Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Klara została znaleziona przez Agnieszkę. Leżała przy drodze, zwinięta w kłębek nie ruszała się wogóle...[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Jest młoda i grzeczna, nauczona czystości, nie ucieka - trzyma się osoby, która Ją zabrała.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Nauczona komend typu 'siad','daj łapę','leżeć'.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Przebywała u Agi kilka godzin jednak musiała zostać oddana do schronu...[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Potrafi chodzić na smyczy.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Potrzebuje pilnie pomocy - bo trafiła w najgorszym okresie - niebawem wywóz do Mysłowic![/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Pomóżcie Ją wyciągnąć![/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Jest zadbana, kontaktowa, szybko się przyzwyczaja i uczy.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Najlepiej dom bez małych dzieci.

Klara zniknęła z Punktu - mam nadzieję,że znalazła nowy dom...
Dobry dom...
[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Kontakt do mnie:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]tel: 785 549 189[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]mail: [email protected][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][/FONT]

• 2 weeks later...
Posted

Sunia do 20 ma kwarantanne.
Znaleźli się właściciele,ale niestety tylko przyszli - potwierdzili,że to Ich pies.
Jak dowiedzieli się,że nie mogą Jej zabrać już nie wrócili...

Posted

mikoada napisał(a):
To może i lepiej, że nie wrócili jak widać chyba nie bardzo im zależy na Klarze :shake:

To fakt, tacy ludzie powinni sobie pluszaki kupować a nie żywe zwierze :shake:

Posted

Czy Klara jest dużym psem? Pytam, bo po 20 sierpnia mogłabym zaoferować jej bezpłatny tymczas! Nie mogę wziąć psa bardzo dużego, bo mój własny takie tępi bez względu na płeć! Nie lubi samców i suk większych od siebie. Sony jest średni. Ja mieszkam w bloku, mieszkanie duże, ale zagęszczone - trójka dzieci, ja, czasami mąż i moja mama. Dwie córki studentki, więc od października mało ich w domu. Jedna siedmiolatka, lubi zwierzaki, choć woli koty:) Sony jest w moim awatorku, zajrzyjcie, może Klara nie jest większa:) jakby co byłby potrzebny transport do Mielca!

Posted

Z przyjemnością skorzystałabym z Twojej propozycji,ale przez wzgląd na Twoją 7-dmio latkę muszę zrezygnować.
Poza tym do małych Ona nie należy.
Szukam dla Niej domu bez dzieci.
Tymczasu także.

Posted

[quote name='Klaudus__']Z przyjemnością skorzystałabym z Twojej propozycji,ale przez wzgląd na Twoją 7-dmio latkę muszę zrezygnować.
Poza tym do małych Ona nie należy.
Szukam dla Niej domu bez dzieci.
Tymczasu także.

A to czemu tak, Klara nie lubi dzieci czy jak??

Posted

No właśnie klara capła dziecko - i pomimo,że świetnie się wcześniej bawili to ja tam wolę nie ryzykować...

Agusiazet mam kilka bardzo potrzebujących.
Wieczorem podeślę Ci wątki :)