Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aniu, może stare body z wymianą i dopłatą na nowe?:hmmmm: Jest wiele sklepów, które dają taką ofertę;-)
Ja jutro lub po jutrze wymieniam mojego NIKUSIA D90 na D7000;-)

Posted

[quote name='Doginka']Aniu, może stare body z wymianą i dopłatą na nowe?hmmmm: Jest wiele sklepów, które dają taką ofertę;-)
Ja jutro lub po jutrze wymieniam mojego NIKUSIA D90 na D7000;-)[/QUOTE]

Sylwia w jakim punkcie robisz wymianę?

Posted

Taa już mi w jednym takim sklepie wycenili aparat na 500zł. Jest to ostateczna ostateczność naprawdę. Chyba nawet prędzej zostawię sobie tego Olka bo bądź co bądź ma dla mnie wartość sentymentalną chyba większą niż 500 zł .

Posted

[quote name='Doginka']Aniu, może stare body z wymianą i dopłatą na nowe?hmmmm: Jest wiele sklepów, które dają taką ofertę;-)
Ja jutro lub po jutrze wymieniam mojego NIKUSIA D90 na D7000;-)[/QUOTE]

[I][B]oooooooo a po co Ci zas nowy aparat? nie lepiej w szkło zainwestować ? hihihihih[/B][/I]

Posted

[quote name='zuzolandia'][I][B]oooooooo a po co Ci zas nowy aparat? nie lepiej w szkło zainwestować ? hihihihih[/B][/I][/QUOTE]

może oni tam też stare obiektywy na nowe wymieniają za dopłatą! jeśli tak to bym się zainteresowała!!!

Posted

[quote name='ariss']Sylwia w jakim punkcie robisz wymianę?[/QUOTE]
W ALAMO na ul. Rzymowskiego;) Ale dopłacam ok. 2000zł:roll:
[quote name='zuzolandia'][I][B]oooooooo a po co Ci zas nowy aparat? nie lepiej w szkło zainwestować ? hihihihih[/B][/I][/QUOTE]
Bo jest lepszy od D90, szybszy i już został nazwany Mini D300s:razz: Ma super funkcje, lepszą matrycę i nagrywa filmy FUL HD z AF:crazyeye:
[quote name='ariss']może oni tam też stare obiektywy na nowe wymieniają za dopłatą! jeśli tak to bym się zainteresowała!!![/QUOTE]
Wymieniają - pamiętasz jak wymieniłam stary 18-200 VR jedynkę na 18-200 VR II:lol:? Nie żałuję:lol:

Sorki Eria za offa:roll:

Posted

Mnie też już nosi na wymianę aparatu ;) Ale jeszcze co najmniej parę miesięcy muszę się "pomęczyć" hehe
Ale ta oferta "nowy za stary" to ciekawa, ciekawe czy w Krakówku coś takiego jest?

Posted

loj tam jak sie da to beda nowe albo inne wazne zeby cykac i wstawiac a tu prosze .... jakis zastuj sie zrobil!

Anus co z toba ? gdzie fotencje?
co u ciebie i modelki [pracujacej w wolnym czasie na wlasna reke] Foxi????
cozes tak zamilkla?

Posted

Nie będzie wiosny - nie będzie zdjęć ;) Nie mam w ogóle chęci do noszenia aparatu na spacery ani focenia. Aparat głęboko w szafie z rozładowanym akumulatorem se leży i jeszcze trochę sobie poleży.
U mnie jak zawsze - pracuję od rana do wieczora ,życie...Ale w przyszłym tygodniu nocki ,więc odetchnę trochę znów.
A modelka odebrała swoje nagrody z konkursu. Karma-20 kg pojedzie jak obiecałam do schroniska, Foxi dostała też śliczną zawieszkę z imieniem i telefonem i bon do wykupienia w KAKADU. Z bonu kupiłam fioletowy komplecik - obróżkę + smycz (żeby do tej nowej zawieszki pasowało,bo to tak nijak stare obroże i taka śliczna błyskotka hihiih) , dwie zabawki, przysmaki różne ;)

Posted

[quote name='eria']Nie będzie wiosny - nie będzie zdjęć ;) Nie mam w ogóle chęci do noszenia aparatu na spacery ani focenia. Aparat głęboko w szafie z rozładowanym akumulatorem se leży i jeszcze trochę sobie poleży.
U mnie jak zawsze - pracuję od rana do wieczora ,życie...Ale w przyszłym tygodniu nocki ,więc odetchnę trochę znów.
A modelka odebrała swoje nagrody z konkursu. Karma-20 kg pojedzie jak obiecałam do schroniska, Foxi dostała też śliczną zawieszkę z imieniem i telefonem i bon do wykupienia w KAKADU. Z bonu kupiłam fioletowy komplecik - obróżkę + smycz (żeby do tej nowej zawieszki pasowało,bo to tak nijak stare obroże i taka śliczna błyskotka hihiih) , dwie zabawki, przysmaki różne ;)[/QUOTE]

ejjj Ania to wyciągaj aparat z szafy, cykaj Foksi zdjęcia w nowych akcesoriach i nam tu szybciutko prezentuj ;)

Posted

tez bym se popodziwiala!!!!
zrob nam zdjecia tyc wszytskich wspanialosci co to se Foxi zafundowala bokiem hihihi
no i korzystaj ze sloneczka bo mysle ze tez dzis masz jak ja!!!

Posted

[quote name='Tekla64']tez bym se popodziwiala!!!!
zrob nam zdjecia tyc wszytskich wspanialosci co to se Foxi zafundowala bokiem hihihi
no i korzystaj ze sloneczka bo mysle ze tez dzis masz jak ja!!![/QUOTE]

no nie wiadomo
u nas bylo od rana a teraz się zrobiło szaro i ponuro :roll:

Posted

Ehhh ale mnie się tak strasznie nie chce robić zdjęć.... Próbowałam się dziś zmusić, serio, ale czy o to chodzi by się zmuszać ?
Będzie wiosna, będą motyle, będą zdjęcia robione z pasją i przyjemnością. ;)

Posted

[quote name='weszka']Mnie też już nosi na wymianę aparatu ;) Ale jeszcze co najmniej parę miesięcy muszę się "pomęczyć" hehe
Ale ta oferta "nowy za stary" to ciekawa, ciekawe czy w Krakówku coś takiego jest?[/QUOTE]
Ja wyszukałam w necie, to pewnie i Kraków coś takiego ma;-)
Ja zanim jadę wymienić stary aparat na nowy to najpierw dzwonię, czy przyjmą;-) Zazwyczaj moje aparaty mają ok. 2 lata;-) i do nowych dopłacam połowę, a nieraz mniej;-)

Eria wygoń tę chandrę za drzwi i zrób chociaż jedną fotkę Foxi w nowej kreacji:modla: