ja narazie nawet nigdzie nie mogę się ruszyć bo mnie wirus żoładkowy dopadł i sama zdycham(nie muszę dodawać,że akurat jak wyjechał mój TZ i syn,Ania w szpitalu ,a ja sama-WERONIA-dlaczego Cię tu nie ma!) Quote
megi345 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [quote name='Ania102']I jak tu załatwić im spacery? Może ktoś znalazłby troszkę czasu dla psiaków- są wakacje, tylko jak poszukać chętnych? Macie jakiś pomysł?[/QUOTE] ja bardzo chętnie bym pospacerowała z pieskami.. sama miałam kiedyś psa, ale niestety, odszedł, a rodzice już nie pozwolą na drugiego, choć bardzo bym chciała, w wakacje się nudze więc mogłabym pospacerować:) mam 15 lat i jestem z osiedla południe. znajdzie się coś dla mnie? ;) Quote
Ania102 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Megi tylko że pieski są na martenowskiej, trzeba zadzwonic do p.Heli i coś wymyslic:) I koniecznie musisz zapytać rodziców czy możesz pomagac tym pieskom, mam nadzieję ze się zgodzą. Jeszcze jedna dziewczynka jest chętna - musicie sie wiec poznać. Mrs.ka mozesz pogadac z tym facetem ze dziewczynki chciałyby wychodzić z pieskami? Jutro porozmawiamy przez tel:) Quote
Ania102 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Pojawiła się iskierka nadziei, bo zgłosiły sie dziewczynki chętne do pomocy. Zadzwoniłam do pani Heli a ona powiedziala ze ona by musiala z nimi chodzic bo strach żeby tam ktos obcy chodził. Ja tego pijaka nie znam żeby z nim coś ustalić, psy naprawde usychają z tesknoty za czlowiekiem. Co można zrobić? Weronia masz jakiś pomysł?bo ja żadnego...w sumie to nie wiem czy jest jakakolwiek nadzieja dla psiaków. Ogłoszenia są zrobione dla Jovanki. Mrs.ka nr jest podany do Ciebie czy lepiej podawac do pani Heleny? Poki co sprawa tkwi w martwym punkcie. Megi nie dzwoniłam bo niczego sie nie dowiedzialam... Quote
mrs.ka Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 ogłoszenia mają Maggie,Jovanka,Kropka i chyba miałaś zmienić jakieś na Julke, resztą zajmę się później. Szansa jest taka sama jak dla wszystkich innych bezdomniaków. Telefon zawsze podawaj do mnie bo Helena nie zawsze jest dostępna. Quote
Recommended Posts