Klaudus__ Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Klara została znaleziona przez Agnieszkę. Leżała przy drodze, zwinięta w kłębek nie ruszała się wogóle...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jest młoda i grzeczna, nauczona czystości, nie ucieka - trzyma się osoby, która Ją zabrała.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Nauczona komend typu 'siad','daj łapę','leżeć'.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Przebywała u Agi kilka godzin jednak musiała zostać oddana do schronu...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Potrafi chodzić na smyczy.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Potrzebuje pilnie pomocy - bo trafiła w najgorszym okresie - niebawem wywóz do Mysłowic![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Pomóżcie Ją wyciągnąć![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jest zadbana, kontaktowa, szybko się przyzwyczaja i uczy.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Najlepiej dom bez małych dzieci. Klara zniknęła z Punktu - mam nadzieję,że znalazła nowy dom... Dobry dom...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Kontakt do mnie:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]tel: 785 549 189[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]mail: [email protected][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
mikoada Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Boziu jaka śliczna sunieczka. Klaudia ile masz jeszcze psiaków do uratowania?? :(:(:( Quote
mikoada Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Klara na NK http://nk.pl/profile/22008220/gallery/album/25 , jest co raz gorzej :( Quote
Klaudus__ Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 Coraz gorzej, bo za chwilkę mi łeb pęknie... Quote
Klaudus__ Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 Nikogo tu nie zwabiłaś swoją urodą...? Dzisiaj Ją widziałam! Jest piękna!! Quote
mikoada Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Zapraszamy na bazarek dla pszczyńskich psiaków http://www.dogomania.pl/threads/188712-Bazarek-ksi%C4%85%C5%BCkowy-dla-pszczy%C5%84skich-psiak%C3%B3w-!!!-do-18.07. Quote
Klaudus__ Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 Sunia do 20 ma kwarantanne. Znaleźli się właściciele,ale niestety tylko przyszli - potwierdzili,że to Ich pies. Jak dowiedzieli się,że nie mogą Jej zabrać już nie wrócili... Quote
mikoada Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 To może i lepiej, że nie wrócili jak widać chyba nie bardzo im zależy na Klarze :shake: Quote
Klaudus__ Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 Ja bym wszystko zrobiła,żeby zarbrać Z TEGO MIEJSCA psa - widać Im faktycznie nie zależało. Quote
Luzia Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 mikoada napisał(a):To może i lepiej, że nie wrócili jak widać chyba nie bardzo im zależy na Klarze :shake: To fakt, tacy ludzie powinni sobie pluszaki kupować a nie żywe zwierze :shake: Quote
mikoada Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Luzia&Funia napisał(a):To fakt, tacy ludzie powinni sobie pluszaki kupować a nie żywe zwierze :shake: Dokładnie idealnie to ujęłaś... Quote
agusiazet Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Czy Klara jest dużym psem? Pytam, bo po 20 sierpnia mogłabym zaoferować jej bezpłatny tymczas! Nie mogę wziąć psa bardzo dużego, bo mój własny takie tępi bez względu na płeć! Nie lubi samców i suk większych od siebie. Sony jest średni. Ja mieszkam w bloku, mieszkanie duże, ale zagęszczone - trójka dzieci, ja, czasami mąż i moja mama. Dwie córki studentki, więc od października mało ich w domu. Jedna siedmiolatka, lubi zwierzaki, choć woli koty:) Sony jest w moim awatorku, zajrzyjcie, może Klara nie jest większa:) jakby co byłby potrzebny transport do Mielca! Quote
Klaudus__ Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 Z przyjemnością skorzystałabym z Twojej propozycji,ale przez wzgląd na Twoją 7-dmio latkę muszę zrezygnować. Poza tym do małych Ona nie należy. Szukam dla Niej domu bez dzieci. Tymczasu także. Quote
agusiazet Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 To może macie suczkę w potrzebie, małą , zgodną do dzieci, może być szczeniak? Quote
Luzia Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 [quote name='Klaudus__']Z przyjemnością skorzystałabym z Twojej propozycji,ale przez wzgląd na Twoją 7-dmio latkę muszę zrezygnować. Poza tym do małych Ona nie należy. Szukam dla Niej domu bez dzieci. Tymczasu także. A to czemu tak, Klara nie lubi dzieci czy jak?? Quote
Klaudus__ Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 No właśnie klara capła dziecko - i pomimo,że świetnie się wcześniej bawili to ja tam wolę nie ryzykować... Agusiazet mam kilka bardzo potrzebujących. Wieczorem podeślę Ci wątki :) Quote
agusiazet Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Czekam i powiem szczerze, aż się boję zaglądnąć. U Was jest z niedolą psią strasznie:( Quote
Recommended Posts