Jump to content
Dogomania

Choco -nasza czekoladowa lisiczka (strona 96- skoki str. 55, 57

Recommended Posts

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']Czoko jest przepiękna ,jak mówi MM - fenomenomenalna :) wszystko śliczne nosek, uszka, pysiu, łapki nic tylko wymiziać brązulka - co też prosze ode mnie uczynic :)
pozdrawiamy z Bianeczką .[/quote]

[quote name='Rudzia-Bianca']no kochana zdjęcie Czekoladki prosimy jakieś :) bo tęsknimy za ślicznotką :)
pozdrawiamy .[/quote]

Rzeczywiście trochę zaniedbuję swoją Księżniczkę ale niebawem się poprawię - już wyczerpały się zdjęcia znajomych piesków albo może zajmę się jakimiś wykopaliskami - narazie internet co chwilę mnie rozłączał...
Właśnie chciałam zobaczyć co ostatnio wkleiłam i... masz całkowitą rację - to było dawno i mało!

Chocula została wygłaskana, wymiziana we wszystkich możliwych miejscach - bardzo dziękujemy!
Kto to jest MM - czy sie znamy?

Czy u siebie możecie wkleić licznik wieku? Ja musiałam skasować - był za duży podpis.
Pozdrawiam Ewa

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Czoko no zaniedbujesz się ze zdjęciami strasznie a my tu z tęsknotu sychamy za czekoladową pieknością :)
MM- skrót - Mój Mężczyzna :)
Raczej się nie znamy chociaz kto to wie :)

Ja mam tylko link do licznika bo jestem :comp26: i nie wiem jak go wkleic żeby sie pokazywał licznik a ni link :oops:
No to kolejną porcję pieszczot dla ślicznej Czekoladki posyłamy :loveu:

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']
MM- skrót - Mój Mężczyzna :)
Raczej się nie znamy chociaz kto to wie :)

Ja mam tylko link do licznika bo jestem :comp26: i nie wiem jak go wkleic żeby sie pokazywał licznik a ni link :oops:
No to kolejną porcję pieszczot dla ślicznej Czekoladki posyłamy :loveu:[/quote]

Dziękujemy bardzo dzieczynka już porannie wypieszczona!

Licznikiem wieku przestałam się interesować odkad na PW dostałam informację ze mam za długi podpis i wszystko skasowałam.

[FONT=Times New Roman][SIZE=4]Wita wszystkich Niedźwiedź jaskiniowy:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4][URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images28.fotosik.pl/69/f1aa8242e53c7a1e.jpg[/IMG][/URL][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4]i w zbliżeniu:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4][URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images27.fotosik.pl/69/eb5acfa5ddd1d3c5.jpg[/IMG][/URL][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4]czyli to był ktoś bardzo zmęczony szaleństwem na stadionie ale już czeka na kolejne kopnięcie piłki:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4][URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/385/bc7fd3c3d54f4cfa.jpg[/IMG][/URL][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4]mną wcale się nie interesuje wpatrzona w jeden punkt:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4][URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/69/248215c00a7c3590.jpg[/IMG][/URL][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4]Tak znudzona zmęczona i śpiąca pomagała mi później w pracy na działce:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4][URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images24.fotosik.pl/69/ce2353f45a5aea4b.jpg[/IMG][/URL][/SIZE][/FONT]

Posted

[url]http://images24.fotosik.pl/69/ce2353f45a5aea4b.jpg[/url]
Ha! Zasłużony wypoczynek,:loveu: a Ty, ponieważ tylko rzucałaś piłeczkę, to sobie teraz kop i grab na działce...hihihi...:lol:
pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek'][URL]http://images24.fotosik.pl/69/ce2353f45a5aea4b.jpg[/URL]
Ha! Zasłużony wypoczynek,:loveu: a Ty, ponieważ tylko rzucałaś piłeczkę, to sobie teraz kop i grab na działce...hihihi...:lol:
pzdr.[/quote]

Tak zasłużony i jak widzicie dziewczyna woli wygodę - na trawie leżeć nie chce jeśli pani przyniosła materacyk!!!

Asiu! Czy zmarszczenie nosa coś znaczy w psim języku?

Posted

Hej, dziękuujemy za odwiedziny w naszej galerii i również zaglądamy!:lol::loveu:
Widzę tu dużo pięknych foteczek i puchate czekoladowe cudo:loveu:, a gdzie kociak?:cool3:

Pozdrawiamy całym stadem!
Asia, Rudy i Lusia

Posted

[quote name='AśkaK']Widzę tu dużo pięknych foteczek i puchate czekoladowe cudo:loveu:, a gdzie kociak?:cool3:
Asia, Rudy i Lusia[/quote]

Również bardzo dziękujemy za wizytę i...tak na szybciutko popatrzy na Ciebie baardzo oburzony Mruczek że go budzę - to coś brązowe na dole zdjecia to ogon Choco śpiącej w norce pod łóżkiem:
[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images30.fotosik.pl/75/de018edad4db920e.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='AśkaK']Jakie ślepka zielone!:loveu:
Tylko rzeczywiście ciutkę zaspane.:lol:Fajny burasek. A co to za historia z jego znalezieniem..?[/quote]

Muszę odszukać fragment z Bloga na ONET - tego , który widzisz w podpisie - tam opisuję od roku historyjki o wszystkich swoich zwierzakach a później już wszystko. Historia od września 2006 to początek tego Bloga.

Asiu - ale się porobiło szczeniak Tollera przywieziony w sobotę od hodowcy jest chory...czekamy na wiadomość na wątku od koleżanki gdy wróci od weta.

Asiu opisuję zdjęcia w Blogu i tutaj chciałam w odpowiednim miejscu opisać i nie wiem Kto był w sukience z Kim - oni są obydwoje tacy filigranowi że nie rozpoznaję gdzie jest Felunia.

UPS!.... dziś w nocy zamawiałam karmę i transporter i nie przewidziałam że przyjedzie przed chwilą...nie byłam w bankomacie ale TZ uratował sytuację...

Krzyś mnie już wygania od komputera - właśnie wrócił z lekcji gitary.

Posted

Czekoladka jest przepiekna , moja Biana zaczyna być o nią zazdrosna bo wszystkim znajomym pokazuje jej zdjęcia i wszyscy wpadają w zachwyt - same ochy i achy a cóż to za piekny pies:crazyeye:, a jaki kolor, a jaki ogonek a to a tamto no i Biana sie wkurza :)
miziaki dla cudeńka

Posted

[COLOR=windowtext]Misia fajnie odbiera telefon jeśli ja siedzę zamknięta w innym pokoju i nie słyszę sygnału dzwonka albo chce mi zasygnalizować coś innego np. usłyszy że na korytarzu za drzwiami zamiauczał Mruczek – siada pod drzwiami króciutko szczeknie, wpatruje się w nas i czeka na reakcję.[/COLOR]

[FONT=Verdana]Denerwowałam się na małą że całkiem zgłupiała – leży w przedpokoju i co chwilę bez powodu warczy albo poszczekuje gdy ktokolwiek przechodzi po korytarzu...[/FONT]
[FONT=Verdana]Zapytacie co się okazało chwilę później?[/FONT]
[FONT=Verdana]Nasza suczka [B]jako pies stróżujący[/B] pilnowała mieszkania – były otwarte drzwi bo kot właśnie uciekł z domu czego nie zauważył nikt z nas.[/FONT]

[SIZE=3][FONT=Arial Unicode MS][COLOR=black]Jak myślicie jak jeszcze długo trzeba zabezpieczać psiaczki przed kleszczami?[/COLOR][/FONT][/SIZE]

[B][FONT=Arial Unicode MS]Obiecany początek historii Mruczka odnaleziony na jego wątku na kocim forum:[/FONT][/B]
[FONT=Arial Unicode MS][B][COLOR=red]On nas wybrał...[/COLOR][/B][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Arial Unicode MS]Historia naszego kotka [B][COLOR=blue]Narewka[/COLOR][/B] zaczyna się sześć lat temu w roku 2000 podczas urlopu spędzanego w Narewce na skraju Puszczy Białowieskiej. Po długiej wycieczce Moi Panowie wybrali się do sklepu dokupić produkty do przygotowania obiadu a po niedługim czasie zamiast jedzenia przynieśli wychudzone maleńkie kociątko, które nie miało siły stać na nóżkach i cały czas rozjeżdżały mu się przednie łapki. To nasz syn, wtedy 9-letni, Krzyś zauważył na ulicy przed sklepem biedne małe kociątko... Wygłodzone zwierzątko zjadło prawie całe opakowanie waniliowego serka . Do powrotu do Warszawy zostawało jeszcze trochę czasu i dla kiciusia to był okres próbny - gdy szliśmy na wycieczkę przebywał na podwórku obok zabudowań naszej gospodyni gdzie mógł polować i bawić się z innymi miejscowymi kotkami . Po naszym spacerze natychmiast na nasz widok skądś się wyłaniał i wbiegał do mieszkania. Od pierwszej chwili umiał się załatwiać w wyznaczonym miejscu, sypiał w naszym pokoju. W taki oto sposób poznaliśmy nowego członka naszej rodziny i w transporterku zrobionym z pudełka na buty pojechał z nami do Warszawy. Bardzo szybko zmienił imię na tradycyjne [B][COLOR=red]Mruczuś[/COLOR][/B] gdy się okazało jak ślicznie i głośno mruczy aż czasami słychać go w całym pokoju. [/FONT][/SIZE]

[SIZE=3][FONT=Arial Unicode MS]Oto Narewek jeszcze w Narewce w Puszczy Białowieskiej: [/FONT][/SIZE]
[FONT='Times New Roman'][URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images2.fotosik.pl/205/9c2a6d6b19fa6847.jpg[/IMG][/URL]
[/FONT][SIZE=3][FONT=Arial Unicode MS]Przed wyjazdem do Warszawy już w samochodzie: [/FONT][/SIZE]
[FONT='Times New Roman'][URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images4.fotosik.pl/169/dd3ecadc0d9374a9.jpg[/IMG][/URL][/FONT]

[FONT=Arial Unicode MS][SIZE=3]Podczas przerwy w podróży do Warszawy na tarasie na działce w Urlach. [/SIZE][/FONT]
[FONT='Times New Roman'][URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images2.fotosik.pl/205/839df2bb77d39823.jpg[/IMG][/URL]

[/FONT]

[FONT=Arial Unicode MS][SIZE=3]I...zdjęć nie widzę - muszę wkleić ponownie linki z Fotosika - ale to już później.[/SIZE][/FONT]

Posted

No proszę jak zwykle pies miał rację a ludzie go nie rozumieli...Choco brawo za czujność!
Ja zamierzam Fiśkę zaobróżkować na okrągło przez cały rok ( vide Bunia i babeszjoza w lutym)
A to już wiem czemu Mruczysław taki duuuuży...to KRZYŻÓWKA ZE ŻBIKIEM!!!!;))

Posted

[quote name='Figa Bez Maku']No proszę jak zwykle pies miał rację a ludzie go nie rozumieli...Choco brawo za czujność!
Ja zamierzam Fiśkę zaobróżkować na okrągło przez cały rok ( vide Bunia i babeszjoza w lutym)
A to już wiem czemu Mruczysław taki duuuuży...to KRZYŻÓWKA ZE ŻBIKIEM!!!!;))[/quote]

Właśnie dlatego u Ciebie też zadałam to pytanie o zabezpieczanie pamiętałam tylko że wtedy był śnieg ale nic więcej...
Prawie w nocy przyjechał kurier min. z kropelkami i ukochaną grubokolcową piszczącą piłką - taką jaka została w gnieździe os.

A wiesz że w pierwszym okresie wszyscy weterynarze z naszej lecznicy go oglądali czy nie ma pędzelków na uszkach jak żbiki...

Posted

Znowu mam jakieś problemy ze skrzynką pocztową - już nie ruszam ustawień bo znowu się zablokuję i zniknę - nie dostaję subskrypcji i nie wiem co dzieje się na forum.

Posted

A ja z kolei..wiem to drobiazg ale mnie trochę denerwuje nie moge wstawiać emotikonek..czasem wklei sie jak użyję znaków z klawiatury...nie rozumiem....i w dodatku pojawiia mi się taki napis na górnym pasku " przeładuj stronę" ..nic nie robię bo nie wiem co......

Posted

[quote name='Figa Bez Maku']...i w dodatku pojawiia mi się taki napis na górnym pasku " przeładuj stronę" ..nic nie robię bo nie wiem co......[/quote]

Ja też to widze i nie mam pojęcia co z tym zrobić!

[B][COLOR=black][FONT=Verdana]Nasza dzikuska udowodniła dziś rano że nie może wychodzić na ulicę bez kagańca – nigdy nie wiadomo kogo lub czego się przestraszy zacznie oszczekiwać albo trąci kagańcem.[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Verdana]Rano równocześnie z nami wychodziła z mieszkania sąsiadka – wyglądało ze jest odwrotnie ona wchodzi my wychodzimy, małą wycofałam do mieszkania a sąsiadka wyszła na korytarz. Gdy zamykałam drzwi na klamkę mała szczekając podeszła albo podbiegła do sąsiadki – po odwróceniu się widziałam tylko otrzepnięcie nogawki.[/FONT][/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Figa Bez Maku']i w dodatku pojawiia mi się taki napis na górnym pasku " przeładuj stronę" ..nic nie robię bo nie wiem co......[/quote]
Nic nie trzeba z tym robić :p, ja też tak mam, nie warto zwracać uwagi.;)

Oj to miał szczęście ten wasz żbiczek, żeście na wakacje w jego rejony pojechali!:loveu:A jakie ma uszy duże na tych zdjęciach, rzeczywiście tylko pędzelków brakuje!:lol:

Posted

Pewnie sąsiadki niestety nie lubi...no bo nie wiadomo niby mieszka razem a nie mieszka..
a co do paska...może nie przeładowujemy tej strony i dlatego mamy kłopoty? A jak przeładujemy to będą jeszcze większe?
To rysie mają pędzelki..żbiki nie..i trudno je odróżnić od kota.....tyle że większe są

Posted

Właśnie podziwiam jakim jesteś ekspertem na temat żbików i rysi - zaraz sobie też poszukam informacji.

Choco teraz nie zmienia futerka ale bardzo mocno liniała jeszcze na przełomie lipca i sierpnia - a jak Wasze pieski?

Klikam w ten napis "Przeładuj stronę" , wszystko nat chwilę znika i za moment jest ta sama tabelka.

Dziś mam tremę - jest pierwsze zebranie u ucznia klasy IA...

Posted

Figa ..czym jak czym ale obfitością futerka nie może się pochwalić...właściwie to nie mam kłopotów z jakims linieniem..( he he ) ale fakt w upały jakieś tam włosy czepiały się dywanów......to już ja chyba bardziej linieję ( he he)