MaDi Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 To chyba dlatego,że mamy piękne lato, wakacje i masę psów w potrzebie:shake:. Quote
panbazyl Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 dziś jednak zajrzę tu na chwilę, choć goście już w drodze i zaraz będą. do góry chopaj. a wakacje - no cóż - są, dal niektórych przynajmniej. :) Quote
LadyS Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 Niestety, w związku z tym, że zostałam postawiona w nieciekawej sytuacji i muszę natychmiast zabierać psa z jednego hotelu, Szczotka nie pójdzie do Murki - mam nadzieję, ze zrozumiecie, ale nie mogę wyciągać kolejnego psa, kiedy jeden już wyciągnięty ze schroniska nie ma się gdzie podziać... Quote
MaDi Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 ladySwallow napisał(a):Niestety, w związku z tym, że zostałam postawiona w nieciekawej sytuacji i muszę natychmiast zabierać psa z jednego hotelu, Szczotka nie pójdzie do Murki - mam nadzieję, ze zrozumiecie, ale nie mogę wyciągać kolejnego psa, kiedy jeden już wyciągnięty ze schroniska nie ma się gdzie podziać... Pewnie,że rozumiemy. Jakiego psa musisz odebrać? Ma swój wątek?Może da się jakoś pomóc? Quote
LadyS Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 Ma wątek, choć nie wiem, czy chce Wam się przebijać przez ostatnie strony kłótni - choć są tam również bardzo ładne zdjęcia. Tym bardziej, że Ciebie MaDi może to trochę skonfundować. Wątek Frodo: http://www.dogomania.pl/threads/173621 Quote
MaDi Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 To może lepiej sobie odpuszczę, aby nie mieć mętliku w głowie. Zerknę tak tylko jednym okiem co by głównego bohatera poznać. Quote
LadyS Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 rita60 napisał(a):Co u małej,tak wszystko ucichło:roll: Ucichło,bo mała nie pójdzie jednak do hoteliku - mamy nakaz zabrania z innego hotelu wyżła, więc musi niestety ustąpić miejsca... Quote
rita60 Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 ladySwallow napisał(a):Ucichło,bo mała nie pójdzie jednak do hoteliku - mamy nakaz zabrania z innego hotelu wyżła, więc musi niestety ustąpić miejsca... Rozumiem........ Quote
LadyS Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 Straszne to jest, ale nie mogę zostawić na lodzie psa, który już jest poza schronem i pozwolić, żeby tam z powrotem trafił... Quote
panbazyl Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 ladySwallow napisał(a):Straszne to jest, ale nie mogę zostawić na lodzie psa, który już jest poza schronem i pozwolić, żeby tam z powrotem trafił... niestety, fakt.... Quote
Recommended Posts