Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jako że siedzę w pięknym mieście Poznań i tęsknię za wsią błogą, to wstawię zaległe fotki ze wsiowego spacerku :razz:

Świat taki wielki, a ja taki malutki :roll:

Hopsam sobie

I już nie hopsam

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tośka_m']Jako że siedzę w pięknym mieście Poznań i tęsknię za wsią błogą, to wstawię zaległe fotki ze wsiowego spacerku :razz:

Świat taki wielki, a ja taki malutki :roll:

Wygląda jak lisek:evil_lol:

Posted

Aśka - używam Firefoxa. To wina przeglądarki? :oops: Bo jeśli wy nie widzicie tych ciągle wyskakujących flag to się cieszcie, bo normalnie szału można dostać... :angryy:
Oczywiście dziękuję za komplementy i proszę więcej, bo ja strasznie łasa na dobre słowo jestem :oops: ;)

KaRa - a jakże, byliśmy, i to nawet 2 godziny, bo egzamin mam we wtorek i tradycyjnie robię wszystko, byleby się nie uczyć :evil_lol:
Jak tam piękny irbis w zoo? Ciagle taki biedak zestresowany i łażący monotonnie z kąta w kąt? :shake:

Marysiu - bo ja się dopiero uczę robić przyzwoite fotki :oops: Następnym razem się poprawię ;)
Zawsze można wykadrować :lol:

No to do zobaczenia jutro dziewczyny!! :multi:

Posted

[quote name='Tośka_m']KaRa - a jakże, byliśmy, i to nawet 2 godziny, bo egzamin mam we wtorek i tradycyjnie robię wszystko, byleby się nie uczyć :evil_lol:
Jak tam piękny irbis w zoo? Ciagle taki biedak zestresowany i łażący monotonnie z kąta w kąt? :shake:

Oba Irbisy spaly jedynie lapy im z budek wystawaly;) Ale za to karakala przez 5min obserwowalam i w kolko chodzil ta sama trasa kolyszac sie,a byl taki mlodziutki:-(

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Oba Irbisy spaly jedynie lapy im z budek wystawaly;) Ale za to karakala przez 5min obserwowalam i w kolko chodzil ta sama trasa kolyszac sie,a byl taki mlodziutki:-(

Straszny to jest widok :-(
Irbisy uważam za jedne z najpiękniejszych tworów natury; gdy byłam w zeszłym roku w naszym zoo i widziałam tego pięknego kota z tępym wyrazem oczu chodzącego w kółko wokół klatki to mi się serce krajało :-(

Posted

Tośka_m napisał(a):
Straszny to jest widok :-(
Irbisy uważam za jedne z najpiękniejszych tworów natury; gdy byłam w zeszłym roku w naszym zoo i widziałam tego pięknego kota z tępym wyrazem oczu chodzącego w kółko wokół klatki to mi się serce krajało :-(

Irbisy sa wspaniale:loveu: szkoda,ze maja taki maly wybieg a przeciez teranu troche maja mogli by polepszyc warunki

Posted

[quote name='Tośka_m']
KaRa - a nie robią czasem większych wolier gdzieś dla kotów? Bo tak jakoś mi się wydawało :PROXY5:
Nie:shake: \iektore ptaszyska mialy o wiele wieksze woilery niz kociaki:shake:

Posted

Tośka_m napisał(a):

Jaki szczęśliwy Ozzulek;) .
Gdzie Wy mieszkacie takie cudowne widoczki:p ...a u nas co?Beznadziejne pola,po których psy nie moga hasać:placz: .

Posted

Aśka - ależ Ty wymagająca jesteś :eviltong:
Co do przeglądarki - moim kompem w sensie technicznym opiekuje się mój współlokator, który to zainstalował mi Firefoxa mówiąc, że jest lepszy od innych przeglądarek właśnie pod względem obrony przed natrętnymi reklamami. Najwyraźniej się mylił, a ja szału dostaję, jak przy każdej zmianie strony wyskakuje mi wielka flaga :angryy:

Jureja
- wsi spokojna, wsi wesoła :cool3: To tylko 100 kilometrów od Poznania, plan dojazdu już gdzieś przedstawiłam w topicu, zapraszam serdecznie, pól do hasania wystarczy dla wszystkich :lol:

Posted

Tośka_m napisał(a):
Aśka - ależ Ty wymagająca jesteś :eviltong:
Co do przeglądarki - moim kompem w sensie technicznym opiekuje się mój współlokator, który to zainstalował mi Firefoxa mówiąc, że jest lepszy od innych przeglądarek właśnie pod względem obrony przed natrętnymi reklamami. Najwyraźniej się mylił, a ja szału dostaję, jak przy każdej zmianie strony wyskakuje mi wielka flaga :angryy:

Bo ma rację, ale pewno coś się stało , moze nie pobawil sie w ustawieniach .

Posted

KaRa - fakt, pogoda miodzio, w sam raz na dogomaniacki spacerek :multi: Właśnie robię sobie pożywny (w miarę studenckich możliwości :lol:) obiadek, żeby nie paść w połowie drogi :cool3:

Nathaniel - pewnie zrobił na odpierdziel i nawet w ustawienia nie wszedł żeby coś tam ustawić. Tak to jest z tymi facetami :mad:

Posted

Tośka_m napisał(a):

Nathaniel - pewnie zrobił na odpierdziel i nawet w ustawienia nie wszedł żeby coś tam ustawić. Tak to jest z tymi facetami :mad:

"OpcjePreferencje mechanizmu blokowania wyskakujących okien

Niniejszy podrozdział opisuje korzystanie z mechanizmu blokowania wyskakujących okien w przeglądarce Firefox. Aby wyświetlić ustawienia mechanizmu blokowania wyskakujących okien z należy:

1. Wybrać z menu Narzędzia > OpcjeEdycja > PreferencjeFirefox > Preferencje.

2. Wybrać kategorię Treść.

3. Nacisnąć przycisk Uprawnione witryny.

Za pomocą wyświetlonego okna dialogowego użytkownik może:

* zablokować wyskakujące okna,

* odblokować witryny: modyfikować listę witryn, którym zezwala się na wyświetlanie wyskakujących okien (dalej zwaną listą witryn uprzywilejowanych).

o Dodaj witrynę: przycisk pozwala dodać witrynę do listy uprzywilejowanych.

o Usuń witrynę: przycisk pozwala usunąć zaznaczoną witrynę z listy uprzywilejowanych.

o Usuń wszystkie witryny: przycisk pozwala usunąć wszystkie witryny z listy witryn uprzywilejowanych.

Uwaga: blokowanie wyskakujących okien nie zawsze działa i może przeszkadzać w korzystaniu z niektórych witryn. Więcej informacji o blokowaniu wyskakujących okien można uzyskać w części Czym są wyskakujące okna."

(zobacz to sobie w Pomoc >> spis tematów>> kontrola wyskakujacych okien )

Posted

Tośka_m napisał(a):
:crazyeye: Dziękuję pięknie Nathaniel za łopatologiczny opis, może uda mi się coś zrobić z tą natrętną reklamą. Dziękuję :loveu:

Ja to skopiowałam z pomocy :oops:

Posted

Nathaniel - widzisz, ja tak ograniczona komputerowo jestem, że nawet nie pomyślałam o "pomocy" :oops:

Jureja
, KaRa, Marysiu, Bigos - musimy to jeszcze powtórzyć!! :multi:
Czekam z niecierpliwością na fotki (Marysiu, tylko broń Boże nie wstawiaj proszę tej "metalowej" :evil_lol:)
Cwaniara jestem, bo najbliżej domku miałam :cool3: dziewczyny mam nadzieję, że przeżyjecie długą jazdę!
Bigos - smacznego obiadku życzę :razz:

Posted

Tośka_m napisał(a):
Jureja, KaRa, Marysiu, Bigos - musimy to jeszcze powtórzyć!! :multi:
Czekam z niecierpliwością na fotki (Marysiu, tylko broń Boże nie wstawiaj proszę tej "metalowej" :evil_lol:)

Na zachętę :razz:

A "metalową" wstawię oczywście :eviltong:

Pozdrawiam
Marysia i Una