Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hajfa jest delikatną, śłiczną, żółtą bokserką. Następną ofiarą wakacji, bo przecież rodzina musi wyjechać, a psa się wyrzuca....Hajfa ma około 5-6 lat. [SIZE=4][SIZE=2]Schronisko [SIZE=4][SIZE=2]ewidentnie ją przytłacza, bo nawet nie wychodzi na zewnątrz.

Bardzo prosimy o domek dla tej ślicznej dziewczynki. O domek, który nie odda jej przed wakacjami, bo nie ma co z nią zrobić... O domek do końca życia.

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sunia bardzo, bardzo źle znosi pobyt w schronie. Nie wychodzi na zewnątrz, siedziw wewnętrzynm boksie, gdzie temperatury w czasie upałów były straszliwe... :-( Pilnie potrzebujemy DT, a najlepiej DS...

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Dziękuję bardzo. Hajfa oprócz allegro i gratki, które jej zrobiłam, nie ma innych ogłoszeń :-(

Ja sama niestety nie umie robic ogloszen, ale postaram sie wykupic na jakims bazarku.
Bedzie jednak potrzebny tekst do ogloszen... dam wam znac!!

Posted

wasabi81 napisał(a):
Ja sama niestety nie umie robic ogloszen, ale postaram sie wykupic na jakims bazarku.
Bedzie jednak potrzebny tekst do ogloszen... dam wam znac!!

Dziękuję Cioteczko. Ja niestety nie mam na to czasu... Po prostu nie starcza mi go na wszystko :-( Chciałabym, żeby doba była dłuższa...

Posted

Wega123 napisał(a):
kto pokocha piękna boksereczkę...

Wega ,napisz prosze wiecerj o niej ,przede wszystkim w jakim jest miescie i nr kontaktowy do ogloszen..chcialabym uzupelnic allegro.

Posted

[quote name='monika083']Wega ,napisz prosze wiecerj o niej ,przede wszystkim w jakim jest miescie i nr kontaktowy do ogloszen..chcialabym uzupelnic allegro.
Monika, dziękuję ślicznie za ogłoszenie małej.

[FONT=Arial]Kontakt w sprawie adopcji: tel. 605 276 476[/FONT]
[FONT=Arial][email protected][/FONT]

Miasta nie podajemy przed sterylizacją suni.