Aimez_moi Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Witam i ja cudnego staruszka......:) Quote
Aimez_moi Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 A ja slyszalam, ze Bartus odzyl.....:):) Quote
yumanji Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 [quote name='Aimez_moi']A ja slyszalam, ze Bartus odzyl.....:):)[/QUOTE] Odzyl...dostal nowe leki..smiga na 4 lapach.Wolowinke surowa dostaje w ramach smakolku.Szkoda .ze zima i snieg,polezalby sobie chlopina na sloneczku. Quote
Aimez_moi Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Bardzo sie ciesze......:):) super staruszek...:) Quote
bric-a-brac Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Ech... :( Może mu się poprawi jeszcze.... A jeśli ma cierpieć... przecież nie chcemy żeby zwierzęta cierpiały... Trudna i bolesna decyzja... :( Quote
Aimez_moi Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Psiunio dzis ma kryzys....... Jumanji ma jeszcze gorszy...... Quote
yumanji Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 [quote name='Kana']Ale co się stalo? O co chodzi ?[/QUOTE] Bartosz sie dzis fatalnie czuje,jego stan sie pogorszyl.Ma tak b powiekszony wezel chlonny i utrudniony przeplyw krwii w zyle,ze spuchl mu leb z jednej strony,ma problemy z przelykaniem,zamkniete ,opuchniete jedno oko,no i boli go cala ta jedna strona.Teraz sie podniosl,polatal troche,zjadl mielone mieso i nawet suche, ale nie mam zludzen,ze to krotkotrwala poprawa po koktajlu z lekow ,ktore dzis dostal. Quote
Bonsai Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Wiedzieliśmy, że to wszystko w końcu nastąpi... :( trzymaj się... Quote
Aimez_moi Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Bartus...... pospij jeszcze troszke....... Trzymaj sie..... razem z Pancia......:) Quote
Aimez_moi Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Ja wiem, ze trzymasz reka na pulsie..... i sama wiesz co robic....ale... moze jeszcze nie teraz..... moze za jakis czas.... Kurcze caly dzien mysle o Twoim Bartusiu i zastanawiam sie jak to sie da przezyc..... Czlowiek jest w stanie przeyc wszystko.......ale ...jakim kosztem...? Quote
bric-a-brac Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Też o Was myślałam dzisiaj. Bartoszku kochany, nie rób niespodzianek, żyj sobie spokojną psią starością, a jak trzeba będzie odejść, to bez takich dramatycznych pogorszeń... Yuma, ale lekturę to musisz przeczytać! I zdać relację czy do Ciebie przemówiła ;) Quote
yumanji Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 Nie pisalam,bo musialam sie zresetowac,a poza tym balam sie zapeszyc,ze to taka krotkotrwala poprawa po tych lekach.We wtorek wieczorem Bartek zmartwychwstal,jak to okreslil moj wet... Z tej opuchnietej strony zaczela saczyc sie krew z ropa,wycieklo wszystko,pyszczej juz normalny,oko tez .Apetyt wilczy,humor wspanialy...na antybiotyku jeszcze 3 dni,ale jest ok. Wybiega rano z boksu ,pzrepychajac sie w drzwiach,a potem stoi zawiedziony i czeka az mu wypuszcze Ramzesa,bo z nikim innym tak super sie nie biega wzdluz plotu. A ja sie zdazylam uchlac,oplakac go i juz kombinowac ,jak w tej zamarznietej ziemi wydrapac dziure. Quote
bric-a-brac Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Bartoszku, nie stresuj już nas, a przede wszystkim swojej pańci ;) :) Quote
Kana Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Super ze Bartoszek już lepiej :) Asiu pisalaś coś ostatnio do mnie chyba? Bom mi się wszystko wyczyściło :) Quote
yumanji Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 [quote name='Kana']Super ze Bartoszek już lepiej :) Asiu pisalaś coś ostatnio do mnie chyba? Bom mi się wszystko wyczyściło :)[/QUOTE] Mi sie wyczyscila pamiec.Chcialam spytac,jak mam banerek sobie wkleic,bo wiesz,ze jestem niemotata w tym wzgledzie. Quote
yumanji Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 [quote name='Kana']A czy ta niemota zrobiła wątek ? :) Tekst si. ?[/QUOTE] Nie zrobila...jest jakas taka nieogarnieta Quote
Kana Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 A czy ta niemota zrobiła wątek ? :) Tekst si. ? Quote
yumanji Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 [quote name='Kana']A czy ta niemota zrobiła wątek ? :) Tekst si. ?[/QUOTE] Nie zrobila...jest jakas taka nieogarnieta:oops: Quote
Recommended Posts