Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='siekowa']Wątpie czy właścicielka schroniska zgodziłaby się na przeniesienie Fagusia do hotelu. Trzeba się skupić na ogłoszeniach, że szukamy dla niego dożywotniego tymczasu. Może znajdzie się jakiś sponsor na wyróżnione allegro?[/QUOTE]

A ile to kosztuje?

• Replies 572
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jesli ktos moglby zaoferowac Fagowi allegro wyroznione za 20zl to super. Poprosze Selenge czy by nie zrobila, ja dam zdjecia i tekst sklece, ale kasy to jzu naprawde nie moge dac:(.

Posted

[quote name='Olena84']Jesli ktos moglby zaoferowac Fagowi allegro wyroznione za 20zl to super. Poprosze Selenge czy by nie zrobila, ja dam zdjecia i tekst sklece, ale kasy to jzu naprawde nie moge dac:(.[/QUOTE]

No ja dam, tylko niech ktoś robi!

Posted

Ostatnio do adopcji poszedł kot, któremu wystawiłam wyróżnione allegro, chyba zostało jeszcze 9 dni aukcji. Mogę przerobić aukcje na Fagusiową, ale raczej nie da się zmienić kategorii aukcji. Może na kotach go ktoś wypatrzy? :D

Posted

[quote name='Olena84']Dzis ide do Selengi to ja wyprosze[/QUOTE]
Przyjść oczywiście możesz zawsze, ale jak potrzebne allegro, to nie trza czekać ino od razu molestować :)

Posted

[INDENT]Robię mu ogloszenia, ale jako ze robie je jednoczesnie 15 innym psom, to troche potrwa, robie na:
pineska
pajeczyna
gumtree
kokosy
adopcjapsa
kupsprzedaj
przygarnijzwierzaka
petsy

i jak sie uda:
eoferty
ojoj
psiamania
nasipupile. [/INDENT]

Posted

[quote name='Olena84']Ja to juz boje sie do Ciebie chodzic...[/QUOTE]
Przecie Guzik Cię ani razu nie ugryzł, ja też, a koty się i tak chowają :evil_lol:

Posted

Selenga mam kolejne zlecenie dla Ciebie, nie żebym sama, zostałaś wypatrzona na innym wątku, kaska jest wiec spokojnie, zaraz wysle tekst Fago i drugiego psa na maila i ich zdjecia.

Posted

[quote name='Olena84']Selenga mam kolejne zlecenie dla Ciebie, nie żebym sama, zostałaś wypatrzona na innym wątku, kaska jest wiec spokojnie, zaraz wysle tekst Fago i drugiego psa na maila i ich zdjecia.[/QUOTE]
OK, super :)
Dobrze, że teksty macie bo nie bardzo mam kiedy studiować wątki i klecić jakieś teksty

Posted

Allegro cudowne, ale jakoś wyświetleń ma niedużo. Może pomyślmy nad zmianą tytułu?
Link do mojego kociego allegro [URL]http://allegro.pl/stary-pies-bez-szans-na-dom-prosze-przeczytaj-i1329062601.html[/URL]
Niestety odzewu chyba nie było, zadzwonię do azylu i się dowiem.
Akurat Fagusiowi zła pogoda niestraszna bo jest w ciepłym pomieszczeniu, szkoda tylko, że większość dnia spędza w klatce. :(

Martwię się o Alana czy on da rade teraz [URL]http://psianiol.org.pl/adopcje?species=d&status=1&page=2&id=1891[/URL] To jest staruszek, który nie ma żadnych szans na adopcje, nie chce kontaktu z człowiekiem i właściwie nic się nie da przy nim zrobić, nawet na spacer nie wychodzi. Jest w budzie, a azyl jest teraz tak przepełniony, że chyba nawet nie będzie gdzie go przenieść.

[IMG]http://psianiol.org.pl/img/animal/1891/1.jpg[/IMG]

Posted

Siekowa, a założyłbyś mu wątek? Już dawno o to pytałam, to może teraz ;) Porozsyłałabym go, może coś by się udało zrobić...
Gdzie on tak w ogóle jest? Gdzieś na małym terenie? Chyba go jeszcze nawet nie widziałam.

Posted

Szczerze to wolałabym nie zakładać kolejnych wątków bo teraz będę naprawdę rzadko w azylu. Zresztą chyba najpierw trzeba porozmawiać na jego temat z Agnieszką, bo zaraz może się okazać, że będziemy mieć podobną sytuacje jak z Rudzikiem i to my by będziemy musiały tłumaczyć czemu azyl nie chce wydać psa do hoteliku. Alan jest w tym małym boksiku między Titem i Puszkiem z Fazą, w tym co Dębek umarł. :(