paulinken Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 [quote name='siekowa']Wątpie czy właścicielka schroniska zgodziłaby się na przeniesienie Fagusia do hotelu. Trzeba się skupić na ogłoszeniach, że szukamy dla niego dożywotniego tymczasu. Może znajdzie się jakiś sponsor na wyróżnione allegro?[/QUOTE] A ile to kosztuje? Quote
Olena84 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Jesli ktos moglby zaoferowac Fagowi allegro wyroznione za 20zl to super. Poprosze Selenge czy by nie zrobila, ja dam zdjecia i tekst sklece, ale kasy to jzu naprawde nie moge dac:(. Quote
paulinken Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 [quote name='Olena84']Jesli ktos moglby zaoferowac Fagowi allegro wyroznione za 20zl to super. Poprosze Selenge czy by nie zrobila, ja dam zdjecia i tekst sklece, ale kasy to jzu naprawde nie moge dac:(.[/QUOTE] No ja dam, tylko niech ktoś robi! Quote
siekowa Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 Ostatnio do adopcji poszedł kot, któremu wystawiłam wyróżnione allegro, chyba zostało jeszcze 9 dni aukcji. Mogę przerobić aukcje na Fagusiową, ale raczej nie da się zmienić kategorii aukcji. Może na kotach go ktoś wypatrzy? :D Quote
siekowa Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 To podpowiedzcie chociaż jaki tytuł aukcji dać :) Quote
Olena84 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Maleńki jak kotek, staruszek, ale wciąż pełen sił, coś takiego;). Quote
Selenga Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 [quote name='Olena84']Dzis ide do Selengi to ja wyprosze[/QUOTE] Przyjść oczywiście możesz zawsze, ale jak potrzebne allegro, to nie trza czekać ino od razu molestować :) Quote
Olena84 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Ja to juz boje sie do Ciebie chodzic... Quote
Olena84 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 [INDENT]Robię mu ogloszenia, ale jako ze robie je jednoczesnie 15 innym psom, to troche potrwa, robie na: pineska pajeczyna gumtree kokosy adopcjapsa kupsprzedaj przygarnijzwierzaka petsy i jak sie uda: eoferty ojoj psiamania nasipupile. [/INDENT] Quote
Selenga Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 [quote name='Olena84']Ja to juz boje sie do Ciebie chodzic...[/QUOTE] Przecie Guzik Cię ani razu nie ugryzł, ja też, a koty się i tak chowają :evil_lol: Quote
Olena84 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Selenga mam kolejne zlecenie dla Ciebie, nie żebym sama, zostałaś wypatrzona na innym wątku, kaska jest wiec spokojnie, zaraz wysle tekst Fago i drugiego psa na maila i ich zdjecia. Quote
Selenga Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 [quote name='Olena84']Selenga mam kolejne zlecenie dla Ciebie, nie żebym sama, zostałaś wypatrzona na innym wątku, kaska jest wiec spokojnie, zaraz wysle tekst Fago i drugiego psa na maila i ich zdjecia.[/QUOTE] OK, super :) Dobrze, że teksty macie bo nie bardzo mam kiedy studiować wątki i klecić jakieś teksty Quote
Selenga Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 allegro dla Fagulca, wyróżnione na maksa [URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=1338790936[/URL] Quote
Olena84 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 No ja takze, licze ze to allegro cos da! Quote
elmira Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Ciekawe jak tam mały w tak paskudna pogodę... Quote
siekowa Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 Allegro cudowne, ale jakoś wyświetleń ma niedużo. Może pomyślmy nad zmianą tytułu? Link do mojego kociego allegro [URL]http://allegro.pl/stary-pies-bez-szans-na-dom-prosze-przeczytaj-i1329062601.html[/URL] Niestety odzewu chyba nie było, zadzwonię do azylu i się dowiem. Akurat Fagusiowi zła pogoda niestraszna bo jest w ciepłym pomieszczeniu, szkoda tylko, że większość dnia spędza w klatce. :( Martwię się o Alana czy on da rade teraz [URL]http://psianiol.org.pl/adopcje?species=d&status=1&page=2&id=1891[/URL] To jest staruszek, który nie ma żadnych szans na adopcje, nie chce kontaktu z człowiekiem i właściwie nic się nie da przy nim zrobić, nawet na spacer nie wychodzi. Jest w budzie, a azyl jest teraz tak przepełniony, że chyba nawet nie będzie gdzie go przenieść. [IMG]http://psianiol.org.pl/img/animal/1891/1.jpg[/IMG] Quote
koosiek Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Siekowa, a założyłbyś mu wątek? Już dawno o to pytałam, to może teraz ;) Porozsyłałabym go, może coś by się udało zrobić... Gdzie on tak w ogóle jest? Gdzieś na małym terenie? Chyba go jeszcze nawet nie widziałam. Quote
siekowa Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Szczerze to wolałabym nie zakładać kolejnych wątków bo teraz będę naprawdę rzadko w azylu. Zresztą chyba najpierw trzeba porozmawiać na jego temat z Agnieszką, bo zaraz może się okazać, że będziemy mieć podobną sytuacje jak z Rudzikiem i to my by będziemy musiały tłumaczyć czemu azyl nie chce wydać psa do hoteliku. Alan jest w tym małym boksiku między Titem i Puszkiem z Fazą, w tym co Dębek umarł. :( Quote
Recommended Posts