Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czasem trzeba :)

Zresztą, jak sobie sama nie dogodzę, to nikt inny tego nie zrobi :D

Jak chcesz to chodź coś Ci ugotuję :D umiem tylko takie podstawowe dania, ale są przepisy, więc wiesz :D

Posted

Ja wczoraj zrobiłam schabowe, ziemniaki i mizeria :P niby zwykłe, ale lubie :) chociaż pierś z kurczaka jeszcze bardziej   ;)

Ja dziś na szybko wyciągnęłam schabowe z zamrażarki ;)

Bo jak Ci pisałam, że spałam, to cała trójka byliśmy głodni, a schabowe szybko się robią :D

I zamiast mizerii miałam duszone pieczarki :P

Posted

Za kilka miesięcy to ja będę Tobie gotować :D

Ale ja mogę Tobie nawet teraz coś ugotować :D Tylko przyjedź zanim się zepsuje :D

Ja mogę jeść nawet same ziemniaki, ale z mizerią lub pomidorem, ogórkiem, cebula i jogurtem..no kocham!! a jak niee mam nic w lodówce, to bardzo tanie danie, które uwielbiam tooo jajka sadzone, ziemniaki i surówka-marchewka starta z jabłkiem, jogurtem troche cukru i cytryny mniam :D

Nie myśl, że będę siedziała bezczynnie :P coś będę musiała robić :P

Posted

Mam przepis na świetną sałatkę z ogórka i fety, skoro tak lubisz ogórka ;) Na upał, to sałatka idealna :)

A marchewkę, to ja lubię z chrzanem :P

Ogórka lubie z jogurtem :D ale sałatkę grecką też lubię ;) ja w sumie zjem wszystko, ale za sushi nie przepadam :D jak u cioci jest to wyjadam tylko łososia ;p

Bogdan w weekendy ma wolne ?

Posted

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t35.0-12/12359526_918885024827884_1774788753_o.jpg?oh=69e21015c0bfc3862fff4a94fff7f6ae&oe=566FBEEBto Twoja siostra???

Do dań, ja lubię właśnie takie proste. Uwielbiam mizerie, ziemniaki, jajeczka, kotleciki schabowe, mielone co widać heheh Także zarówno Ty , jak i Madzia, możecie mi gotować :) Dzisiaj mam papryki faszerowane mięskiem i ryżem (jutro i pojutrze robię pierogi i krokiety na święta- z mięsem i kapustą z pieczarkami)

P.S. Dobrze, że masz banerek :)

Posted

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t35.0-12/12359526_918885024827884_1774788753_o.jpg?oh=69e21015c0bfc3862fff4a94fff7f6ae&oe=566FBEEBto Twoja siostra???

Do dań, ja lubię właśnie takie proste. Uwielbiam mizerie, ziemniaki, jajeczka, kotleciki schabowe, mielone co widać heheh Także zarówno Ty , jak i Madzia, możecie mi gotować :) Dzisiaj mam papryki faszerowane mięskiem i ryżem (jutro i pojutrze robię pierogi i krokiety na święta- z mięsem i kapustą z pieczarkami)

P.S. Dobrze, że masz banerek :)

moja córka :)

żartuje, ale mam wrażenie, że za bardzo się przywiązałam ;)