eria Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 Spoko spoko, do nowego aparatu trochę czasu jeszcze,a póki co to starego nie mogę sprzedać :( Quote
zuzolandia Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='Tekla64']masz na mysli mnie??? hihihi nie nie nie bedziemy se strzelac w glowy ino podziwiac !!![/QUOTE] [I][B]miałam SIEBIE na mysli hihihih[/B][/I] Quote
Doginka Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Aniu, może stare body z wymianą i dopłatą na nowe?:hmmmm: Jest wiele sklepów, które dają taką ofertę;-) Ja jutro lub po jutrze wymieniam mojego NIKUSIA D90 na D7000;-) Quote
ariss Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='Doginka']Aniu, może stare body z wymianą i dopłatą na nowe?hmmmm: Jest wiele sklepów, które dają taką ofertę;-) Ja jutro lub po jutrze wymieniam mojego NIKUSIA D90 na D7000;-)[/QUOTE] Sylwia w jakim punkcie robisz wymianę? Quote
eria Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 Taa już mi w jednym takim sklepie wycenili aparat na 500zł. Jest to ostateczna ostateczność naprawdę. Chyba nawet prędzej zostawię sobie tego Olka bo bądź co bądź ma dla mnie wartość sentymentalną chyba większą niż 500 zł . Quote
zuzolandia Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='Doginka']Aniu, może stare body z wymianą i dopłatą na nowe?hmmmm: Jest wiele sklepów, które dają taką ofertę;-) Ja jutro lub po jutrze wymieniam mojego NIKUSIA D90 na D7000;-)[/QUOTE] [I][B]oooooooo a po co Ci zas nowy aparat? nie lepiej w szkło zainwestować ? hihihihih[/B][/I] Quote
ariss Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='zuzolandia'][I][B]oooooooo a po co Ci zas nowy aparat? nie lepiej w szkło zainwestować ? hihihihih[/B][/I][/QUOTE] może oni tam też stare obiektywy na nowe wymieniają za dopłatą! jeśli tak to bym się zainteresowała!!! Quote
Doginka Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='ariss']Sylwia w jakim punkcie robisz wymianę?[/QUOTE] W ALAMO na ul. Rzymowskiego;) Ale dopłacam ok. 2000zł:roll: [quote name='zuzolandia'][I][B]oooooooo a po co Ci zas nowy aparat? nie lepiej w szkło zainwestować ? hihihihih[/B][/I][/QUOTE] Bo jest lepszy od D90, szybszy i już został nazwany Mini D300s:razz: Ma super funkcje, lepszą matrycę i nagrywa filmy FUL HD z AF:crazyeye: [quote name='ariss']może oni tam też stare obiektywy na nowe wymieniają za dopłatą! jeśli tak to bym się zainteresowała!!![/QUOTE] Wymieniają - pamiętasz jak wymieniłam stary 18-200 VR jedynkę na 18-200 VR II:lol:? Nie żałuję:lol: Sorki Eria za offa:roll: Quote
ariss Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 to ja się muszę tam wybrać:) mam nadzieję, że mają tam nie tylko Nikona? Quote
Fides79 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 kurcze też powinnam mojego gracika wymienić, tylko ja ni w ząb się na aparatach foto nie znam :niewiem: Quote
Tekla64 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Fides jak milo slyszec ze nie jestem sama w tej niewiedzy , ale ale jak widac zawsze mozna sie u lepszych poradzic a one napewno nieposkapia swej wiedzy hihihi Quote
weszka Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Mnie też już nosi na wymianę aparatu ;) Ale jeszcze co najmniej parę miesięcy muszę się "pomęczyć" hehe Ale ta oferta "nowy za stary" to ciekawa, ciekawe czy w Krakówku coś takiego jest? Quote
Tekla64 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 loj tam jak sie da to beda nowe albo inne wazne zeby cykac i wstawiac a tu prosze .... jakis zastuj sie zrobil! Anus co z toba ? gdzie fotencje? co u ciebie i modelki [pracujacej w wolnym czasie na wlasna reke] Foxi???? cozes tak zamilkla? Quote
eria Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 Nie będzie wiosny - nie będzie zdjęć ;) Nie mam w ogóle chęci do noszenia aparatu na spacery ani focenia. Aparat głęboko w szafie z rozładowanym akumulatorem se leży i jeszcze trochę sobie poleży. U mnie jak zawsze - pracuję od rana do wieczora ,życie...Ale w przyszłym tygodniu nocki ,więc odetchnę trochę znów. A modelka odebrała swoje nagrody z konkursu. Karma-20 kg pojedzie jak obiecałam do schroniska, Foxi dostała też śliczną zawieszkę z imieniem i telefonem i bon do wykupienia w KAKADU. Z bonu kupiłam fioletowy komplecik - obróżkę + smycz (żeby do tej nowej zawieszki pasowało,bo to tak nijak stare obroże i taka śliczna błyskotka hihiih) , dwie zabawki, przysmaki różne ;) Quote
zuzolandia Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 [I][B]Przysmaki zeżarła Fruzia ;-) a przynajmniej 2 z nich hihih[/B][/I] Quote
Fides79 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 [quote name='eria']Nie będzie wiosny - nie będzie zdjęć ;) Nie mam w ogóle chęci do noszenia aparatu na spacery ani focenia. Aparat głęboko w szafie z rozładowanym akumulatorem se leży i jeszcze trochę sobie poleży. U mnie jak zawsze - pracuję od rana do wieczora ,życie...Ale w przyszłym tygodniu nocki ,więc odetchnę trochę znów. A modelka odebrała swoje nagrody z konkursu. Karma-20 kg pojedzie jak obiecałam do schroniska, Foxi dostała też śliczną zawieszkę z imieniem i telefonem i bon do wykupienia w KAKADU. Z bonu kupiłam fioletowy komplecik - obróżkę + smycz (żeby do tej nowej zawieszki pasowało,bo to tak nijak stare obroże i taka śliczna błyskotka hihiih) , dwie zabawki, przysmaki różne ;)[/QUOTE] ejjj Ania to wyciągaj aparat z szafy, cykaj Foksi zdjęcia w nowych akcesoriach i nam tu szybciutko prezentuj ;) Quote
Tekla64 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 tez bym se popodziwiala!!!! zrob nam zdjecia tyc wszytskich wspanialosci co to se Foxi zafundowala bokiem hihihi no i korzystaj ze sloneczka bo mysle ze tez dzis masz jak ja!!! Quote
Saththa Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Ja tez bym chetnie obrozki i smyczki i zabaweczki zobaczyla:) Quote
Fides79 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 [quote name='Tekla64']tez bym se popodziwiala!!!! zrob nam zdjecia tyc wszytskich wspanialosci co to se Foxi zafundowala bokiem hihihi no i korzystaj ze sloneczka bo mysle ze tez dzis masz jak ja!!![/QUOTE] no nie wiadomo u nas bylo od rana a teraz się zrobiło szaro i ponuro :roll: Quote
weszka Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Czasem się trzeba zmusić i samemu kopnąć w zadek ;) Quote
eria Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 Ehhh ale mnie się tak strasznie nie chce robić zdjęć.... Próbowałam się dziś zmusić, serio, ale czy o to chodzi by się zmuszać ? Będzie wiosna, będą motyle, będą zdjęcia robione z pasją i przyjemnością. ;) Quote
Doginka Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 [quote name='weszka']Mnie też już nosi na wymianę aparatu ;) Ale jeszcze co najmniej parę miesięcy muszę się "pomęczyć" hehe Ale ta oferta "nowy za stary" to ciekawa, ciekawe czy w Krakówku coś takiego jest?[/QUOTE] Ja wyszukałam w necie, to pewnie i Kraków coś takiego ma;-) Ja zanim jadę wymienić stary aparat na nowy to najpierw dzwonię, czy przyjmą;-) Zazwyczaj moje aparaty mają ok. 2 lata;-) i do nowych dopłacam połowę, a nieraz mniej;-) Eria wygoń tę chandrę za drzwi i zrób chociaż jedną fotkę Foxi w nowej kreacji:modla: Quote
eria Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 Ale ja wcale nie mam chandry :) nastrój mam bardzo dobry. Tylko zdjęć mi się nie chce ;) Quote
malawaszka Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Eria dałabyś radę zrobić bannerek adopcjom sznaucerów wielkości 750x100? Quote
Recommended Posts