Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mamanabank napisał(a):
ogrodzenie jest dosyć wysokie... myślę, że zrobił to ktoś, kogo Polar dobrze znał, skoro w stosunku do obcych zachowuje rezerwę...
Baaardzo prawdopodobne!

Posted

Mam wieści z lecznicy!Ogólny stan zdrowia Polarka jest dobry.Oczy mają trzecią powiekę ale nie maja żadnego stanu zapalnego.Pies siedzi w boksie razem ze starym onkiem,który trochę go ustawia.Wczoraj widziałam Polarka już zaczyna mieć skołtunioną sierść nad ogonem.Jak trochę oswoi się z miejscem spróbujemy zabrać go na spacer!

Posted

ashgdyuanencng......!!!!! nóż mi się w kieszeni otwiera jak słyszę o takich sposobach wyzbywania się psów...grrrr ładny jest, powinien zostać wykastrowany lepiej żeby nie trafił do pseudohodowli, gdzie trzecia powieka nie jest problemem...a jeśli go ktoś wyadoptuje prosto ze schroniska to może być różnie....ech biedny Misiu Polarkowy trzymaj się dzielnie...

Posted

Byłam dziś w schronisku,kiedy wszystkie psiaki podchodziły do krat boksu,tylko jeden Polar cofnął się jak mnie zobaczył.Za mało się znamy!

Posted

Może i Polar ma tylko trzecią powiekę, ale zachowuje się jak pies, który widzi tylko trochę. Zbliża się do krat a potem staje jak wrytty, jakby się przestraszył, że ktos stoi, szczeka i odchodzi, zderzył się dzisiaj z Irysem i też od razu zaczął warczeć, nie widzi w ogóle rzucanych w jego stronę dosyć dużych smakołyków, szuka nosem i nie znajduje, chociaż są jasne. P.Damian (pracownik schroniska) pierwszy zwrócił na to uwagę i niestety raczej się nie myli...

Posted

No i teraz nie wiem co lepsze!Wiecie co może grozic takiemu psu w schronisku.Domu mu trzeba ,trzeba ,żeby ktoś chciał się nim zająć takim jaki jest.