Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
8 minut temu, Patikujek napisał:

O właśnie! Zawsze można co roku na sezon nową kupowac

hahahaha mój szwagier kiedys mowil ze jedyne zwierze na jakie by mógł sie zgodzić to właśnie koza bo by mu trawe kosiła a i mleko by miał zawsze świeże :D

Posted
6 minut temu, łamAga napisał:

hahahaha mój szwagier kiedys mowil ze jedyne zwierze na jakie by mógł sie zgodzić to właśnie koza bo by mu trawe kosiła a i mleko by miał zawsze świeże :D

Ma chłop łeb

Posted
4 minuty temu, Patikujek napisał:

Ma chłop łeb

ale jakoś do dzisiaj tej kozy nie ma :P może i lepiej bo znając jego upodobania kulinarne ta koza nie zdążyla by wydac nawet litra mleka :D

• Upvote 1
Posted
5 minut temu, łamAga napisał:

ale jakoś do dzisiaj tej kozy nie ma :P może i lepiej bo znając jego upodobania kulinarne ta koza nie zdążyla by wydac nawet litra mleka :D

hahahaha

Ej no, ale jakby kupił to może kawałek i tobie by się dostał

Posted
26 minut temu, Aleksa. napisał:

Ja za mlekiem Kozim nie przepadam :D także wolę zapierniczac z kosiarka :D

ja nie czuję kompletnie różnicy.

Ale w sumie rzadko pijam jakiekolwiek mleko bo nie lubię. wszystko co z mleka to kocham, ale mleko samo w sobie... fuj

Posted
1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał:

żartujesz chyba? :D
Uwielbiam mleko!

Za to kozie jest o wiele zdrowsze od krowiego;)

Ja od dziecka nienawidzę mleka. A jak czuje zapach ciepłego to aż mi się cofa.  Od dziecka malutkiego tak miałam i mieli że mną problem bo w wieku około pół roku nie chciałam już w ogóle mleka pić.  Musieli mi robić kaszki itp.

Posted
8 minut temu, Aleksa. napisał:

Hej hej! 

Łącze się chorobowo z Twoim Fabinem.. Znaczy naszym :D tyle że ja na antybiotyku z zapaleniem ucha.. :(

O kurcze , nie zazdroszczę :( ale jak to maż z żoną mają podobnie to Fabiana też ucho boli , jak ma katar to zawsze go ucho boli ;(