zuzolandia Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 [url]http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/PB279187.jpg[/url] [I][B]łooooooooooooooo matkoooooooooooooo ależ ma ten ozór długaśnyyyyyyyyyy................:crazyeye: w pysku mu sie aby mieści ???:evil_lol::evil_lol: fajowe ma kudełki :cool3:[/B][/I] Quote
Fides79 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 ha ha sam jęzor i kłaki [url]http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/2-1.jpg[/url] :loveu: Quote
Doginka Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Mam okna do umycia;-) Proszę o wypożyczenie tego psiana z długim jęzorem - myjką:roflt: Quote
Tekla64 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 loj to ja mam pol biedy z moimi i klakami i jezorami!!!! piekny a fryurka na oczy zarabusta! Quote
eria Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 jak mu tą grzywę zaczesałam na oczy to bidul nie wiedział gdzie jestem jak się przemieszczałam z aparatem hihihihih Quote
Saththa Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 [quote name='eria']Sprawiłam sobie prezent urodzinowy w postaci nowego monitora!!! Dotrze do mnie mam nadzieję w poniedziałek ! :)[/QUOTE] Ah to wszystkiego najlepszego;) A psina świetna ;) jęzor i ilość sierści ahhhh masakra;) Quote
sota36 Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 znam tego futrzatego!!!!!! I to nie jest Szaki! To "Nabialowiec" ;) Quote
weszka Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 A ja zakupiłam MP i widzę, że Foxi się tam lansuje. I miała być w kalendarzu nawet! Quote
eria Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 No właśnie z MP to było tak,że obiecałam se nie kupować tego numeru z kalendarzem bom się na nich obraziła:evil_lol::shake:,że mojej ślicznoty nie wzięli hihi. Aż tu dzisiaj idę na spacer i znajoma (od labka Dyzia) woła z daleka, że to gwiazda Foxi idzie,że w MP ją widziała! No to ja wielkie zdziwienie,że jak to :D , czy aby napewno w nowym numerze, bo w MP bywała już wielokrotnie;). Jutro muszę koniecznie kupić skoro Foxi jednak docenili :loveu:. Słoneczko moje:loveu:. Quote
weszka Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Jest jej zdjęcie jako psiaka, który miał być w kalendarzu ale nie mógł dojechać na sesję. Quote
eria Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 [quote name='weszka']Jest jej zdjęcie jako psiaka, który miał być w kalendarzu ale nie mógł dojechać na sesję.[/QUOTE] że co ??:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: nie ,broń boże, nie miałam żadnego kontaktu z ich strony czy mogę dojechać czy nie. Pewno ,że bym jechała do tej Warszawy jakby mnie zaprosili!:roll: Quote
weszka Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 No tak jest napisane... też się zdziwiłam, że nie pojechałaś no ale sobie pomyślałam, że pewnie z pracy cię nie puścili... zresztą kup i sama przeczytaj, a może i wyjaśnić warto. Quote
eria Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 Nooooo jeśli faktycznie tak jest, to dostaną jutro maila.... Quote
Saththa Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 A wiecie ja jakaś ślepa bo przeglądała u znajomej ten numer psa i nie wyłapałam Foxi... Oj ja ślepa musze raz escze popatrzeć ;) Quote
Doginka Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Tiaa, oni już tak mają - ja na nagrodę za zdjęcie miesiąca, które wygrało czekam już ponad rok. Pisałam do nich, 2 razy mi odpisali, ze sprawdzą, udawali greka i nic. Dalej nie doszła do mnie nagroda. :shake: Quote
ariss Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 [quote name='eria']że co ??:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: nie ,broń boże, nie miałam żadnego kontaktu z ich strony czy mogę dojechać czy nie. Pewno ,że bym jechała do tej Warszawy jakby mnie zaprosili!:roll:[/QUOTE] Świnie!!!!!!!!!!!!!!!!! [quote name='Doginka']Tiaa, oni już tak mają - ja na nagrodę za zdjęcie miesiąca, które wygrało czekam już ponad rok. Pisałam do nich, 2 razy mi odpisali, ze sprawdzą, udawali greka i nic. Dalej nie doszła do mnie nagroda. :shake:[/QUOTE] ale to było w PP:razz: ale po powyższej sytuacji MP nie jest lepsze:mad: Quote
eria Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 Strasznie jest mi przykro z tego powodu. Mogli w ogóle jej tam nie umieszczać i bzdur nie pisać, to by sprawy nie bylo. Mam już maila przygotowanego- po pracy będę już mieć gazetkę więc wyślę wieczorem. Quote
ariss Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 [quote name='eria']Strasznie jest mi przykro z tego powodu. Mogli w ogóle jej tam nie umieszczać i bzdur nie pisać, to by sprawy nie bylo. Mam już maila przygotowanego- po pracy będę już mieć gazetkę więc wyślę wieczorem.[/QUOTE] daj koniecznie znać co odpiszą, o ile w ogóle:roll: Quote
Doginka Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 [quote name='ariss']Świnie!!!!!!!!!!!!!!!!! ale to było w PP:razz: ale po powyższej sytuacji MP nie jest lepsze:mad:[/QUOTE] Faktycznie to było w PP, ale fakt faktem nagrody do dziś nie otrzymałam i na e-maile nie raczą już nawet odpisywać:mad: Aniu też czekam na wieści jak Ci odpiszą, jeśli w ogóle odpiszą;-) Quote
Fides79 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 bezczelność ludzka nie zna granic:shake: Quote
eria Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 Mam nowy monitor! Podłączony:multi: ! Nastała wreszcie jasność :evil_lol:bo ten stary badziew był tak ciemny,że niewiele na nim widziałam. Jedyne z czym sobie nie mogę poradzić - i tego się spodziewałam - to rozdzielczość.... Bo to panoramiczny monitor jest i jak jest rozdzielczość 'pod niego' ustawiona to jest wszystko niemiłosiernie rozciągnięte. A jak jest ustawiona pod moje zdjęcia - to zdjęcia owszem są super i nie zniekształcone, ale wszelkie literki takie poprzerywane i mało czytelne. I tutaj prośba do posiadaczy panoramicznych monitorów o rady co z tym fantem począć... Jeśli chodzi o MP to nie jest tak konkretnie napisane przy zdjęciu Foxi,że nie mogła dojechać tylko tak ogółem przy 5 zdjęciach. Można to rozumieć na dwa sposoby co napisali. :roll:Tak czy inaczej - mail pójdzie jutro ,bo teraz mi się już nie chce - ciężki dzień w pracy miałam. A tak w gratisie do posta Foksiątko -gwiazda moja cudna spacerkowo -z tym,że teraz mamy już jakieś 4x tyle śniegu i ilość nadal w ekspresowym tempie rośnie. [IMG]http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/PB289310.jpg[/IMG] [IMG]http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/PB289306.jpg[/IMG] Jeszcze jedna edycja postu. Mamy dziś 30. :-(:-(:-( I mija równe półtora roku bez mojej czarnej mordy, której mi tak cholernie brakuje cały czas... [IMG]http://img718.imageshack.us/img718/6420/691y.jpg[/IMG] Rano wstawię więcej wspominkowych zdjęć ... Quote
wiq Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 aż obczaję jutro tego MP ;) o nie, biedna eria, tyle białego g***a :evil_lol: Kreon niezapomniany... Quote
ariss Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Kreon zawsze w naszych sercach... a co do monitora to ja nie pomogę:shake: Quote
Recommended Posts