Aleksa. Posted June 26, 2016 Author Posted June 26, 2016 taaa, a ja najpierw musze odgruzować pokój żeby się pakować :P Quote
*Magda* Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 Tak Angi, 2 pełne dni ;) Bo dziś i środa się nie liczy :P Quote
Aleksa. Posted June 26, 2016 Author Posted June 26, 2016 Coś Ci sie Magda pomylilo. Dzisiaj i jutro sie liczy..wtorek nie :P 1 Quote
*Magda* Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 6 godzin temu, Aleksa. napisał: Coś Ci sie Magda pomylilo. Dzisiaj i jutro sie liczy..wtorek nie :P Kuźwa Ola, dobrze że mi wysłałaś te wyloty jeszcze raz na WhatsApp :P Nie wiem czemu, ale ja byłam święcie przekonana, że Ty przylatujesz w środę i w środę wylatujesz Ale bym dała plamę, jakby mnie we wtorek na lotnisku nie było Quote
Aleksa. Posted June 26, 2016 Author Posted June 26, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: Kuźwa Ola, dobrze że mi wysłałaś te wyloty jeszcze raz na WhatsApp :P Nie wiem czemu, ale ja byłam święcie przekonana, że Ty przylatujesz w środę i w środę wylatujesz Ale bym dała plamę, jakby mnie we wtorek na lotnisku nie było Woo matko, to zajebioza.hahhahaha A pamietam, ze kiedys w Anglii wyladowalam, a rodzicow nie bylo w miejscu gdzie sie umowilismy..a.moj telefon.za cholere.nie chcial zadzwonic do nich.. Czekalam na.telefon od nich i okazalo sie, ze stoja w korku :P Quote
*Magda* Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 Nie wiem czemu sobie ubzdurałam, że przylatujesz i wylatujesz tego samego dnia tygodnia I nawet nie zatrybiłam jak napisałaś, że wtorek już się nie liczy :P Quote
Aleksa. Posted June 26, 2016 Author Posted June 26, 2016 7 minut temu, *Magda* napisał: Nie wiem czemu sobie ubzdurałam, że przylatujesz i wylatujesz tego samego dnia tygodnia I nawet nie zatrybiłam jak napisałaś, że wtorek już się nie liczy :P Ty coś wymyslilas, ze i dzisiejszy dzien się nie liczy xd Quote
*Magda* Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 Dzisiejszy jak już wstałam, to tak jakby go nie było :P Quote
Aleksa. Posted June 27, 2016 Author Posted June 27, 2016 57 minut temu, Ania :) napisał: Ola szczęśliwej podróży jutro :)) (Nie)dziekuje :)) Quote
*Magda* Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 I będziesz się z nami męczyć tydzień czasu :P Quote
Aleksa. Posted June 27, 2016 Author Posted June 27, 2016 7 minut temu, *Magda* napisał: I będziesz się z nami męczyć tydzień czasu :P albo Wy ze mną. Jestem jakaś zmęczona przez te ostatnie kilka dni..Chyba w środę rano nikt mnie wcześnie nie wyciągnie z łózka.. ide piec sobie łososia, kąpiel, pakowanie reszte rzeczy i spać. Gdzieś po 4 wstaje ;) Quote
*Magda* Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 1 minutę temu, Aleksa. napisał: albo Wy ze mną. Jestem jakaś zmęczona przez te ostatnie kilka dni..Chyba w środę rano nikt mnie wcześnie nie wyciągnie z łózka.. ide piec sobie łososia, kąpiel, pakowanie reszte rzeczy i spać. Gdzieś po 4 wstaje ;) Theodor :P Smacznego ;) i dobranoc ;) Quote
Aleksa. Posted June 27, 2016 Author Posted June 27, 2016 9 minut temu, *Magda* napisał: Theodor :P Smacznego ;) i dobranoc ;) Powiem mu żeby poszedł sobie do mamusi :D Quote
Aleksa. Posted June 27, 2016 Author Posted June 27, 2016 8 minut temu, *Magda* napisał: I pójdzie ;) na siłe mnie wyciągniecie. :p ostatnio u Marysi nocowałam i pół nocy spać nie moglam..gorąco, inne miejsce..dopiero nad ranem przysnęłam. 2 minuty temu, Angi napisał: Milego lotu! :D dziena Quote
łamAga Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 Tadzio jest przesłodki <3 <3 to już ??????????????? masakra :D bezpiecznego lotu ! Quote
Aleksa. Posted June 27, 2016 Author Posted June 27, 2016 Nawet nie wiecie, jak mi szybko zleciały ostatnie dni, a raczej miesiąc. Praca, nalot rodziców. praca. i załatwianie praktyk. :D Quote
Recommended Posts