Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
6 godzin temu, Aleksa. napisał:

Coś Ci sie Magda pomylilo. Dzisiaj i jutro sie liczy..wtorek nie :P

Kuźwa Ola, dobrze że mi wysłałaś te wyloty jeszcze raz na WhatsApp :P Nie wiem czemu, ale ja byłam święcie przekonana, że Ty przylatujesz w środę i w środę wylatujesz zawstydzony.gif Ale bym dała plamę, jakby mnie we wtorek na lotnisku nie było zawstydzony.gif

Posted
2 minuty temu, *Magda* napisał:

Kuźwa Ola, dobrze że mi wysłałaś te wyloty jeszcze raz na WhatsApp :P Nie wiem czemu, ale ja byłam święcie przekonana, że Ty przylatujesz w środę i w środę wylatujesz zawstydzony.gif Ale bym dała plamę, jakby mnie we wtorek na lotnisku nie było zawstydzony.gif

Woo matko, to zajebioza.hahhahaha

A pamietam, ze kiedys w Anglii wyladowalam, a rodzicow nie bylo w miejscu gdzie sie umowilismy..a.moj telefon.za cholere.nie chcial zadzwonic do nich.. Czekalam na.telefon od nich i okazalo sie, ze stoja w korku :P

Posted
7 minut temu, *Magda* napisał:

Nie wiem czemu sobie ubzdurałam, że przylatujesz i wylatujesz tego samego dnia tygodnia zawstydzony.gif

I nawet nie zatrybiłam jak napisałaś, że wtorek już się nie liczy :P

Ty coś wymyslilas, ze i dzisiejszy dzien się nie liczy xd

Posted
7 minut temu, *Magda* napisał:

I będziesz się z nami męczyć tydzień czasu :P

albo Wy ze mną. Jestem jakaś zmęczona przez te ostatnie kilka dni..Chyba w środę rano nikt mnie wcześnie nie wyciągnie z łózka..

ide piec sobie łososia, kąpiel, pakowanie reszte rzeczy i spać. Gdzieś po 4 wstaje ;)

Posted
1 minutę temu, Aleksa. napisał:

albo Wy ze mną. Jestem jakaś zmęczona przez te ostatnie kilka dni..Chyba w środę rano nikt mnie wcześnie nie wyciągnie z łózka..

ide piec sobie łososia, kąpiel, pakowanie reszte rzeczy i spać. Gdzieś po 4 wstaje ;)

Theodor :P

Smacznego ;) i dobranoc ;)

Posted
8 minut temu, *Magda* napisał:

I pójdzie ;)

na siłe mnie wyciągniecie. :p ostatnio u Marysi nocowałam i pół nocy spać nie moglam..gorąco, inne miejsce..dopiero nad ranem przysnęłam.

2 minuty temu, Angi napisał:

Milego lotu!

:D dziena