Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pełne napięcia oczekiwanie

Wujek Gorbiego. Uderzające podobieństwo.

Było krótko, acz bardzo intensywnie i interesująco. Za rok kolejne spotkanie, już się nie mogę doczekać!

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marysiu - lol, dzięki za tak szalenie miłą pochwałę! :grins:
Śpiąca była tak śpiąca, że aż zapomniała się położyć, tylko oparła o płot i zasnęła snem spełnionego psa myśliwskiego.
Tak, rozróżniam, która jest jakiej rasy ;) Na zlocie były tylko dwie łajki rosyjsko-europejskie - Gorbi i jego 12 letni wujek (zdjęcie z nim jest podpisane) i jeden karelski pies na niedźwiedzie - suczka z białą strzałką na głowie i białym pyskiem. Reszta to są wszystko łajki zachodniosyberyjskie.

Anetto - ach, nie padaj tak, toż to niezdrowe ;) Dziękuję!

Anza - ta szczerząca się dziewczynka jest w gruncie rzeczy bardzo miłą suczką, tylko po prostu nie lubi nachalnych facetów i daje im to odczuć :cool3:

Rauni - dzięki za uznanie! :mdrmed:

Mudik - jak je rozróżniam? Toż to łatwe jest - łajki rosyjsko-europejskie wygląją jak łajki rosyjsko-europejskie, łajki zachodniosyberyjskie wyglądają jak łajki zachodniosyberyjskie, a łajki wschodniosyberyjskie są do żadnych innych niepodobne, tylko do łajek wschodniosyberyjskich :shiny:
Karele to już zupełnie inna bajka ;)

Bigos - dzięki :biggrina:

• 2 weeks later...
Posted

czesccc

piekne fotki, piekne psiaki :) ale na zywo jeszcze lepsze :)

a ta łajka to Twoja? sory ze pytam ale nie doczytalam czyja :p EDIT: chyba cos czaje- ta łajeczka to tego chłopaka(kolegi?) co byl na obozie przez chwile?

Posted

Shangri - ja również mam nadzieję, że się jeszcze kiedyś gdzieś spotkamy!

Ewka - witaj! Zapraszam częściej :grins:

Betty - witaj w galerii!
Łajka (czyli Gorbi) jest psem mojego chłopaka, Piotra, który był przez chwilę na ognisku i przewinął się gdzieś na jakiś zajęciach. Na zeszłorocznym obozie klikerowym przyjechał nawet na chwilkę z Gorbim towarzysko, nie biorąc udziału w zajęciach.

Posted

[quote name='Tośka_m']
Betty - witaj w galerii!
Łajka (czyli Gorbi) jest psem mojego chłopaka, Piotra, który był przez chwilę na ognisku i przewinął się gdzieś na jakiś zajęciach. Na zeszłorocznym obozie klikerowym przyjechał nawet na chwilkę z Gorbim towarzysko, nie biorąc udziału w zajęciach.

:)

a rozumiem juz wiec wszystko :) ja go z tamtego obozu jakos nie pamietam- nie wiem musialam przeoczyc jego i psa obecnosc ;) ale w tym roku owszem przewinal mi sie przez kadr :)

Fajne robisz zdjecia Martyna :) jaki masz aparat?

Posted

Betty - w zeszłym roku Piotr był z Gorbim tylko chwilkę i raczej trzymał się z dala ćwiczących psów, bo Gorbi jest czerrrrrwony :diabloti:
Aparatu własnego nie mam, focę tym, co akurat mam pożyczone - lumix fz30 mojego taty lub niconem d50 z obiektywem sigma 70-300 apo (który szalenie lubię) brata Piotra, niegdyś miewałam także aparat Marysi od Uny.
Nie da się ukryć, że zdjęcia zrobione lustrzankami są o wiele lepsze jakościowo i wizualnie od tych strzelonych kompaktami czy nawet hybrydami takimi, jak lumix.

Ewka - bardzo miło mi było was wczoraj poznać! Loca dziękuje pięknie za piłeczkę, dzięki wczoraj była psem-terapeutą dla dzieci bojących się psów. Niezmordowanie przez godzinę bawiła się piłeczką z dziećmi znajomych i bawiłaby się dłużej, gdybym jej nie kazała iść do domu i odpocząć. D
zieciaki te obawiają się dużych psów, ale były zachwycone Locą, jej sztuczkami i tym, że mogły jej rzucać i rzucać, i rzucać, i rzucać piłeczkę, a ona wciąż im przynosiła prosząc o jeszcze :)

Loca na wczorajszym, inauguracyjnym treningu klubu ARTEFAKT, autorstwa Julii: