Aleksa. Posted December 1, 2015 Author Posted December 1, 2015 Żeby nie tylko smuty! moje psiaki dostosowały się do mojego niedzielnego nastroju! lenistwo ;) Quote
*Magda* Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Ale się Dora wywaliła kołami do góry :D Quote
Aleksa. Posted December 1, 2015 Author Posted December 1, 2015 Ale się Dora wywaliła kołami do góry :D standardowa poza :P Quote
Aleksa. Posted December 1, 2015 Author Posted December 1, 2015 No! I przypomniałam sobie, że kupiłam jej nowe szelki ;) Quote
*Magda* Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 No to ktoś tu ma sklerozę w bardzo młodym wieku :D :P Doberek :) Byłaś na spacerku? Quote
*Magda* Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Ja sobie zrobię jutro naleśniki :P Dziś mam za mało mąki w domu, a nie chce mi się do sklepu jechać, skoro jutro jadę na większe zakupy ;) Quote
Aleksa. Posted December 4, 2015 Author Posted December 4, 2015 Wróciłam chwilę po 10 do domu, to już pójdę z tymi kundlami na spacer..niech im będzie :P Jutro dzięki temu dłużej pospie! :P Quote
Aleksa. Posted December 4, 2015 Author Posted December 4, 2015 Mam jakieś fotki ze spaceru i filmik z Rudym..ale na tel :D Quote
Aleksa. Posted December 4, 2015 Author Posted December 4, 2015 Nie wszystkie :D ale widzisz, teraz bede mogła Ci wysyłać na tel, to co na fb daje ;* Quote
*Magda* Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Wszystkie czy nie, to nie zmienia faktu, że widziałam, a to już coś :) Quote
Aleksa. Posted December 5, 2015 Author Posted December 5, 2015 Wszystkie czy nie, to nie zmienia faktu, że widziałam, a to już coś :) No tak :) Chciałam dodać z telefonu, ale coś mi błąd wyskoczył.. :/ Quote
Aleksa. Posted December 6, 2015 Author Posted December 6, 2015 Dzisiaj późnym południem praca, ale!! wcześniej porywam Lare na grupowy spacer starówka i okolice! zrobie foto tel :) wyśle Ci Magda nawet w trakcie spaceru :P Quote
Aleksa. Posted December 6, 2015 Author Posted December 6, 2015 Jeszcze niekupione :) może po świętach będą dobre ceny, ale jakk teraz coś wylapie to kupie, choćby w jedną str :P chociaż powrotny raczej tani.nie bedzie. Znaczy są, ale pobyt np. 12dni lub więcej Quote
Aleksa. Posted December 8, 2015 Author Posted December 8, 2015 Jak ktoś zagląda, to proszę.. foteczki z telefonu ;) Quote
Recommended Posts