Ania :) Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Buuu :( Ale chociaż słonia będziesz miała na szczęście - w przyszłych konkursach :) Quote
łamAga Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Dobre i to Olcia , glowa do góry , to też wygrana ;) a Twój filmik i tak był mega <3 Quote
Aleksa. Posted November 29, 2016 Author Posted November 29, 2016 Chodzi o to, że wg wielu osób wygrał słaby filmik, ale spoko.. jestem złaaaaaaaaaaa, jak już wiem o czym chce pisac swoją pracę dyplomową (promotorka powiedziała, że może być wymagająca, inna bo chyba nie było takiej na mojej uczelni i może być doceniona ) to mam problem żeby wejść na oddział do szpitala noo. Muszę pisać podania itp..super..ile czasu mi się zejdzie, a do jutra miałam czas żeby spis treści oddać :D ups Quote
Aleksa. Posted November 29, 2016 Author Posted November 29, 2016 1 minutę temu, łamAga napisał: Ojjjj to bedziesz miała problem ;( Mam nadzieję, że razem z promotorką rozwiążemy go :/ PS. byłaby to praca pediatryczna Quote
Aleksa. Posted November 29, 2016 Author Posted November 29, 2016 Będę pisała podanie. Nie ma wyjścia, bo inaczej nie napiszę pracy dyplomowej. Przecież nie wymyślę pacjenta, znaczy mogę..ale z podawanymi lekami może być ciężko. :( Quote
*Magda* Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 A ile czasu będziesz czekać na odpowiedź podania? Quote
Aleksa. Posted November 29, 2016 Author Posted November 29, 2016 3 minuty temu, *Magda* napisał: A ile czasu będziesz czekać na odpowiedź podania? Nie wiem. Nawet jeszcze go nie napisałam :/ Quote
Tyśka) Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 To ja trzymam kciuki za pomyślność... A co do wygrania - szkoda, że to nie jest spotkanie, ale dobrze że jednak coś wygrałas ;) Quote
Aleksa. Posted November 30, 2016 Author Posted November 30, 2016 Hej hej :) Byłam dzisiaj w kinie na tych fantastycznych zwierzętach. Nie takie złe :P Quote
Ania :) Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 Godzinę temu, Aleksa. napisał: Hej hej :) Byłam dzisiaj w kinie na tych fantastycznych zwierzętach. Nie takie złe :P Dzisiaj mi brat mówił o tym filmie, że spoko, więc w sobotę idziemy obejrzeć :) Quote
*Magda* Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 Ja muszę moje dziecko wysłać do kina jak będziemy w PL :) Quote
łamAga Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 Ja chciałam iść na Pit Bulla ale czasu brak na kino :/ Quote
Aleksa. Posted December 1, 2016 Author Posted December 1, 2016 2 minuty temu, łamAga napisał: Ja chciałam iść na Pit Bulla ale czasu brak na kino :/ Też pójdę :D Agnieszka gra tam mini rolę :D i jak to na fb napisała coś w stylu : kto ją zna, to doceni jak mało mówi w tym filmie hahahha :D Quote
łamAga Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 7 minut temu, Aleksa. napisał: Też pójdę :D Agnieszka gra tam mini rolę :D i jak to na fb napisała coś w stylu : kto ją zna, to doceni jak mało mówi w tym filmie hahahha :D Hahahahahaha wszystkie Agnieszki maja gadane :D A w tym filmie może lepiej że mało mowi bo tam jadą samym mięsem :P Quote
Aleksa. Posted December 2, 2016 Author Posted December 2, 2016 Nowiutkie, dopiero robione :D Siłą musiałam psa na dwór zaciągnąć :D skandal! Quote
Aleksa. Posted December 2, 2016 Author Posted December 2, 2016 Jak ją pogoniłam..kawałek pobiegła ......... do domu hahah Quote
mar....ka Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 8 minut temu, Ania :) napisał: Śliczna Dorka :) śnieżny pieseł :) jak wyjeżdżasz, to z kim pieseły zostawiasz ? Quote
Aleksa. Posted December 2, 2016 Author Posted December 2, 2016 9 minut temu, mar....ka napisał: śnieżny pieseł :) jak wyjeżdżasz, to z kim pieseły zostawiasz ? Mieszkam z siostrą, więc staramy się nie nakładać swoich wyjazdów :) Quote
Recommended Posts