Aleksa. Posted August 5, 2016 Author Posted August 5, 2016 4 godziny temu, *Magda* napisał: Podziwiam :D No ale wszyscy już znamy Twoją twarz, więc się nie krępuj i wrzucaj :P Uparciuch! macie z telefonu :P Quote
mar....ka Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Ola , Twoja uroda zasłania widoki (już Ci kiedyś pisałam, że śliczna dziewczyna z Ciebie). Jeszcze masz super kolor oczu :) Quote
Aleksa. Posted August 5, 2016 Author Posted August 5, 2016 9 minut temu, majoka napisał: Ola , Twoja uroda zasłania widoki (już Ci kiedyś pisałam, że śliczna dziewczyna z Ciebie). Jeszcze masz super kolor oczu :) Dziękuję, zawstydzasz mnie :) Na żywo nie jest tak dobrze. :P skoro nie słyszę tego od innych ludzi :D Quote
mar....ka Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 widocznie Jesteś w moim typie hehe:) dobrze, że mąż nie czyta :P Quote
Aleksa. Posted August 5, 2016 Author Posted August 5, 2016 Teraz, majoka napisał: widocznie Jesteś w moim typie hehe:) dobrze, że mąż nie czyta :P huehuehue :D:D:D 1 Quote
*Magda* Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Ale mało ludzi na plaży! Choć z tego co pamiętam, to 9 lat temu też tłumów w Sopocie nie było;) A jak my byliśmy w Ustce, to o 10 rano już zero miejsca :D 22 minut temu, majoka napisał: widocznie Jesteś w moim typie hehe:) dobrze, że mąż nie czyta :P Mariolka :D Quote
Aleksa. Posted August 5, 2016 Author Posted August 5, 2016 18 minut temu, *Magda* napisał: Ale mało ludzi na plaży! Choć z tego co pamiętam, to 9 lat temu też tłumów w Sopocie nie było;) A jak my byliśmy w Ustce, to o 10 rano już zero miejsca :D Mariolka :D To było jakoś późnym południem, a wcześniej padało :) Quote
Aleksa. Posted August 6, 2016 Author Posted August 6, 2016 Kapok na Lare jest dobry :D dzisiaj od rana byłyśmy na zawodach rally o, a potem nad wodę :D Quote
łamAga Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 majoka wyciągnęła mi to z ust , śliczna jesteś ;) Fabian to ma szczęscie posiadac taką żonę :D a fotki mega ! <3 Quote
*Magda* Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 Ola się koncertuje, więc teraz o fotach zapomnijcie :P Quote
łamAga Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 12 minut temu, *Magda* napisał: Ola się koncertuje, więc teraz o fotach zapomnijcie :P Na kiblu siedzi ? :P Quote
*Magda* Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 1 minutę temu, dOgLoV napisał: Na kiblu siedzi ? :P Koncertuje, a nie koncentruje :P Quote
łamAga Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: Koncertuje, a nie koncentruje :P aaaaaaaaaaaaaa qurwa ta moja ślepota :P Quote
łamAga Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 Się nie smiejscie , jeste naszpikowana tabletkami przeciwhistaminowymi , moge jeszcze bardziej zle widziec , dzisiaj dałam czadu z dawką , ale przynajmniej sie wyśpie :P Quote
*Magda* Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 Ty się Aga nie tłumacz :P To, że Ola u mnie była kilka dni, nie znaczy, że mi pisze kiedy na kibel idzie :D Quote
łamAga Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 6 minut temu, *Magda* napisał: Ty się Aga nie tłumacz :P To, że Ola u mnie była kilka dni, nie znaczy, że mi pisze kiedy na kibel idzie :D Czymś muszę sie usprawiedliwić :P Nie ???? a ja myśałam ze wtedy już mozna :P Quote
Recommended Posts