Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aimez_moi']A ja slyszalam, ze Bartus odzyl.....:):)[/QUOTE]

Odzyl...dostal nowe leki..smiga na 4 lapach.Wolowinke surowa dostaje w ramach smakolku.Szkoda .ze zima i snieg,polezalby sobie chlopina na sloneczku.

• 1 month later...
Posted

[quote name='Kana']Ale co się stalo? O co chodzi ?[/QUOTE]

Bartosz sie dzis fatalnie czuje,jego stan sie pogorszyl.Ma tak b powiekszony wezel chlonny i utrudniony przeplyw krwii w zyle,ze
spuchl mu leb z jednej strony,ma problemy z przelykaniem,zamkniete ,opuchniete jedno oko,no i boli go cala ta jedna strona.Teraz sie podniosl,polatal troche,zjadl mielone mieso i nawet suche,
ale nie mam zludzen,ze to krotkotrwala poprawa po koktajlu z lekow ,ktore dzis dostal.

Posted

Ja wiem, ze trzymasz reka na pulsie..... i sama wiesz co robic....ale...
moze jeszcze nie teraz..... moze za jakis czas....
Kurcze caly dzien mysle o Twoim Bartusiu i zastanawiam sie jak to sie da przezyc.....
Czlowiek jest w stanie przeyc wszystko.......ale ...jakim kosztem...?

Posted

Też o Was myślałam dzisiaj. Bartoszku kochany, nie rób niespodzianek, żyj sobie spokojną psią starością, a jak trzeba będzie odejść, to bez takich dramatycznych pogorszeń...

Yuma, ale lekturę to musisz przeczytać! I zdać relację czy do Ciebie przemówiła ;)

Posted

Nie pisalam,bo musialam sie zresetowac,a poza tym balam sie zapeszyc,ze to taka krotkotrwala poprawa po tych lekach.We wtorek wieczorem Bartek zmartwychwstal,jak to okreslil moj wet...
Z tej opuchnietej strony zaczela saczyc sie krew z ropa,wycieklo wszystko,pyszczej juz normalny,oko tez .Apetyt wilczy,humor wspanialy...na antybiotyku jeszcze 3 dni,ale jest ok.
Wybiega rano z boksu ,pzrepychajac sie w drzwiach,a potem stoi zawiedziony i czeka az mu wypuszcze Ramzesa,bo z nikim innym tak super sie nie biega wzdluz plotu.
A ja sie zdazylam uchlac,oplakac go i juz kombinowac ,jak w tej zamarznietej ziemi wydrapac dziure.

Posted

[quote name='Kana']Super ze Bartoszek już lepiej :)
Asiu pisalaś coś ostatnio do mnie chyba? Bom mi się wszystko wyczyściło :)[/QUOTE]

Mi sie wyczyscila pamiec.Chcialam spytac,jak mam banerek sobie wkleic,bo wiesz,ze jestem niemotata w tym wzgledzie.