Tośka_m Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 Jako że siedzę w pięknym mieście Poznań i tęsknię za wsią błogą, to wstawię zaległe fotki ze wsiowego spacerku :razz: Świat taki wielki, a ja taki malutki :roll: Hopsam sobie I już nie hopsam Quote
aśka-od-dagona Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Tośka- a jakiej przegladarki uzywasz?//o tą reklame mi chodzi... Ozzy jak zwykle piękny i jak ładnie się zlewa z tłem:p Quote
KaRa_ Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Jechalam dzisiaj do nowego zoo wiec po drodze rozgladalam sie czy gdzies po parku czy nad Warta nie spacerujecie:cool3: Quote
an3czka Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='Tośka_m']Jako że siedzę w pięknym mieście Poznań i tęsknię za wsią błogą, to wstawię zaległe fotki ze wsiowego spacerku :razz: Świat taki wielki, a ja taki malutki :roll: Wygląda jak lisek:evil_lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Ale fajne światełko na tym "Już nie hopsam" :):):) Dlaczego nie podeszłaś bliżej? :mad: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Tośka_m Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 Aśka - używam Firefoxa. To wina przeglądarki? :oops: Bo jeśli wy nie widzicie tych ciągle wyskakujących flag to się cieszcie, bo normalnie szału można dostać... :angryy: Oczywiście dziękuję za komplementy i proszę więcej, bo ja strasznie łasa na dobre słowo jestem :oops: ;) KaRa - a jakże, byliśmy, i to nawet 2 godziny, bo egzamin mam we wtorek i tradycyjnie robię wszystko, byleby się nie uczyć :evil_lol: Jak tam piękny irbis w zoo? Ciagle taki biedak zestresowany i łażący monotonnie z kąta w kąt? :shake: Marysiu - bo ja się dopiero uczę robić przyzwoite fotki :oops: Następnym razem się poprawię ;) Zawsze można wykadrować :lol: No to do zobaczenia jutro dziewczyny!! :multi: Quote
KaRa_ Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='Tośka_m']KaRa - a jakże, byliśmy, i to nawet 2 godziny, bo egzamin mam we wtorek i tradycyjnie robię wszystko, byleby się nie uczyć :evil_lol: Jak tam piękny irbis w zoo? Ciagle taki biedak zestresowany i łażący monotonnie z kąta w kąt? :shake: Oba Irbisy spaly jedynie lapy im z budek wystawaly;) Ale za to karakala przez 5min obserwowalam i w kolko chodzil ta sama trasa kolyszac sie,a byl taki mlodziutki:-( Quote
Tośka_m Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 KaRa_TC napisał(a):Oba Irbisy spaly jedynie lapy im z budek wystawaly;) Ale za to karakala przez 5min obserwowalam i w kolko chodzil ta sama trasa kolyszac sie,a byl taki mlodziutki:-( Straszny to jest widok :-( Irbisy uważam za jedne z najpiękniejszych tworów natury; gdy byłam w zeszłym roku w naszym zoo i widziałam tego pięknego kota z tępym wyrazem oczu chodzącego w kółko wokół klatki to mi się serce krajało :-( Quote
KaRa_ Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Tośka_m napisał(a):Straszny to jest widok :-( Irbisy uważam za jedne z najpiękniejszych tworów natury; gdy byłam w zeszłym roku w naszym zoo i widziałam tego pięknego kota z tępym wyrazem oczu chodzącego w kółko wokół klatki to mi się serce krajało :-( Irbisy sa wspaniale:loveu: szkoda,ze maja taki maly wybieg a przeciez teranu troche maja mogli by polepszyc warunki Quote
Tośka_m Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 An3czka - efekt liska zamierzony :cool3: KaRa - a nie robią czasem większych wolier gdzieś dla kotów? Bo tak jakoś mi się wydawało :PROXY5: Quote
KaRa_ Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='Tośka_m'] KaRa - a nie robią czasem większych wolier gdzieś dla kotów? Bo tak jakoś mi się wydawało :PROXY5: Nie:shake: \iektore ptaszyska mialy o wiele wieksze woilery niz kociaki:shake: Quote
aśka-od-dagona Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Więcej komplementów będzie, jak wiecej fot sie pojawi:evil_lol: a co do przegladarki...to niektóre maja pop-up blokery(np.Opera) ale wydawało mi się ze Firefox tez... Quote
Jureja Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Tośka_m napisał(a): Jaki szczęśliwy Ozzulek;) . Gdzie Wy mieszkacie takie cudowne widoczki:p ...a u nas co?Beznadziejne pola,po których psy nie moga hasać:placz: . Quote
Tośka_m Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 Aśka - ależ Ty wymagająca jesteś :eviltong: Co do przeglądarki - moim kompem w sensie technicznym opiekuje się mój współlokator, który to zainstalował mi Firefoxa mówiąc, że jest lepszy od innych przeglądarek właśnie pod względem obrony przed natrętnymi reklamami. Najwyraźniej się mylił, a ja szału dostaję, jak przy każdej zmianie strony wyskakuje mi wielka flaga :angryy: Jureja - wsi spokojna, wsi wesoła :cool3: To tylko 100 kilometrów od Poznania, plan dojazdu już gdzieś przedstawiłam w topicu, zapraszam serdecznie, pól do hasania wystarczy dla wszystkich :lol: Quote
KaRa_ Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Pogode dziś mamy idealna dla psiakow:cool3: Nie ma upału jest wiaterek;) Jan niedlugo bede sie zbierac :cool3: Quote
nathaniel Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Tośka_m napisał(a):Aśka - ależ Ty wymagająca jesteś :eviltong: Co do przeglądarki - moim kompem w sensie technicznym opiekuje się mój współlokator, który to zainstalował mi Firefoxa mówiąc, że jest lepszy od innych przeglądarek właśnie pod względem obrony przed natrętnymi reklamami. Najwyraźniej się mylił, a ja szału dostaję, jak przy każdej zmianie strony wyskakuje mi wielka flaga :angryy: Bo ma rację, ale pewno coś się stało , moze nie pobawil sie w ustawieniach . Quote
Tośka_m Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 KaRa - fakt, pogoda miodzio, w sam raz na dogomaniacki spacerek :multi: Właśnie robię sobie pożywny (w miarę studenckich możliwości :lol:) obiadek, żeby nie paść w połowie drogi :cool3: Nathaniel - pewnie zrobił na odpierdziel i nawet w ustawienia nie wszedł żeby coś tam ustawić. Tak to jest z tymi facetami :mad: Quote
nathaniel Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Tośka_m napisał(a): Nathaniel - pewnie zrobił na odpierdziel i nawet w ustawienia nie wszedł żeby coś tam ustawić. Tak to jest z tymi facetami :mad: "OpcjePreferencje mechanizmu blokowania wyskakujących okien Niniejszy podrozdział opisuje korzystanie z mechanizmu blokowania wyskakujących okien w przeglądarce Firefox. Aby wyświetlić ustawienia mechanizmu blokowania wyskakujących okien z należy: 1. Wybrać z menu Narzędzia > OpcjeEdycja > PreferencjeFirefox > Preferencje. 2. Wybrać kategorię Treść. 3. Nacisnąć przycisk Uprawnione witryny. Za pomocą wyświetlonego okna dialogowego użytkownik może: * zablokować wyskakujące okna, * odblokować witryny: modyfikować listę witryn, którym zezwala się na wyświetlanie wyskakujących okien (dalej zwaną listą witryn uprzywilejowanych). o Dodaj witrynę: przycisk pozwala dodać witrynę do listy uprzywilejowanych. o Usuń witrynę: przycisk pozwala usunąć zaznaczoną witrynę z listy uprzywilejowanych. o Usuń wszystkie witryny: przycisk pozwala usunąć wszystkie witryny z listy witryn uprzywilejowanych. Uwaga: blokowanie wyskakujących okien nie zawsze działa i może przeszkadzać w korzystaniu z niektórych witryn. Więcej informacji o blokowaniu wyskakujących okien można uzyskać w części Czym są wyskakujące okna." (zobacz to sobie w Pomoc >> spis tematów>> kontrola wyskakujacych okien ) Quote
Tośka_m Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 :crazyeye: Dziękuję pięknie Nathaniel za łopatologiczny opis, może uda mi się coś zrobić z tą natrętną reklamą. Dziękuję :loveu: Quote
nathaniel Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Tośka_m napisał(a)::crazyeye: Dziękuję pięknie Nathaniel za łopatologiczny opis, może uda mi się coś zrobić z tą natrętną reklamą. Dziękuję :loveu: Ja to skopiowałam z pomocy :oops: Quote
Tośka_m Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 Nathaniel - widzisz, ja tak ograniczona komputerowo jestem, że nawet nie pomyślałam o "pomocy" :oops: Jureja, KaRa, Marysiu, Bigos - musimy to jeszcze powtórzyć!! :multi: Czekam z niecierpliwością na fotki (Marysiu, tylko broń Boże nie wstawiaj proszę tej "metalowej" :evil_lol:) Cwaniara jestem, bo najbliżej domku miałam :cool3: dziewczyny mam nadzieję, że przeżyjecie długą jazdę! Bigos - smacznego obiadku życzę :razz: Quote
Marysia_i_gończy Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Tośka_m napisał(a):Jureja, KaRa, Marysiu, Bigos - musimy to jeszcze powtórzyć!! :multi: Czekam z niecierpliwością na fotki (Marysiu, tylko broń Boże nie wstawiaj proszę tej "metalowej" :evil_lol:) Na zachętę :razz: A "metalową" wstawię oczywście :eviltong: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Tośka_m Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 Ach, postawa wystawowa!! :loveu: A "metalową" wstawię oczywście :eviltong: Nieeee.... Bo wszyscy się dowiedzą co ukrywa Tośka :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Ja wstawie zdjecia o 20tej bo brat tylko na moment mnie na kompa wpuscil i zrobimy nowa galerie pt"poznanskie spotkania"czy cos takiego;) Quote
nathaniel Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Sliczne jak zwykle zdjęcia Marysi :) :loveu: Quote
Recommended Posts