Tośka_m Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Pełne napięcia oczekiwanie Wujek Gorbiego. Uderzające podobieństwo. Było krótko, acz bardzo intensywnie i interesująco. Za rok kolejne spotkanie, już się nie mogę doczekać! Quote
Marysia_i_gończy Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Tośko pierwsze zdjęcie z dzikiem bardzo mocne! I chyba najlpesze z zagrody jakie kiedykolwiek widziałam! Portrety łajek bombowe :loveu: Ta śpiąca na siedząco jest niesamowita :evil_lol: Ty wiesz która jest jakiej rasy? Quote
anetta Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Niesamowite! A to :mdleje: :o http://images28.fotosik.pl/199/632df87d338b93dc.jpg Quote
Anza&Hacker Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 http://images34.fotosik.pl/223/7c4d4f134f7f8152.jpg - uroczy wizerunek :loveu: http://images30.fotosik.pl/199/92d8042a954db556.jpg - ale słodka, aż chce się pogłaskać! :grins: Dziki i śpiąca panna też są wyjątkowo superowe :cool1: Quote
Mudik Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Reportaż bomba,właśnie Ty je rozrózniasz która jakiej rasy,a kareli tam nie było czy to też łajki:oops::oops: Quote
Tośka_m Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Marysiu - lol, dzięki za tak szalenie miłą pochwałę! :grins: Śpiąca była tak śpiąca, że aż zapomniała się położyć, tylko oparła o płot i zasnęła snem spełnionego psa myśliwskiego. Tak, rozróżniam, która jest jakiej rasy ;) Na zlocie były tylko dwie łajki rosyjsko-europejskie - Gorbi i jego 12 letni wujek (zdjęcie z nim jest podpisane) i jeden karelski pies na niedźwiedzie - suczka z białą strzałką na głowie i białym pyskiem. Reszta to są wszystko łajki zachodniosyberyjskie. Anetto - ach, nie padaj tak, toż to niezdrowe ;) Dziękuję! Anza - ta szczerząca się dziewczynka jest w gruncie rzeczy bardzo miłą suczką, tylko po prostu nie lubi nachalnych facetów i daje im to odczuć :cool3: Rauni - dzięki za uznanie! :mdrmed: Mudik - jak je rozróżniam? Toż to łatwe jest - łajki rosyjsko-europejskie wygląją jak łajki rosyjsko-europejskie, łajki zachodniosyberyjskie wyglądają jak łajki zachodniosyberyjskie, a łajki wschodniosyberyjskie są do żadnych innych niepodobne, tylko do łajek wschodniosyberyjskich :shiny: Karele to już zupełnie inna bajka ;) Bigos - dzięki :biggrina: Quote
shangri_la Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 no ja mam nadzieje ze sie jeszcze na jkims psim spotkaniu spotkamy :evil_lol: a ta fotka z dzikiem to naprawde mocna :crazyeye: ;) pozdrawiam Quote
ewka i haker Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 hej mi u was pierwszy raz ale bedziemy wpadac pozdrawiamy Quote
betty_labrador Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 czesccc piekne fotki, piekne psiaki :) ale na zywo jeszcze lepsze :) a ta łajka to Twoja? sory ze pytam ale nie doczytalam czyja :p EDIT: chyba cos czaje- ta łajeczka to tego chłopaka(kolegi?) co byl na obozie przez chwile? Quote
Tośka_m Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Shangri - ja również mam nadzieję, że się jeszcze kiedyś gdzieś spotkamy! Ewka - witaj! Zapraszam częściej :grins: Betty - witaj w galerii! Łajka (czyli Gorbi) jest psem mojego chłopaka, Piotra, który był przez chwilę na ognisku i przewinął się gdzieś na jakiś zajęciach. Na zeszłorocznym obozie klikerowym przyjechał nawet na chwilkę z Gorbim towarzysko, nie biorąc udziału w zajęciach. Quote
betty_labrador Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='Tośka_m'] Betty - witaj w galerii! Łajka (czyli Gorbi) jest psem mojego chłopaka, Piotra, który był przez chwilę na ognisku i przewinął się gdzieś na jakiś zajęciach. Na zeszłorocznym obozie klikerowym przyjechał nawet na chwilkę z Gorbim towarzysko, nie biorąc udziału w zajęciach. :) a rozumiem juz wiec wszystko :) ja go z tamtego obozu jakos nie pamietam- nie wiem musialam przeoczyc jego i psa obecnosc ;) ale w tym roku owszem przewinal mi sie przez kadr :) Fajne robisz zdjecia Martyna :) jaki masz aparat? Quote
betty_labrador Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 ewka i haker napisał(a):naresie poznalm LOCE:loveu::multi: lepiej pozno niz pozniej :diabloti: :loveu: Quote
ewka i haker Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 betty_labrador napisał(a):lepiej pozno niz pozniej :diabloti: :loveu: no pewnie:loveu: Quote
Tośka_m Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Betty - w zeszłym roku Piotr był z Gorbim tylko chwilkę i raczej trzymał się z dala ćwiczących psów, bo Gorbi jest czerrrrrwony :diabloti: Aparatu własnego nie mam, focę tym, co akurat mam pożyczone - lumix fz30 mojego taty lub niconem d50 z obiektywem sigma 70-300 apo (który szalenie lubię) brata Piotra, niegdyś miewałam także aparat Marysi od Uny. Nie da się ukryć, że zdjęcia zrobione lustrzankami są o wiele lepsze jakościowo i wizualnie od tych strzelonych kompaktami czy nawet hybrydami takimi, jak lumix. Ewka - bardzo miło mi było was wczoraj poznać! Loca dziękuje pięknie za piłeczkę, dzięki wczoraj była psem-terapeutą dla dzieci bojących się psów. Niezmordowanie przez godzinę bawiła się piłeczką z dziećmi znajomych i bawiłaby się dłużej, gdybym jej nie kazała iść do domu i odpocząć. D zieciaki te obawiają się dużych psów, ale były zachwycone Locą, jej sztuczkami i tym, że mogły jej rzucać i rzucać, i rzucać, i rzucać piłeczkę, a ona wciąż im przynosiła prosząc o jeszcze :) Loca na wczorajszym, inauguracyjnym treningu klubu ARTEFAKT, autorstwa Julii: Quote
betty_labrador Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 wow slodka :) z jaka gracja przeskakuje hopeczki :) Quote
ewka i haker Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 mi tez bylo milo a co do pilki to nie ma za co;) Quote
Mudik Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Sliczna :loveu::loveu: i gratulacje klubu!:multi: Quote
Anza&Hacker Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Super wygląda na torze :loveu::loveu::loveu: Quote
Mudik Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Sorry za off ale czy wszystkie lumix-y to hybrydy? Bo ja mam ;lumixa Panasonic DMC-FZ8 Quote
JIM Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Hej Tośka :) Loca wyładniała jeszcze bardziej :loveu: A Wy macie jeszcze jakies zdjecia z treningu ? :) Pozdrawiam Quote
Recommended Posts