Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
Posted

Jejku, jak ja się cieszę, że tej naszej Klusce tak dobrze. Szczęściara z niej i fajna babka. Pamiętam jak rozstawiała chłopaków po kątach i jak na pierwszym spacerze w ogole nie zorientowałam się że nie widzi, tak świetnie sobie ze wszystkim radziła. Zapadła mi w serce. Chciałabym mieć kiedyś takiego psa.

• 1 year later...
Posted

Kluska odeszła,ale odeszła kochana i w domu. 17stego lipca. Zdązyła sie nacieszyć miłością.

Odeszłą nagle,choroba nerek nie dała jej szans.

Najpiekniejsze jest to ,że Kluska nauczyła swoich ludzi,jaką spaniałą zyciowa przygodą,może byc pomoc najbiedniejszym istotom,dodała im odwagi,zaangazowali się w pomoc bezdomnym psom. Czyli Kluska nie odeszła,tylko bedzie w każdym nastepnym psie,któremu pomogli. Ona była ta pierwszą,biedna psiną i wiem,że na zawsze zostanie w ich sercach. Jeżeli Tundra sie zgodzi wkleje maila z jej tłumaczeniem.

Posted

Oczywiscie, ze mozesz wstawic moje tlumaczenie, tlko prosze 2zaoklagli" moja polszczyzne, bo robilam to pozno w nocy i bez korektury.

Oni ciagle o niej mowia...
Bardzo chcialabym zdobyc od nich jeszcze jakies zdjecie ich z Klusia.