Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[URL="http://www.wrzuta.pl/film/rXLBGz6Rb6/mvi_1769"]filmik z biegania za piłeczką i wyszarpywania piłki z mordzi Foxi[/URL]

drugi filmik się wgrywa;)

Posted

[quote name='eria'][URL="http://www.wrzuta.pl/film/rXLBGz6Rb6/mvi_1769"]filmik z biegania za piłeczką i wyszarpywania piłki z mordzi Foxi[/URL]

drugi filmik się wgrywa;)[/quote]

dzieńdoberek!!! filmik widziałam, ale powiedz mi proszę jak wy to robicie, że macie tak mało ważące pliki :shake:, ja chciałam umieścić filmik i nie mogę bo ma aż 36,5 MB:shake:, a jest króciutki.

Posted

[IMG]http://images20.fotosik.pl/102/c5f965c80f540f34.jpg[/IMG]

SLICZNY COLACZEK ;-)
Matyldooooooo 6 stron do tyłu byłam .......i co sie dowiaduje? ze Jolcia była pare metrow ode mnie i nie wlazła ????? no dowie sie jasnosci oj dowie ;-)
Przerobeczki pikneeee szczegolnie ta w jesiennych kolorach z konikami ;-) a moze zamiast koni i lewa hehe wkomponujesz tam psioki ???
Filmik obejrzałam czekam na drugi a w miedzyczasie lecem do innych ;-) buziole ...acha zas nowy banerrr ale tamten był lepszy eheheh ;-)

Posted

[quote name='leemonca']dzieńdoberek!!! filmik widziałam, ale powiedz mi proszę jak wy to robicie, że macie tak mało ważące pliki :shake:, ja chciałam umieścić filmik i nie mogę bo ma aż 36,5 MB:shake:, a jest króciutki.[/quote]
a ja nie wiem-to drugi filmik w życiu który wgrałam na neta:)i jestem z siebie dumna,
a tak w ogóle to WITAMY!!:p
[quote name='zuzolandia']

Matyldooooooo 6 stron do tyłu byłam .......i co sie dowiaduje? ze Jolcia była pare metrow ode mnie i nie wlazła ????? no dowie sie jasnosci oj dowie ;-)
Przerobeczki pikneeee szczegolnie ta w jesiennych kolorach z konikami ;-) a moze zamiast koni i lewa hehe wkomponujesz tam psioki ???
Filmik obejrzałam czekam na drugi a w miedzyczasie lecem do innych ;-) buziole ...acha zas nowy banerrr ale tamten był lepszy eheheh ;-)[/quote]
bo Jolcia była z Darkiem, jak przyjechał kompa obejrzeć - tylko na krótko!;)
a co do banerka- ten mi się bardziej podoba i basta!
i tak za dwa dni pewno znów nowy będzie :eviltong:

Posted

Cześć Ania :) Fotki piękne jak nie wiem co :) a ja się właśnie zachwycam przeróbkami. Ta z czarnym koniem jest przecudowna. Nie mogę wyjść z podziwu, masz talent słonko, oj masz..
[SIZE=1]p.s. obie adresówki poszły w diabły! uszka się pourywały, to chyba są adresówki dla pinczerków tylko uprzejmy sprzedawca zapomniał dopisać wrrrrrr[/SIZE]

Posted

cześć Aguś! dawno Cię nie było,a ja codziennie rano z myslą o Tobie wklejam fotki ;)
adresówka Kreonowa się jeszcze trzyma ;)
zobacz filmiki!

Posted

Cześć ! Dzisiaj taaki ładny dzień, a ja nie mam na nic siły :placz: Zatrułam się czymś lub mam grype żołądka :placz: W ciągu od 22:30 wczoraj do 7 rano dzisiaj wymiotowałam 7 razy :placz: Czuje się jak wypluta.... Miłego dnia...

Posted

Czuję się zaszczycona jak nie wiem co :) Obejrzałam filmiki a jakże, nie darowałabym sobie :evil_lol: Kreoś morduchna biega sobie dla towarzystwa chyba, nie widziałam, żeby mu sie choć raz udało piłeczkę złapać :) Foxiakowa jest żywe sreberko i nie daje mu szans. A Ty jesteś niedobra, tak psy stresować i zostawiać i iść sobie z aparaciorem do tyłu a feeee

Posted

[quote name='Agushka']Czuję się zaszczycona jak nie wiem co :) Obejrzałam filmiki a jakże, nie darowałabym sobie :evil_lol: Kreoś morduchna biega sobie dla towarzystwa chyba, nie widziałam, żeby mu sie choć raz udało piłeczkę złapać :) Foxiakowa jest żywe sreberko i nie daje mu szans. A Ty jesteś niedobra, tak psy stresować i zostawiać i iść sobie z aparaciorem do tyłu a feeee[/quote]
Kreon też nosi piłkę,ale specjalnie rzucałam tak żeby złapała Foxi,bo gdyby złapał Kreon to filmik trwał by dłużej,bo Kreon jeszcze chodzi zaznaczać drzewka i krzaczki z piłeczką w paszczy,a potem ją dopiero przynosi :evil_lol: za to jemu nie trzeba jej wyszarpywac bo on ładnie oddaje

Posted

[quote name='eria']oj bidula........może jakąś miętkę sobie zrób?
:glaszcze: :glaszcze:[/quote] Oprócz wody mineralnej, smecty i czegoś, żebym się nie odwodniła - co smakuje jak woda z solą, mimo, że na opakowaniu pisze ze malinowe :cool1: (bleeeee) nie mogę nic pić :placz:
Ja lece się położyć, bo ledwo siedzę... :(

Posted

[quote name='Korenia'] W ciągu od 22:30 wczoraj do 7 rano dzisiaj wymiotowałam 7 razy :placz: Czuje się jak wypluta.... Miłego dnia...[/quote]
hmmm - po czyms takim - milego dnia?!?!?!:crazyeye:

acha zas nowy banerrr ale tamten był lepszy eheheh ;-)[/quote] byl! Mo racje! Ty sie nie znosz!!!

[quote name='eria']

bo Jolcia była z Darkiem, jak przyjechał kompa obejrzeć - tylko na krótko!;)
[/quote] noooooooooooooooooooooo, na bardzo krotko!!!!

Kreos jak biega, to ma lkrzywe ...nogi!!!! Ale filmik bowski!!! Moje kochane chlopaki i dziolszki!!!!

Posted

[quote name='Teklunia']Rany, i jeszcze u as mam 100 stron zaległości :shake: Wykonczy mnie ta DOgomania ;)[/quote]Czy to wina aby tylko Dogo??? KAtarzyno!

Posted

[quote name='KaRa_TC'][IMG]http://images22.fotosik.pl/18/6d46e82e721e1fe6.jpg[/IMG]
Ślicznie pozują;) Myślałam na poczatku,że Foxi jest mniejsza a jak siedzi przy Kreonku to całkiem duża panienka,a jakoś gdy sama na zdjeciach jets to się wydaje mała i drobna;)[/quote]

[B]tak to prawda....pozy maja wysmienite......Foxi to taka smisznotka......:diabloti: [/B]

Posted

[quote name='eria']dzień dobry w ten słoneczny dzionek!!!
mam dla Was dzisiaj filmiki dwa ze spaceru, które się już wgrywają.
a teraz tylko parę fotek też dzisiejszych
Kreon i jego mina-nie ruszaj piłeczki:evil_lol:

to nasza stara znajoma-Wika
[IMG]http://images20.fotosik.pl/102/c5f965c80f540f34.jpg[/IMG]

[B]piekna ta kobieta powyzej i rownie dumna i blada ta ponizej[/B]
:diabloti:

[IMG]http://images22.fotosik.pl/26/b8fb29b112bcb9c4.jpg[/IMG][/quote]

[B]fajne babki....[/B]

Posted

witamy wszyściutkich :lol: pospacerkowo!! zasiadłam se teraz wreszcie z herbatką na dogo:p

[B]Tenulkowa[/B]!!!!!!!!!!!:mad: nadrabiać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Agunia - zajrzę do Twojej galeryjki, jak jest dużo fot i są fajne to będziem odwiedzać,ale ja jestem jędza w tych sprawach!!

a ja jestem zła na tą małą białą mendę. w trakcie zabawy,bez kagańca,poleciała do supermarketu.......a po wejściu do domu zarzygała mi tym g****** pół przedpokoju !!!

edit: Agunia - nie ma fot w galerii! cofnęłam się jakieś 10 stron to znalazłam marnych kilka fot, a szkoda bo suńka jest naprawdę urocz, w ogóle bardzo lubię softy.

Posted

no taki paradoks - wyrzygała g***no :angryy: nie będzie kolacji!
teraz się tak źle czuje że nawet nie naszczekała jak zadzwonił domofon!! a Kreon jak Foxi nie szczeka-też nie szczeka !!!