łamAga Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: Wcale tak :P jak w pracy wlazłam na wage to myslalam ze z niej spadne , waze 58,5 ! Quote
*Magda* Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: jak w pracy wlazłam na wage to myslalam ze z niej spadne , waze 58,5 ! Ważysz 2/3 tego co ja, więc nie jest z Tobą tak źle ;) Quote
łamAga Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 12 minut temu, *Magda* napisał: Ważysz 2/3 tego co ja, więc nie jest z Tobą tak źle ;) Ale Ty jestes wyższa ;) Quote
*Magda* Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 Co nie znaczy, że mogę ważyć 30kg więcej :P Quote
łamAga Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 9 minut temu, *Magda* napisał: Co nie znaczy, że mogę ważyć 30kg więcej :P własnie to znaczy :P Quote
Aleksa. Posted March 11, 2017 Author Posted March 11, 2017 u mnie tyle nagadane ?? Wow :D Ja wczoraj byłam na imprezie to mnie tutaj nie zastałyście :D impra organizowana przez PAJA, w Arenie Ursynów, tłum ludzi ok. 2 tyś. Spotkanko z Gosią udane :D Quote
łamAga Posted March 11, 2017 Posted March 11, 2017 8 godzin temu, Aleksa. napisał: u mnie tyle nagadane ?? Wow :D Ja wczoraj byłam na imprezie to mnie tutaj nie zastałyście :D impra organizowana przez PAJA, w Arenie Ursynów, tłum ludzi ok. 2 tyś. Spotkanko z Gosią udane :D No to suuuuper ;) Miałaś te sexi "loczki" ? :P Quote
Aleksa. Posted March 12, 2017 Author Posted March 12, 2017 Loczki to wczoraj xd i poczochrane włosy haha Quote
*Magda* Posted March 12, 2017 Posted March 12, 2017 Nie :P Byłam ciekawa czy nadal masz obiadki ;) Quote
łamAga Posted March 12, 2017 Posted March 12, 2017 7 minut temu, *Magda* napisał: Nie :P Byłam ciekawa czy nadal masz obiadki ;) ja dzisiaj robiłam nalesniki z miesem i sosem czosnkowym :P Quote
mar....ka Posted March 13, 2017 Posted March 13, 2017 Jak była na karmie mamy, to ostatnio alergii dostała hehe Quote
Aleksa. Posted March 15, 2017 Author Posted March 15, 2017 Dnia 14.03.2017 o 21:11, *Magda* napisał: Jak nie znasz, jak znasz :P Nie przypominam sobie ;P Mama poleciała... Quote
*Magda* Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 Szkoda :( Ale może Twoja przyrodnia mama będzie lecieć do Warszawy :P Quote
Aleksa. Posted March 15, 2017 Author Posted March 15, 2017 3 minuty temu, *Magda* napisał: Szkoda :( Ale może Twoja przyrodnia mama będzie lecieć do Warszawy :P ooo, a z jakiej okazji ? ;> Quote
*Magda* Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 6 minut temu, Aleksa. napisał: ooo, a z jakiej okazji ? ;> Z okazji sprawy odrzucenia spadku przez nas (w imieniu dzieci) po moim tacie. Moje rodzeństwo ma rozprawy w Opolu bądź Strzelcach Opolskich (w zależności od miejsca zamieszkania). A że Theoś i Nathan mieszkają z nami w Niemczech, to nasze dokumenty zostały przekazane do Sądu Rejonowego dla m.st. Warszawy :/ Teoretycznie, powinno się odbyć posiedzenie sądu bez naszego udziału, bo byłam w sądzie tutaj i otrzymany dokument został przekazany polskiemu sądowi. Jednak wszystko zależy od sędziego, który będzie rozpatrywał sprawę i może żądać naszego obowiązkowego stawiennictwa :/ Więc czekam na decyzję sądu :/ Quote
łamAga Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: Z okazji sprawy odrzucenia spadku przez nas (w imieniu dzieci) po moim tacie. Moje rodzeństwo ma rozprawy w Opolu bądź Strzelcach Opolskich (w zależności od miejsca zamieszkania). A że Theoś i Nathan mieszkają z nami w Niemczech, to nasze dokumenty zostały przekazane do Sądu Rejonowego dla m.st. Warszawy :/ Teoretycznie, powinno się odbyć posiedzenie sądu bez naszego udziału, bo byłam w sądzie tutaj i otrzymany dokument został przekazany polskiemu sądowi. Jednak wszystko zależy od sędziego, który będzie rozpatrywał sprawę i może żądać naszego obowiązkowego stawiennictwa :/ Więc czekam na decyzję sądu :/ Jakie te przepisy sa popierdzielone :/ zadala bym zwrotu kosztow przylotu i powrotu ! Quote
Recommended Posts