Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chciałam zmienić tytuł galerii,ale sie nie da... :roll: zmienił sie chyba tylko tytuł pierwszego postu...

Za chwile bede dzwonic do weta odwolac operację,miala byc o 12....tak się źle czuję że aż mi niedobrze...

Foxi po każdym spacerze biegnie do kuchni sprawdzić...

edit. dzowniłam,odwołałam,wet powiedział że wiedział że podejmę słuszną decyzję, bo nie było sensu męczyć dalej zwierzaka :(...

Posted

Ania o tytul napisz do moderatora, chociazby do vectry. Tylko oni moga zmienic tytul.

Podjelaś napewno słuszną decyzję, najpierw adoptujac Go, a później, pozwalajac mu godnie odejsc, bez cierpienia

Posted

[quote name='Vectra']Tytuł zmieniony ;) późno , bo mi się za długo dziś pospało :D[/quote]
kurcze a na początku i na końcu te gwiazdki można usunąć ? :oops::oops: tylko ta w 'świeczce' żeby byla...

Posted

[quote name='eria']kurcze a na początku i na końcu te gwiazdki można usunąć ? :oops::oops: tylko ta w 'świeczce' żeby byla...[/quote]
a jus poprawione , myślałam że tak chcesz z gwiazdami , bo ja kopiowałam z emajla :cool3:

Nie wiem co jest ze zmianą tytułu , czemu usery nie mogą :niewiem:

jak cuś to piszcie , ino zmienię ;)

Posted

Anula - ja też poznałam Kreosia właśnie TAKIEGO......
[IMG]http://i441.photobucket.com/albums/qq135/bernardyny/IMG006_1024_x_768.jpg[/IMG]

Trzymaj się Kochana :calus::calus:
Jesteśmy z Tobą....

[COLOR=red]
[*][/COLOR]

Posted

Ania nic nie wiedzialam dopiero jak zobaczylam opis na galerii..:-(

Przykro mi bardzo z tego powodu,Kreos gdyby umial mowic pewnie by wczesniej powiedzial jednak sygnaly, ze cos go boli pokazywal..teraz juz go nic nie boli...biega po tęczowych łąkach z piłeczką...
[*]
Trzymaj się Anka:glaszcze:

[COLOR=paleturquoise]az sie pobeczalam...[/COLOR]

Posted

Zamarłam, popłakałam się... szok :placz::-(
Kreoś tak nagle odszedłeś... zawsze byłeś na 100% sznaucerem i dzięki Tobie Ania i wiele osób każdego dnia miało lepszy humor :loveu:
Drzyj japę na tęczowych łąkach
[*] i skumpluj się z Forsą i Bunią :-(
Aniu trzymaj się jakoś... na tyle na ile można. Jestem z Tobą - wiem aż zbyt dobrze jak to jest w takich momentach.

[SIZE=1][COLOR=silver]znowu beczę...:placz:[/COLOR][/SIZE]

Posted

raz w życiu ma się TAKIEGO psa....

Wróciłam od wetów, zapłacilam za usg,odebrałam książeczkę, oglądałam ją na przystanku i płakałam....
Spotkałam pańcię Soni na spacerku , tylko z Gajusią była...Sonik nadal przelewa się przez ręce...Dziwnie tak, obie byłyśmy w pomniejszonym składzie.....:-(

Posted

[CENTER][B][I][SIZE=5]ANUSIA ..[/SIZE][/I][/B]
[B][I][SIZE=5][/SIZE][/I][/B]
[B][I][SIZE=5][IMG]http://i43.tinypic.com/2niweno.jpg[/IMG].[/SIZE][/I][/B]
[B][I][SIZE=5][/SIZE][/I][/B] [/CENTER]

Posted

BARDZO, BARDZO MI PRZYKRO
dopiero dzis znalazlam czas by tu zajrzec a tu takie wiesci.....
wiem jak to jest i wiem tez ze dasz rade, ino teraz uwazaj na Foxi, moja Tekla po zaginieciu Tokio zaczela sie mocno zamykac w sobie i szczerze mowiac dopiero Hektor ja postawil na nogi, nawet szczeniaki tego nie zrobily, potrzebowala drugiego duzego czarnego.
Kreosia nigdy nie zapomnisz ale przyjdzie czas ze bedziesz go bez bolu wspominac a z wielka radoscia , coz wiecej mozna powiedziec....
zycie stawia nas wiecznie przed wyborami i czesto nie sa to latwe ani proste ale najwazniejsze bysmy byli przekonani w swoich pogladach, wtedy decyzje sa sluszne.
Ja tez mam sporo do myslenia z Hektorem i jego cierpieniem ale na razie ani on sie nie chce poddac ani ja tak latwo nie odpuszcze, .... chyba ze przyjdzie czas.
Sloneczko trzymaj sie i patrz na te piekne zdjecia, jaki byl z Toba szczesliwy i wiedz ze warto bylo, wlasnie dla tych lat przezytych w szczesciu przez Kreosia a rob nastepne piekne ujecia bo czekamy na nie z utesknieniem.
Sfora Hektora jest z Toba.

Posted

[quote name='eria']raz w życiu ma się TAKIEGO psa....

[/quote]
I tak i nie ;) Każdy kolejny też jest wyjątkowy , z tym że tak serio ten który odszedł ... odszedł tylko ciałem , bo duchem i w sercu , będzie całe Twoje życie .....

I wiedz , że Kreona żaden pies nie zastąpi , bo tak się nie da ... zamieszka obok Kreona ....

Gdybyś pomyślała o towarzyszu dla Foxi ... to ja Ci powiem , że jestem ZA ...
Będziesz miała wtedy 3 psy .... ;) Jeśli poczujesz taką potrzebę , nie oddalaj jej od siebie ..

Posted

Myślę że następny pies będzie dopiero po Foxi.... i będzie napewno sznaucerem olbrzymem....

Tak bym chciała się wtulić w moje czarne futro, tak tylko na chwilę, by wiedzieć że jemu tam gdzie jest, jest dobrze, tak żeby się upewnić tylko.....

Posted

[quote name='eria']Tak bym chciała się wtulić w moje czarne futro, tak tylko na chwilę, by wiedzieć że jemu tam gdzie jest, jest dobrze, tak żeby się upewnić tylko.....[/quote]

Jest dobrze na pewno....... :calus:

Posted

Nie rozwazaj na chlodno czy po Foxi... czy jeszcze... juz , to samo przyjdzie sama poczujesz ze chcesz , ze jestes gotowa na innego psa czy to do sfory czy tez pojedynczo. ale nie planuj i nie nastawiaj sie ,jak to moj maz mowi poddaj sie nurtowi nie walcz z nim.Racje ma i madrze ubera w slowa to, co prawdziwi psiarze wiedza Vectra, zaden pies nie zastepuje poprzedniego a tylko pomaga pogodzic sie z bolem, jakos inaczej sie wtedy mowi o tym co odszedl, latwiej, plynniej, radosniej. Ja juz mam troche do wspominania tych moich przyjaciol ,ktorzy czekaja tam na mnie, a uwielbiam ,jak tylko znajde kogos co chce posluchac , opowiadac jakie byly ,co robily co ja znimi moglam i jak im ufalam a jak one mnie kochaly.
daj sobie troche czasu na ochloniecie i troche czasu na zal bo to normalne i potrzebne.
najwazniejsze ze Kreos byl z toba szczesliwy i tylko to sie liczy.

Posted

Anusiu, piszesz, ze chcialabys sie wtulic w czarne futro.. nie moge tego uczynic, ale rudawe moge zapewnic! Choc wiem, ze to nie to samo futerko, lecz serduszko podobne, bo otwarte na dobrych ludzi.
Anusiu - Jemu jest TAM dobrze!!!!

Posted

Jakby co to ja takie czarne futro mam między innymi takie piękne dzięki Tobie Erio i nie ukrywam że dopiero dzięki Danterowi przestałam płakać za moją sunią a robiłam to co noc od 7 lutego tego roku ech wstyd przyznać że teraz też płacze niektórzy mówią że to obciach płakać po psie a ja to mam w nosie ;)