Aleksa. Posted March 15, 2017 Author Posted March 15, 2017 2 minuty temu, *Magda* napisał: Z okazji sprawy odrzucenia spadku przez nas (w imieniu dzieci) po moim tacie. Moje rodzeństwo ma rozprawy w Opolu bądź Strzelcach Opolskich (w zależności od miejsca zamieszkania). A że Theoś i Nathan mieszkają z nami w Niemczech, to nasze dokumenty zostały przekazane do Sądu Rejonowego dla m.st. Warszawy :/ Teoretycznie, powinno się odbyć posiedzenie sądu bez naszego udziału, bo byłam w sądzie tutaj i otrzymany dokument został przekazany polskiemu sądowi. Jednak wszystko zależy od sędziego, który będzie rozpatrywał sprawę i może żądać naszego obowiązkowego stawiennictwa :/ Więc czekam na decyzję sądu :/ Kiedy będzie odpowiedź ? Quote
*Magda* Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: Jakie te przepisy sa popierdzielone :/ zadala bym zwrotu kosztow przylotu i powrotu ! To nie jest sprawa karna, żeby żądać zwrotu kosztów :P Poza tym, to leży w moim interesie, bo jak nie załatwię tego, to moje dzieci odziedziczą "spadek" po dziadku. Czyt. długi!!! Przed chwilą, Aleksa. napisał: Kiedy będzie odpowiedź ? Sąd ma 6 miesięcy :/ Sąd w Strzelcach gdzie złożyłam wniosek, "uporał się" z tym szybko, bo po 2 tyg. od złożenia wniosku dostałam list, że muszą wszystko wysłać do Warszawy. Ale czy Warszawa też taka szybka będzie?! Nie wiem ile u nich takie rzeczy trwają :( Quote
Aleksa. Posted March 15, 2017 Author Posted March 15, 2017 Mogłabyś w lepszych okolicznościach tutaj przylecieć :D Quote
łamAga Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 3 minuty temu, *Magda* napisał: To nie jest sprawa karna, żeby żądać zwrotu kosztów :P Poza tym, to leży w moim interesie, bo jak nie załatwię tego, to moje dzieci odziedziczą "spadek" po dziadku. Czyt. długi!!! Sąd ma 6 miesięcy :/ Sąd w Strzelcach gdzie złożyłam wniosek, "uporał się" z tym szybko, bo po 2 tyg. od złożenia wniosku dostałam list, że muszą wszystko wysłać do Warszawy. Ale czy Warszawa też taka szybka będzie?! Nie wiem ile u nich takie rzeczy trwają :( No chyba ze tak , to już lepiej sie pofatygować niż spłacać dług :/ Quote
*Magda* Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 Ola, też bym wolała w lepszych ;) Ale ciągle wierzę, że wezmą pod uwagę pismo z niemieckiego sądu i "wyrok" zapadnie bez naszego udziału ;) Dokładnie Aga, dokładnie ;) Quote
Aleksa. Posted March 16, 2017 Author Posted March 16, 2017 Zawsze możesz sobie zrobić wolne :D i zrobić sobie wycieczkę do Wawki :P Cześć :D dałabym Wam kilka fotek z telefonu, ale idę męczyć licencjat ;P ciężka sprawa :D Quote
*Magda* Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 53 minuty temu, Aleksa. napisał: Zawsze możesz sobie zrobić wolne :D i zrobić sobie wycieczkę do Wawki :P Chętnie, tylko psa do samolotu nie wezmę :P Quote
Aleksa. Posted March 16, 2017 Author Posted March 16, 2017 Przed chwilą, *Magda* napisał: Chętnie, tylko psa do samolotu nie wezmę :P To i wolne od psa :D Quote
*Magda* Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 Nie mam tak dobrze jak Ty i nikt się moim psem nie zajmie :P A co Ty na dogo robisz? Miałaś nad licencjatem siedzieć! Quote
Aleksa. Posted March 16, 2017 Author Posted March 16, 2017 5 minut temu, *Magda* napisał: Nie mam tak dobrze jak Ty i nikt się moim psem nie zajmie :P A co Ty na dogo robisz? Miałaś nad licencjatem siedzieć! Bogdan zajmie się dziećmi i psem przez weekend. weeź przez 3h napisałam niecałą stronę ;p Quote
Aleksa. Posted March 16, 2017 Author Posted March 16, 2017 11 minut temu, *Magda* napisał: Bez dzieci się nigdzie nie ruszam :P No to chcesz wolne czy nie ? Co to za wolne z dziećmi :D Quote
Aleksa. Posted March 16, 2017 Author Posted March 16, 2017 4 minuty temu, *Magda* napisał: To Ty mi każesz sobie wolne zrobić :P Nie to nie.. ;p Quote
*Magda* Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 Wbiję Ci na chatę z dziećmi, Ty się nimi zajmiesz, a ja się wyrwę na zakupy ;) Wtedy będę miała "wolne" :D Quote
Aleksa. Posted March 16, 2017 Author Posted March 16, 2017 17 minut temu, *Magda* napisał: Wbiję Ci na chatę z dziećmi, Ty się nimi zajmiesz, a ja się wyrwę na zakupy ;) Wtedy będę miała "wolne" :D No na pewno nie :D Wtedy to ja idę z Tobą na zakupy :P Quote
Aleksa. Posted March 16, 2017 Author Posted March 16, 2017 2 minuty temu, *Magda* napisał: A kto się dziećmi zajmie? :P Nie wiem :D Mówiłam, ze bez nich masz przyjechac :D Quote
Aleksa. Posted March 17, 2017 Author Posted March 17, 2017 6 minut temu, *Magda* napisał: A jak idzie licencjat? Zajebiście Chcialam dać inne foty, ale muszę pozmniejszać ;p Quote
Aleksa. Posted March 18, 2017 Author Posted March 18, 2017 22 minuty temu, mar....ka napisał: kiedy masz na komisję???? koniec kwietnia Quote
mar....ka Posted March 18, 2017 Posted March 18, 2017 o to z dużym wyprzedzeniem wysyłają, czego na dogo takie nudy???Gdzie wszyscy na fejsie??? Quote
*Magda* Posted March 18, 2017 Posted March 18, 2017 2 godziny temu, mar....ka napisał: o to z dużym wyprzedzeniem wysyłają, czego na dogo takie nudy???Gdzie wszyscy na fejsie??? Przychodzisz na dogo raz w tygodniu i jeszcze marudzisz :P Quote
Recommended Posts