eria Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [URL="http://www.wrzuta.pl/film/rXLBGz6Rb6/mvi_1769"]filmik z biegania za piłeczką i wyszarpywania piłki z mordzi Foxi[/URL] drugi filmik się wgrywa;) Quote
leemonca Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='eria'][URL="http://www.wrzuta.pl/film/rXLBGz6Rb6/mvi_1769"]filmik z biegania za piłeczką i wyszarpywania piłki z mordzi Foxi[/URL] drugi filmik się wgrywa;)[/quote] dzieńdoberek!!! filmik widziałam, ale powiedz mi proszę jak wy to robicie, że macie tak mało ważące pliki :shake:, ja chciałam umieścić filmik i nie mogę bo ma aż 36,5 MB:shake:, a jest króciutki. Quote
zuzolandia Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [IMG]http://images20.fotosik.pl/102/c5f965c80f540f34.jpg[/IMG] SLICZNY COLACZEK ;-) Matyldooooooo 6 stron do tyłu byłam .......i co sie dowiaduje? ze Jolcia była pare metrow ode mnie i nie wlazła ????? no dowie sie jasnosci oj dowie ;-) Przerobeczki pikneeee szczegolnie ta w jesiennych kolorach z konikami ;-) a moze zamiast koni i lewa hehe wkomponujesz tam psioki ??? Filmik obejrzałam czekam na drugi a w miedzyczasie lecem do innych ;-) buziole ...acha zas nowy banerrr ale tamten był lepszy eheheh ;-) Quote
eria Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='leemonca']dzieńdoberek!!! filmik widziałam, ale powiedz mi proszę jak wy to robicie, że macie tak mało ważące pliki :shake:, ja chciałam umieścić filmik i nie mogę bo ma aż 36,5 MB:shake:, a jest króciutki.[/quote] a ja nie wiem-to drugi filmik w życiu który wgrałam na neta:)i jestem z siebie dumna, a tak w ogóle to WITAMY!!:p [quote name='zuzolandia'] Matyldooooooo 6 stron do tyłu byłam .......i co sie dowiaduje? ze Jolcia była pare metrow ode mnie i nie wlazła ????? no dowie sie jasnosci oj dowie ;-) Przerobeczki pikneeee szczegolnie ta w jesiennych kolorach z konikami ;-) a moze zamiast koni i lewa hehe wkomponujesz tam psioki ??? Filmik obejrzałam czekam na drugi a w miedzyczasie lecem do innych ;-) buziole ...acha zas nowy banerrr ale tamten był lepszy eheheh ;-)[/quote] bo Jolcia była z Darkiem, jak przyjechał kompa obejrzeć - tylko na krótko!;) a co do banerka- ten mi się bardziej podoba i basta! i tak za dwa dni pewno znów nowy będzie :eviltong: Quote
zuzolandia Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [COLOR=Navy][I][B]Ze bydzie nowy to rzecz nader oczywista eheheheheh ;-)[/B][/I][/COLOR] Quote
eria Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 drugi filmik :lol: [URL]http://niufka.wrzuta.pl/film/nw2IcQu01z/mvi_1771[/URL] Quote
Agushka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Cześć Ania :) Fotki piękne jak nie wiem co :) a ja się właśnie zachwycam przeróbkami. Ta z czarnym koniem jest przecudowna. Nie mogę wyjść z podziwu, masz talent słonko, oj masz.. [SIZE=1]p.s. obie adresówki poszły w diabły! uszka się pourywały, to chyba są adresówki dla pinczerków tylko uprzejmy sprzedawca zapomniał dopisać wrrrrrr[/SIZE] Quote
eria Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 cześć Aguś! dawno Cię nie było,a ja codziennie rano z myslą o Tobie wklejam fotki ;) adresówka Kreonowa się jeszcze trzyma ;) zobacz filmiki! Quote
Korenia Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Cześć ! Dzisiaj taaki ładny dzień, a ja nie mam na nic siły :placz: Zatrułam się czymś lub mam grype żołądka :placz: W ciągu od 22:30 wczoraj do 7 rano dzisiaj wymiotowałam 7 razy :placz: Czuje się jak wypluta.... Miłego dnia... Quote
Agushka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Czuję się zaszczycona jak nie wiem co :) Obejrzałam filmiki a jakże, nie darowałabym sobie :evil_lol: Kreoś morduchna biega sobie dla towarzystwa chyba, nie widziałam, żeby mu sie choć raz udało piłeczkę złapać :) Foxiakowa jest żywe sreberko i nie daje mu szans. A Ty jesteś niedobra, tak psy stresować i zostawiać i iść sobie z aparaciorem do tyłu a feeee Quote
eria Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 oj bidula........może jakąś miętkę sobie zrób? :glaszcze: :glaszcze: Quote
eria Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='Agushka']Czuję się zaszczycona jak nie wiem co :) Obejrzałam filmiki a jakże, nie darowałabym sobie :evil_lol: Kreoś morduchna biega sobie dla towarzystwa chyba, nie widziałam, żeby mu sie choć raz udało piłeczkę złapać :) Foxiakowa jest żywe sreberko i nie daje mu szans. A Ty jesteś niedobra, tak psy stresować i zostawiać i iść sobie z aparaciorem do tyłu a feeee[/quote] Kreon też nosi piłkę,ale specjalnie rzucałam tak żeby złapała Foxi,bo gdyby złapał Kreon to filmik trwał by dłużej,bo Kreon jeszcze chodzi zaznaczać drzewka i krzaczki z piłeczką w paszczy,a potem ją dopiero przynosi :evil_lol: za to jemu nie trzeba jej wyszarpywac bo on ładnie oddaje Quote
wiq Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 nadrobiłam troszkę.. bardzo mi się podoba Kreon po fryzjerze:loveu: Widzę, że przeróbkarstwo kwitnie:cool3: Quote
Korenia Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='eria']oj bidula........może jakąś miętkę sobie zrób? :glaszcze: :glaszcze:[/quote] Oprócz wody mineralnej, smecty i czegoś, żebym się nie odwodniła - co smakuje jak woda z solą, mimo, że na opakowaniu pisze ze malinowe :cool1: (bleeeee) nie mogę nic pić :placz: Ja lece się położyć, bo ledwo siedzę... :( Quote
sota36 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='Korenia'] W ciągu od 22:30 wczoraj do 7 rano dzisiaj wymiotowałam 7 razy :placz: Czuje się jak wypluta.... Miłego dnia...[/quote] hmmm - po czyms takim - milego dnia?!?!?!:crazyeye: acha zas nowy banerrr ale tamten był lepszy eheheh ;-)[/quote] byl! Mo racje! Ty sie nie znosz!!! [quote name='eria'] bo Jolcia była z Darkiem, jak przyjechał kompa obejrzeć - tylko na krótko!;) [/quote] noooooooooooooooooooooo, na bardzo krotko!!!! Kreos jak biega, to ma lkrzywe ...nogi!!!! Ale filmik bowski!!! Moje kochane chlopaki i dziolszki!!!! Quote
Teklunia Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Rany, i jeszcze u as mam 100 stron zaległości :shake: Wykonczy mnie ta DOgomania ;) Quote
sota36 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='Teklunia']Rany, i jeszcze u as mam 100 stron zaległości :shake: Wykonczy mnie ta DOgomania ;)[/quote]Czy to wina aby tylko Dogo??? KAtarzyno! Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='KaRa_TC'][IMG]http://images22.fotosik.pl/18/6d46e82e721e1fe6.jpg[/IMG] Ślicznie pozują;) Myślałam na poczatku,że Foxi jest mniejsza a jak siedzi przy Kreonku to całkiem duża panienka,a jakoś gdy sama na zdjeciach jets to się wydaje mała i drobna;)[/quote] [B]tak to prawda....pozy maja wysmienite......Foxi to taka smisznotka......:diabloti: [/B] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='sota36']phi takie cos? Mam ich pelno!!! [SIZE=1]jezu,czemu ja tak klamie?!?![/SIZE][/quote] [B]Jola to skromnosc przez Ciebie przemawia i mowienie nie do konca prawdy........hihh to nie jest klamstwo.........:diabloti: [/B] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='eria']dzień dobry w ten słoneczny dzionek!!! mam dla Was dzisiaj filmiki dwa ze spaceru, które się już wgrywają. a teraz tylko parę fotek też dzisiejszych Kreon i jego mina-nie ruszaj piłeczki:evil_lol: to nasza stara znajoma-Wika [IMG]http://images20.fotosik.pl/102/c5f965c80f540f34.jpg[/IMG] [B]piekna ta kobieta powyzej i rownie dumna i blada ta ponizej[/B] :diabloti: [IMG]http://images22.fotosik.pl/26/b8fb29b112bcb9c4.jpg[/IMG][/quote] [B]fajne babki....[/B] Quote
eria Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 witamy wszyściutkich :lol: pospacerkowo!! zasiadłam se teraz wreszcie z herbatką na dogo:p [B]Tenulkowa[/B]!!!!!!!!!!!:mad: nadrabiać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Agunia - zajrzę do Twojej galeryjki, jak jest dużo fot i są fajne to będziem odwiedzać,ale ja jestem jędza w tych sprawach!! a ja jestem zła na tą małą białą mendę. w trakcie zabawy,bez kagańca,poleciała do supermarketu.......a po wejściu do domu zarzygała mi tym g****** pół przedpokoju !!! edit: Agunia - nie ma fot w galerii! cofnęłam się jakieś 10 stron to znalazłam marnych kilka fot, a szkoda bo suńka jest naprawdę urocz, w ogóle bardzo lubię softy. Quote
zuzolandia Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [COLOR=Navy][I][B]Zarzygała ???? heehhe a co sie mosz miec lepiej ode mnie heheeh Zuzol tyz wczoraj rzygneła se tyle ze z obzarstwa dobrociami eheheh ;-)[/B][/I][/COLOR] Quote
eria Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 no taki paradoks - wyrzygała g***no :angryy: nie będzie kolacji! teraz się tak źle czuje że nawet nie naszczekała jak zadzwonił domofon!! a Kreon jak Foxi nie szczeka-też nie szczeka !!! Quote
Agushka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Ale gó.niany temat :evil_lol::evil_lol: Tak czy siak, współczuję, sprzątanko musiało być nieco niemiłe:cool3: Quote
Recommended Posts